题目内容
【题目】![]()
GRACE GRAND HOTEL PLEASE RSVP
23, white Street, Us Kindly reply by Sep.256.2021
www. gracegrand com At Johnsmithegmail.com
Join us
【1】The material is _____________
A.a magazineB.an invitationC.a poster about a clubD.an ad
【2】The activity will be held_____________
A.on September 25th 2021B.on October 1oth 2022
C.by September 26th, 2021D.on October 10th. 2021
【3】In the material, "wedding" probably refers to_____________
A.a kind of ceremony or partyB.a speech
C.an interviewD.a concert
【4】Jane and John are probably________.
A.owners of the hotelB.reportersC.wife and husbandD.musicians
【5】If you want to take part in the activity, you can_______.
A.call Jane or JohnB.email at Johnsmith(@gmail.com
C.visit www:gracegrand.comD.go to Grand Grace Hotel in the United Kingdom
【答案】
【1】B
【2】D
【3】A
【4】C
【5】B
【解析】
这篇短文是一张请柬,邀请你参加Jane和John的结婚典礼。请柬上列出了一些具体的信息,如婚礼的邀请人、日期、地点以及一些注意事项。
【1】细节理解题。a magazine一本杂志;an invitation一张邀请;a poster about a club关于一个俱乐部的海报;an ad一个广告。根据图片中WEDDING可知,这是一张婚礼的邀请帖。故选B。
【2】细节理解题。根据请柬上的日期10th October 2021可知,婚礼的日期是2021年10月10日。故选D。
【3】推理判断呢题。A“一种典礼或聚会”;B“一个演讲”;C“一个采访或面试”;D“一场音乐会”。请柬上有Jane and John,这是他们的结婚邀请帖。wedding意为“婚礼”,是结婚典礼,故选A。
【4】推理判断题。根据图片中的信息可知,请柬上有Jane and John,这是他们的结婚邀请帖,所以他们是夫妻。故选C。
【5】细节理解题。请柬上没有给出电话,故A不对;C是举行婚礼的酒店的网址,不符合题意;D错在the United Kingdom,应该是US。根据图片中的信息可知,请柬上给出了一个电子邮件的地址,因此如果你想参加婚礼的话,你可以发送电子邮件。故选B。
【题目】All of us want to be healthy. To keep healthy, more and more people are doing sports. Do you like sports? If yes, which is your favorite sport? Look at the ads, they may help you.
Nancy’s Gym Keep fit! Lose weight! $25/ hour Opening time: Saturday and Sunday
| Ice World Have fun skating here! $ 20/ hour for children $ 30/ hour for adults
|
Water World Opening time: 9:00 a.m.~9:00 p.m. every day Adults: $ 10 Children(aged 15 and under): $ 7 Tel: 215-1829 Come to Water World! Two pools for children Two large pools for adults
Two restaurants | |
【1】What do people in Nancy’s Gym want to do?
A. To enjoy swimming. B. To learn to skate.
C. To keep healthy. D. To eat delicious food.
【2】If Mr. Smith goes skating with his little son, they need to pay ________ for two hours’
skating.
A. $ 50 B. $ 60 C. $ 80 D. $ 100
【3】People can go to Water World at ________.
A. 8:00 a.m. B. 1:30 p.m. C. 9:30 p.m. D. 10:00 p.m.
【4】You can call ________ if you want to swim.
A. 215-1892 B. 886-8252 C. 215-1829 D. 455-6223
【5】Which of the following is TRUE?
A. There are four large pools in Water World.
B. Ice World is only for adults.
C. People can go to Nancy’s Gym on Sunday.
D. A ten-year-old boy needn’t pay to go swimming.