题目内容
【题目】根据材料内容,选择正确答案。
In July, my friend Jim and I are going to have a camping trip. We will travel for four weeks and will tour the United States and part of Canada.
We decided to go camping because we didn't have to spend much money in that way.
We had to make our plan very carefully. First, the car we are going to drive is very small, so we decided to take only one small suitcase(皮箱) each and as few camping things as possible (尽可能的). We will take some medicine with us to stop insects(昆虫) from hurting us, and also food for outdoor meals. Second, there is a lot to see in the United States and Canada, so we had to decide on which way we wanted to drive before we started.
All of this planning took a long time.
The date we are leaving is July 2nd. We want to see and do many things on our camping tour. We want to climb the hills and swim in cool rivers and lakes. We want to go sightseeing in many cities and talk to many people. We also want to find a hotel room if it rains at night. We hope to have an exciting and interesting trip.
(1)The two friends will travel .
A.if they have a good plan
B.when they have a good time
C.for about thirty days
D.because they can drive
(2)What will happen if it rains? They will .
A.have to stop climbing
B.go sightseeing in cities
C.talk to many people
D.have to stay in a hotel
(3)It is quite clear that .
A.the two friends are sure to take some medicine with them
B.they will take a lot of food and camping things in their car
C.they don't know the way to the United States and Canada
D.they had no time to make the plan for the camping trip
(4)What is the best title(题目) for the story?
---
A.An Exciting Trip to Canada
B.Getting Ready for a Camping
C.Two Friends and a Trip
D.Going Camping is Interesting
【答案】
(1)C
(2)D
(3)A
(4)B
【解析】1.文章第一行We will travel for four weeks“我们将会旅行四周”,故选C"大概三十天"。2.文章最后We also want to find a hotel room if it rains at night. “如果晚上下雨的,我们也想找一个旅馆”故D正确。3.B."they will take a lot of food and camping things in their car"他们将会带很多的食物和野外宿营所需要的东西,和文章第五行so we decided to take only one small suitcase(皮箱) each and as few camping things as possible (尽可能的). “他们只带了一个很小的皮箱,尽可能的少带了一些野外宿营的东西”内容不符合,故排除B.文章倒数第五行so we had to decide on which way we wanted to drive before we started.“因此在开始之前,他们就要决定要从那一条路走”选项C说他们不知道路。故排除C. 文章倒数第四行 All of this planning took a long time.“所有的计划花了很长时间”,和D选项说的他们没有时间去计划,不符合,故排除D.故A正确。4.A选项“一次去加拿大的兴奋的旅行”,文章还有提到去美国,这个标题不完善,故排除。Getting Ready for a Camping“准备一次野外宿营”,Two Friends and a Trip“二个朋友和一次旅行”文章主要指的是一次野外宿营,故排除C.Going Camping is Interesting“野外宿营很有趣”。文章最后We hope to have an exciting and interesting trip.“我们希望有一次既有趣又令人兴奋的旅行”故排除D, 故B正确。
【题目】根据短文内容,完成表格。
The USA is the fourth largest country in the world in size after Russia, Canada and China. The population(人口) of the USA is the third largest in the world.
The Mississippi River is the longest river in America. It's over 6,000 kilometers long. The Mississippi River has been called the "Father of Waters" or "Old Man River". The most important lakes in the United States are the Great Lakes. They are Lake Superior, Lake Michigan, Lake Huron, Lake Erie and Lake Ontario. All of them are between Canada and the United States except(除了) Lake Michigan.
Let us talk about American education(教育). There are two kinds of schools in the United States: public schools and private schools. Most children go to public schools. Their parents do not have to pay for their education. If a child goes to a private school, his parents have to pay for their schooling. Children start school when they are five years old. Most students are eighteen years old when they leave secondary(中级) schools.
Its size in the world is the fourth largest. Its in the world is the third largest. The longest river in America has a length of . |
Of the Great Lakes isn't between Canada and the USA. The kids in America can have free education in . Children started school at the age of . |