题目内容

【题目】Do you like dancing? The following are some lessons for you.

Kids' Hip Hop (7 —9 years old)

Dance like your favorite pop stars! In class, kids will learn fun hip hop skills and dance to their favorite music.

Time: Fridays, 4:30 pm--5:30 pm

Fee (费用) (10 weeks) : $135

Children's Ballet

The beginning class helps children learn the basic skills of ballet. The mixed class is open to children aged 9 and up.

Beginning (6--8 years old ): Wednesdays, 4:25 pm--5:15 pm

Mixed (9 years old and up): Thursdays, 3:45 pro--5:15 pm

Fee (12 weeks): $120 (Beginning); $156 (Mixed)

根据材料内容,选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。

1How long does each beginning ballet class last?

A. Fifty minutes. B. One hour.

C. One hour and a half. D. Two hours.

2When can you have the mixed ballet class?

A. On Wednesdays.

B. On Thursdays.

C. On Fridays.

D. On Saturdays.

3Who can learn hip hop?

A. Children of five years old.

B. Children aged between seven and nine.

C. Children over nine years old.

D. Children aged between six and eight.

4How much does a kid need to pay if he wants to have the hip hop class?

A. $120.

B. $130.

C. $135.

D. $156.

5Which of the following is TRUE?

A. Connie is ten, and she can take the beginning ballet class.

B. Jack is over twenty, and he can learn hip hop.

C. Gina is busy on Fridays, so she can't take the beginning ballet class.

D. If Tina wants to have the mixed ballet class, she should pay $156.

【答案】

1 A

2 B

3 B

4 C

5 D

【解析】

本文是一篇广告,介绍了两个舞蹈班的情况。

1细节理解题。根据第二个表格Children's Ballet 中的Time: Wednesdays, 4:255:15p.m可知,儿童芭蕾课从下午425分到515分。通过简单的数学计算可知是50分钟,答案是A

2细节理解题。根据第二个表格Children's Ballet 中的The mixed class is open to children aged 9 and up, as well as teens and adultsTime: Wednesdays可知,混合课是在星期三。答案是B

3细节理解题。根据第一个表格的标题Kid's Hip-Hop(7-9 yrs.)可知,7岁到9岁的孩子可以学习Hip-Hop。答案是B

4细节理解题。根据第一个表格的Fee (10 week): 135可知,学习Hip-Hop需要135美元。答案是C

5细节理解题。根据第二个表格的The beginning class helps children learn the basic skills of ballet. The mixed class is open to children aged 9 and up.可知,基础芭蕾课是教孩子们基础的,混合课程是开放给9岁以上孩子的,所以A错误。根据第一个表格的Kids' Hip Hop (7 9 years old)可知,是开放给7-9岁孩子的,所以B错误。根据第二个表格的Beginning (6--8 years old ): Wednesdays, 4:25 pm--5:15 pm可知,基础芭蕾课是周三上,所以C错误。根据第二个表格的Fee(12 weeks): 120(Beg); 156(Mixed)可知,The mixed class需要156美元,所以D正确。选择符合文意的,答案是D

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下列短文,根据短文中的信息完成文后表格。在答题卡标有题号的横线上,写出空缺处所填单词的正确形式。(每空一词)

Researchers from two universities at Chicago discovered 550 children, ages three to six, to learn about how money affects children. The result proved money makes children work harder, but it also makes them less giving.

To avoid raising a selfish generation, parents should talk to their children about money in the following ways according to the Money Advice Service.

Start young

With a five-year-old son or daughter, parents can start talking to them about different types of coins and let them pay for things when out shopping, so they get used to using money.

Open a savings account

Opening a savings account for your child is a great way to show them how their money can grow. It will also start to teach them the very basic ways to invest(投资) and save money.

Provide chances to earn money

Provide chances for your kids to earn money. Encourage them to work for it. From a young age, offer payment for “extra” work around the house and yard.

Make it step by step

Parents should introduce their child's education about money step by step.

If parents haven't spoken before about savings and how to use money, don't jump in with one long chat, as it will become boring with money grows.

Be consistent(坚持的)

Although most parents give their children pocket money, only 36% of parents say they do so regularly. Being irregular can actually make it harder for children to learn about using money.

Title:1to talk to your children about money

2

A new study shows money makes children more hard-working and less 3.

So we should talk to our children about money to prevent them becoming 4.

Ways

Start talking to your child about money by the age of 5and get them used to using money.

Open a savings account for your child and it will help them learn the basic ways

of investing and 6money.

Give your child a 7to earn money by paying for work around the house and yard.

8your child about money step by step and try not to have a long chat as

your child will feel 9.

Offer your child pocket money 10.

【题目】Calling All Photographers(摄影者)!

Enter the TFK photo competition, and show us: Why is Earth Day important to our planet?

Last year’s winner, Amelia Rehrman took this photo of her younger sister in their backyard in West Grove, Pennsylvania. “Earth Day makes the world better for people younger than me,” she said.

Is a picture worth (值得的) a thousand words? We think so! Take a photo that answers this question: Why is Earth Day important to our planet?

The winning photographer will receive a camera, and the photo will be published (出版) in the TFK magazine. The following are the rules of the competition.

The competition is open to students ages 8 to 13.

Students should visit timeforkids.com/2015earthdaycontest and send a photo.

Students must include their first name, their e-mail address, a parent’s e-mail address (very important), an introduction to the photo, the location in the photo, and the date when it was taken (must be between August 1, 2014, and March 23, 2015).

Competition deadline (最后期限): March 23, 2015.

1We can learn from the material that Amelia Rehrman ______.

A. has a younger sister

B. is the girl in the picture

C. is a professional photographer

D. will enter this year’s photo competition

2What prize will the winning photographer get?

A. A free trip to Pennsylvania.

B. A TFK magazine.

C. A thousand dollars.

D. A camera.

3Who can take part in the photo competition?

A. 15-year-old Tom.

B. 13-year-old Maria.

C. 7-year-old Judy.

D. 6-year-old Jason.

4The photos should be taken ______.

A. before August 1, 2014

B. after March 23, 2015

C. between March 1, 2014, and August 23, 2015

D. between August 1, 2014, and March 23, 2015

【题目】How can we practice our spoken English?

The first and the most important thing is to believe __________. You should always be full of confidence or you will never be able to improve your English. You should often __________ yourself, "Come on, don't be afraid!"

You should never lose heart and never give up.

Maybe you __________ losing face, but you should think we are students and we are learning, so there's no need to worry about anything. You must always be active in practice. There's __________ that your pronunciation and intonation (语调) can't be as good __________ the native people, because we are Chinese, and we don't have chances to live in foreign countries and talk with the people there __________. But you must know that the main way to study English is to make ourselves __________ and understand other people. You should believe that the native speakers will not laugh at you. __________, they will encourage you. So if you are brave enough, you'll certainly make __________ progress in your spoken English.

Don't be shy or afraid! I'm sure you can make your dream __________. Just have a try.

1A. itself B. yourself C. themselves D. myself

2A. suggest B. be afraid to C. discourage D. encourage

3A. are afraid of B. are afraid to C. are pleased with D. are angry at

4A. for certain B. certainly C. no doubt D. without doubt

5A. so B. with C. as D. that

6A. for some time B. sometime C. sometimes D. all the time

7A. followed B. understand C. understood D. follow

8A. So B. Instead C. And D. But

9A. little B. speech C. rapid D. rapidly

10A. come true B. come about C. come out D. come up

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网