题目内容
【题目】Susan is 14 years old and she is an American girl. She is one of my best friends. She is interested in Chinese and good at it. Every summer she travels with her parents. She believes(相信) that traveling is an important part in her life. She likes London best because it is both clean and beautiful. She knows that China is a large country with lots of interesting places. This July, her family are coming to China. I am very happy to know that they will first come to my city. They will stay here for three days. I will take them to visit the city. Then they will fly to Beijing. I am sure they will have a nice time in China.
Who | Susan is an 【1】 girl. She is interested in Chinese and does 【2】 in it. |
What | She 【3】 with her parents every summer. Traveling is an important 【4】 in her life. |
Where | She likes London 【5】 because London is both 【6】 and beautiful. |
When | This 【7】, her family are coming to China. She knows China is a large country with a span>lot of 【8】 places. |
How long | They will stay here for three 【9】 . |
How | Then they will go to Beijing by 【10】 . |
【答案】
【1】American
【2】well
【3】travels
【4】part
【5】best
【6】clean
【7】July
【8】interesting
【9】days
【10】place/air
【解析】
试题分析:这篇短文讲的是关于Susan,她是一个美国女孩,但是她对中国很感兴趣,她也喜欢旅行。今年7月,她和她的家人将要来中国旅行。
【1】根据文中“Susan is 14 years old and she is an American girl,”可知,Susan14岁了,她是一个美国女孩。故答案填American。
【2】根据文中She is interested in Chinese and good at it,她对汉语感兴趣,并且很擅长。be good at 的同义短语就是do well in。故答案为well。
【3】根据文中Every summer she travels(旅行) with her parents每年夏天她都会和她的父母一起去旅行。因为是第三人称单数,故用travels。
【4】根据文中句子“She believes that traveling is an important part in her life.她认为旅行是她生活中重要的一部分。”故答案用part。
【5】根据文中句子“She likes London best because it is both clean and beautiful.”可知,他最喜欢伦敦,答案为best。
【6】根据文中句子“She likes London best because it is both clean and beautiful.可知,她最喜欢伦敦是因为伦敦又漂亮又干净。”所以填clean。
【7】根据文中句子“This July, her family are coming to China”,今年7月,她的家人来到了中国。故答案填July。
【8】根据文中She knows that China is a large country with lots of interesting places.她知道中国是一个有很多有趣的地方的国家。interesting 有趣的。
【9】根据文中They will stay here for three days可知,他们在这里呆三天。答案为days。
【10】根据文中Then they will fly to Beijing,他们乘飞机去北京。fly to 乘飞机去……等于go…by air/plane,故答案为place/air。
【题目】用方框中所给词语的适当形式填空,有两个多余选项。
danger, few, hunger, get, man, be, they, many, not take, quiet, try, wolf |
Are all wild (野生的) animals always dangerous?
____【1】 of people think that all wild animals are____【2】. But, in fact, few of ____【3】 will eat man if he leaves them alone(不招惹它们). If you meet a lion, I think you will run away, but even a lion will avoid(避免) a man if it ____【4】 very hungry. Lions only kill and eat men when they are too old___【5】 their food, such as sheep and other animals.
We know some animals even are afraid of ___【6】when they happen to(碰巧) see men. Some of them stand and look at a man for some time before they run away. The others ____【7】 care of him at all, but they walk ___【8】 in another direction. Wild animals only eat a man when they are afraid that the man ___【9】 to kill their young babies, or a man is shooting(开枪) at them and they are made angry
Next time you go to the park, please watch some animals such as tigers, lions and ___【10】 in the cages. You can find they don’t attack(攻击) people if you don’t make them angry.