题目内容
Dear Wang Ling,
Today I go to visit Kathy Pruyn with my mother. Kathy Pruyn is my mother's good friend. She is a retired postwoman (已退休的女由递员) . She looks old but very healthy. Kathy is friendly to me. She plays games with me in her garden. Her garden is big and clean. And I see two squirrels (松鼠) in it. Kathy tells me the two squirrels 5 favorite food is peanuts (花生) . Every day they eat them. Here are some photos of the two squirrels. I think you will like them. In the first photo,you can see the squirrel playing the piano. In the second photo,you can see the squirrel singing. In the third photo,you can see the squirrel playing sports. In the fourth photo,you can see the squirrel playing with his friends. It is very interesting,isn’t it?
Yours,
Betty
根据短文内容,选择正确答案。
() 1. This passage tells us Kathy is .
A. Betty's teacher B. a postwoman
C. Betty's grandmother D. Betty's mother
() 2. Kathy's garden looks .
A. bad B. clean C. dirty D. small
() 3. The two squirrels like best.
A. peanuts B. bananas C. ice cream D. leaves
() 4. In the third photo,you can see the squirrel .
A. playing with his friends B. singing
C. playing sports D. playing the piano
() 5. Which of the following is TRUE?
A. Kathy is a very young woman. B. Kathy plays the piano very well.
C. Betty5s mother works in the post office. D. In Kathy5s garden, there are two squirrels.
1. B细节理解题。由“She is a retired postwoman* ”可知,因此答案 为艮
2. B细节理解题。由“Her garden is big and clean. ”可知,因此答案 为B.
3. A 细节理解题。由 “Kathy tells me the two squirrels’ favorite food is peanuts. ”可知,因此答案为A.
4. C 细节理解题。由 “In the third photo,you can see the squirrel playing sports. ”可知,因此答案为C.
5. D 细节理解题。由“And I see two squirrels (松鼠) in it. ”可知, 因此答案为D.