题目内容

阅读下面短文,根据短文内容判断句子正误。正确的涂“A”,错误的涂“B”。

Professor Lee is talking with a group of students from Yizhou High School. Now Li Hua is asking a question and professor Lee is answering.

Li Hua: When I hang out with American friends, I'm always afraid to speak. I feel like they will laugh at my accent(口音). What can I do, Professor Lee?

Professor Lee: It's a good question! This is a typical problem among you students. First, it's Ok to speak English with an accent. It shows who you are and where you're from. English is an international language. English speakers from the US, the UK, Australia, and South Africa all have different accents. In fact, correct grammar and word choice are much more important. Second, most foreigners are friendly and will not laugh at you. So just relax and be yourself. I always tell my students, Don t be shy. Just try!" If you have a chance, take it. Finally, failure is the best teacher. As the saying goes, “Failure is the mother of success. "Michael Jordan, the greatest basketball player of all time, found the secret to success. He said, "I've failed over and over again in my life. And that's why I succeed.”

1.Li Hua tells Professor Lee about his worry

2.Li Hua is sure foreigners will laugh at his accent when speaking English.

3.Professor Lee encourages Li Hua from three points.

4.People from English-speaking countries all have the same accent.

5.Jordan never gave up in the face of failure and finally he succeeded.

1.A 2.B 3.A 4.B 5.A 【解析】这篇短文主要讲述了Professor Lee正在回答学生们的问题。 1.根据文中Li Hua: When I hang out with American friends, Im always afraid to speak. I feel like they will laugh at my accent(口音)...
练习册系列答案
相关题目

Once a king got two nice falcons(猎鹰) from his son. He had never seen such beautiful falcons before. He loved them so much and he ordered the best falconer to train them to fly.

After several months, the king came to see how the training was going. He found that one falcon had already been able to fly high in the sky, while the other was staying. the branch树枝) of a tree quietly, just keeping still.

The king called all his falconers together and ordered them to try every way they could to make the other falcon fly. But none of them succeeded. One day, while the king was taking a walk in the forest, an idea came to his mind. Maybe someone who knew the natural environment well could solve this problem. He sent for a farmer who lived in the forest into his palace to train it at once..

The next morning, the king saw the other falcon flying above in the sky freely. “It is unbelievable!” shouted the king. “How could you make it happen?”

The farmer replied, “It’s very easy. I just cut off the branch where the falcon rested.”

It is always the same to human beings. We all have “two flying wings” in our hearts as well, but we often seem not to notice them and stay where we are just for safety and comfort. We won’t realize we can fly so high and freely until the “branch” we are resting on breaks

1.What did the king do after he got two falcons?

A. He kept them on the branch of a tree.

B. He sent them to a farmer in the forest.

C. He made the best falconer train them to fly.

D. He set them free and let them fly in the sky.

2.Why did the king call all his falconers together?

A. Because he wanted to get more falcons.

B. Because he wanted the other falcon to fly.

C. Because he wanted them to see his falcons.

D. Because he wanted to know more about falcons

3.How did the king feel when he saw the other falcon fly freely in the sky?

A. Excited. B. Moved. C. Worried. D. Relaxed.

4.What is the best title for the text?

A. The Wise King B. The Nice Falcons

C. The Best Falconer D. The Flying Wings

1.C 2.B 3.A 4.D 【解析】试题这是一篇记叙文,文章讲述了国王想尽办法使猎鹰飞翔未果,而农夫砍断了猎鹰休息的树枝便使其飞上高空给了国王启示。告诉我们安逸使人怠惰的道理。 1.题意:国王得到两个猎鹰后做了什么?考查细节理解题。根据He loved them so much and he ordered the best falconer to train t...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网