题目内容

We have always been interested in the Moon. 2, 000 years ago people already knew it circles around the Earth and it is in different places in the sky at different times of the year. At that time, everything about the Moon was learned by watching it carefully in the sky.

When scientists could use telescopes (望远镜) to study the Moon more clearly.. Their ideas began to change. They could see that there were lots of rocks on the surface of the Moon. Most scientists thought Moon rocks would be different from the rocks on the Earth.

in 1969, moon rocks were finally brought to the earth and studied. much to their surprise, scientists found that, except for water, the Moon and the Earth were made of the same things. Once again new ideas came out according to the new information.

After years of study, most scientists now think that the Moon was once part of the Earth. They believe about 4 million years ago, something of the same size as Mars hit the Earth. This sent billions of rocks into space around the Earth. These rocks slowly joined together and at last became the Moon.

In the future, our ideas about the Moon may change again. However, we will still be interested in the Moon.

根据短文内容,完成下列表格,每空一词。

Scientists'1.about the Moon

2, 000 years age

People already knew the Moon moves around the Earth and it's in different places in the sky at different times of the year.

People watched the Moon carefully to 2.about it.

When scientists could use telescopes

They 3.lots of rocks on the surface of the Moon.

They believed there would be 4.between Moon rocks and the rocks on the Earth.

In 1969

moon rocks were finally brought to the earth for5.

Scientists found that except for the Moon, 6.. And the Earth were made of the same things.

Now

Most scientists think that the Moon was once part of the 7.

It's 8.that 4 million years age, something hit the Earth and billions of rocks were sent into space.

Then the rocks slowly joined together and 9. the Moon formed.

In the future

10. may take place in people's mind about the Moon again.

1.ideas 2.learn 3.saw 4.differences 5.study 6.water 7.Earth 8.believed 9.finally 10.Changes 【解析】随着科学技术的发展,人们对月球不断有新的认识,在1969年月球上的石头被带回到地球,科学家研究发现月球和地球的组成是相同的。 1.句意:科学家...
练习册系列答案
相关题目

The most important thing that leads to success is what you do every day. Your habits will decide whether you are successful or not. If you have strong positive (积极的) habits, you will succeed in the long term. On the other hand, if you have strong negative (消极的)habits, you will fail in the long term. It does not matter whether you succeed today or not.

Why are habits so important?

A positive action will not change your life, but the same action repeated 1,000 times will have a great effect on your life. For example, if you go to the gym one time, you won’t see some differences. However, if your go there 1,000 time over a five-year period, you will see a big difference in your body. The same is true of health, relationships, work, and school.

How to develop positive habits?

There’s nothing easier than developing positive habits. You simply have to do it every day. If you want to develop the habit of reading, read every day. Habits are created by repetition (重复). The more you do an action, the easier it becomes in the long run.

How to get rid of negative habits?

You can destroy (破坏) negative habits only by stopping them. If you are a smoker, stop smoking. Yes, it will be very difficult at the beginning. The first week will be very hard. After three weeks, you will feel a lot better. It’s hard to get rid of negative habits because you got a lot of pleasure from these habits in the past.

You can do it!

Everybody can change. All it takes is courage and determination(决心). Take action right now! Don’t be afraid. Yes, you will probably make mistakes along the way. But never forget that success is waiting for you if you have positive habits in your life. If you refuse to give up, success will be yours.

Title:Habits and 1.

Brief introduction

Whether you are successful or not is 2. by your habits.

Positive habits 3. to success in the long term while negative habits means the opposite.

Supporting details

Why are habits so important?

A positive action can’t change your life, but doing the same actions many times will 4. your life greatly.

Besides 5., it can also be used in relationships, work, and school.

How to develop positive habits?

It’s very 6. to develop positive habits. Just do it!

To form habits, you need to 7. them more.

How to get rid of negative habits?

The only way to get rid of negative habits is to 8. them.

It’s always hard because of the pleasure you got in the past.

You can do it!

It takes 9. and determination to change.

10. right now, for success is waiting for you!

1. success 2. decided 3. lead 4. influence/affect/change 5. health 6. easy 7. repeat 8. stop 9. courage 10. Act 【解析】 这篇短文主要讲述了习惯对于我们生活的影响,告诉我们只要我们养成了好的生活,学习习惯,成功就一定会属于...

These days, more and more Chinese people enjoy sending and receiving messages on the phone. It can help them to get the latest news and communicate with friends. But I think I should read more books besides the textbooks, the more, the better. It can open up my eyes and improve my language skills. Of course, it also can help me to get good grades. Do you know how to read more and learn more?Here are some tips for you.

Clear your purpose for reading

Before you start reading, ask yourself why you are reading this book. Most people read for two main reasons, pleasure or knowledge. Clearing about your reading purpose can not only help you choose the books you really need to read, but also remind you why reading the book is important to you, so you will keep reading and complete the book faster.

Read only what you are interested in

No matter what you are reading, it is important to enjoy what you read. Your friends may tell you the books they love, but those books might not necessarily be the ones you enjoy.

Give up the books that you don’t enjoy

You may have chosen books that you are interested in, and they are right to your purpose. But while you are reading them, there may still be some books that you don’t enjoy reading. Whenever you realize that you aren’t enjoying the book you are reading, give it up. Remember reading shouldn’t be a chore (令人厌烦的任务).

Set a reading goal

It is interesting that I read the books borrowed from libraries faster than those I bought. The reason is that the books I bought don’t have a due date! I don’t need to return those books. Having a reading goal helps you work out how much reading you need to do in a week or even a day. Before you read each book, ask yourself what time you need to complete this book by.

1.According to the passage, the writer might be a _______.

A. teacher B. doctor C. student

2.Why do most people read books?

A. To get the latest news and communicate with friends.

B. For pleasure or knowledge.

C. To open up their eyes and improve their language skills.

3.What should you do when you find the book which you are reading is boring?

A. Keep on reading.

B. Set a reading goal.

C. Give up the book.

4.The underlined words “due date” mean “_______” in Chinese.

A. 星期 B. 借期 C. 还期

5.This passage mainly tells us _______.

A. how to read more and learn more

B. how to choose a good book

C. how to read faster

1.C 2.B 3.C 4.C 5.A 【解析】本文是一篇说明文。主要向我们介绍了四点关于如何读得更多,学得更多的建议。 1.题干意为:根据文章,作者可能是一名_______。A项:教师;B项:医生;C项:学生。根据第一段第五句“Of course, it also can help me to get good grades.”可推知作者最有可能是学生,故选C...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网