题目内容

【题目】 One day while I was in fifth grade, my schoolbag was stolen () from my dad’s car. In it I had all my school things including my binder (活页夹) and a few other valuable things like my _________. I used to like writing stories, and I had written many in it. So when my dad told me the bad news, I couldn’t help _________.

Then I went to school _________ a long face. My fifth grade teacher, Miss Taylor, was really sweet and _________. Knowing what happened to me, she gave me a binder that she had.

Later that day, Miss Taylor got a(n) _________ from the school office and when she got off the phone, she said to me, “Zoe, someone found your diary! It’s in Ms Jones’ office.”

I rushed there and got my diary. When I _________ it, I saw an envelope (信封) in it. On the back of the envelope, it read, “It seems your school things got stolen. I’m _________ for that, but I hope this helps”. In the envelope there was a bill of $20. The person that found my diary had put it in the envelope so that I _________ buy some school things!

It was such a kind action! In fact, there are lots of people that are kind, and many _________ like Miss Taylor can make the best out of the worst. __________ something bad happens and you feel sad, just remember that there are some good people out there in the world.

1A.photoB.diaryC.penD.book

2A.speakingB.smilingC.cryingD.thinking

3A.byB.inC.forD.with

4A.shyB.braveC.niceD.humorous

5A.callB.emailC.prizeD.gift

6A.droppedB.openedC.boughtD.touched

7A.sorryB.happyC.surprisedD.excited

8A.couldB.shouldC.mustD.need

9A.doctorsB.workersC.driversD.teachers

10A.IfB.SinceC.UntilD.Because

【答案】

1B

2C

3D

4C

5A

6B

7A

8A

9D

10A

【解析】

本文介绍了Zoe丢了自己的书包,里面有自己的贵重物品日记,因此作者很难过。有一位好心人捡到了日记,并归还给她,同时给了她20美元,以便能买些学习用品。作者感到很暖心。最后,作者告诉我们,如果有不好的事情发生,不要感到悲伤,要记住,世界上还是有好人的。

1

句意:在里面我有我所有的学校用品,包括我的活页夹和一些其他有价值的东西,比如我的日记。

考查名词辨析。photo照片;diary日记;pen钢笔;book书。根据“I used to like writing stories, and I had written many in it.”我以前喜欢写故事,而且写了很多。以及下文提到好心人捡到了笔记并归还,可知,上文指的是日记。故选B

2

句意:所以当我爸爸告诉我这个坏消息时,我忍不住哭了。

考查动词辨析。speaking说;smiling笑;crying哭;thinking思考。根据上文的叙述可知,因为丢的是贵重物品日记,所以作者应该是难过的哭了。故选C

3

句意:然后我带着一张长长的脸去上学。

考查介词。根据语境可知,作者丢了贵重物品日记,又哭了一次,所以上学时的心情一定是不好,所以是带着一张长长的脸去上学的。因此用介词with表示伴随。故选D

4

句意:我五年级的老师,泰勒小姐,又甜美又好心。

考查形容词辨析。shy害羞的;brave勇敢的;nice好心的;humorous有幽默感的。根据“Knowing what happened to me, she gave me a binder that she had.”她知道我发生了什么事后,就给了我一本活页夹。可以推知泰勒小姐是好心的。故选C

5

句意:那天晚些时候,泰勒小姐接到学校办公室的一个电话,当她挂断电话时,她对我说:“佐伊,有人找到你的日记了!在琼斯女士的办公室里。”

考查名词辨析。call电话;email电子邮件;prize奖品;gift礼物。根据“when she got off the phone”当她挂断电话时,可知,泰勒小姐接到的是学校办公室的一个电话。故选A

6

句意:当我打开日记本时,我看到里面有一个信封。

考查动词辨析。dropped落下,掉下;opened打开;bought购买;touched触摸。根据“I saw an envelope (信封) in it.”我看到里面有一个信封。可知,只有打开日记本时,才能看见里面的信封。故选B

7

句意:我很抱歉,但我希望这能有所帮助。

考查形容词辨析。sorry难过;happy高兴的;surprised惊奇的;excited激动的。根据“It seems your school things got stolen.”你学习用品好像被偷了。可知,捡到此日记的人应该是感到难过。故选A

8

句意:找到我日记的人把它放在信封里,这样我就可以买一些学习用品了!

考查情态动词。could能,可以;should应该,应当;must必须;need需要。结合前面的提示可知,捡到日记的人在信封里放了20美元,让Zoe可以买一些学习用品。故选A

9

句意:事实上,有很多人是善良的,像泰勒小姐这样的老师可以把最坏的情况变成最好的结果。

考查名词辨析。doctors医生;workers工人;drivers驾驶员;teachers老师。根据空后面的“like Miss Taylor”可知,此处是指老师。故选D

10

句意:如果有不好的事情发生,你感到悲伤,但只要记住,世界上还是有好人的。

考查连词。If如果;Since自从;Until知道;Because因为。此处是由if引导的条件状语从句。故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 初中阶段的学习生活即将结束。假如你是李华,回想自己在老师们的关爱和帮助下的成长过程,想必心中充满感恩之情。请你根据以下内容提示,用英文给体育何老师写一封信,表示谢意。

1. 三年前刚入校时,我有点儿胖;

2. 第一节室外体育课,所有同学参加1000米长跑,我跑在最后,就想放弃:

3. 您帮助我制定个人训练计划,每节体育课监督我完成训练;

4. 三年来我坚持训练,现在我瘦了而且精力充沛:

5. 感谢您,您教会我无论做任何事情都要尽全力,永不放弃。

要求:

1. 词数:80100;

2. 短文的开头已给出,不计入总词数;

3. 要点齐全,行文连贯,可适当发挥.

参考词汇: 1000米长跑 1000-meter race 监督某人做某事 supervise sb. doing sth.

计划training plan

Words fail me when I want to express my thanks to you. _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

【题目】 We don’t know who first discovered a way to measure time. It was probably the Hindus, the Greeks, or the Egyptians. We do know, however, that more than 7, 000 years ago the Hindus looked at the sky and measured time by looking at the position of the stars and the sun.

The Egyptians used the water clock. This measured the time it took for a certain amount of water to pass from one place to another. The Egyptians were also the first people to make a calendar of 365 days. The earliest known water clock was found in the tomb of the Egyptian pharaoh(法老)Amenhotep I, who was buried around 1, 500 BC.

The hourglass(时漏) was probably invented in the 3rd century BC. No one knows for sure. This was similar in a way to the water clock. Time was measured by the amount of sand that moved from one container to another. We still use this kind of clock today in the form of an egg timer(煮鸡蛋的定时器). This measures time in three minute periods.

The first clock of any kinds to be used in China were brought there by European explorers. And it was in Europe that the first mechanical clock was invented. The word “clock” comes from the Latin “clocca” which means bell, and it was first used in the 14thcentury.

根据短文内容,填写适当的单词或短语,完成下列句子。每空不超过两个单词。

1More than 7, 000 years ago, the Hindus measured time with the help of looking at__________ of the stars and the sun.

2People found the earliest water clock in________ where the Egyptian pharaoh Amenhotep I was buried.

3No one knows when the hourglass was invented_________.

4__________ first brought clocks to China.

5The first mechanical clock was invented in___________.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网