题目内容
【题目】阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。每个选项只能用一次。
There was a girl whose parents died years ago. She had no sisters or brothers. She felt sad and lonely. 【1】 _____________.
One day, when she was walking in a forest, she saw a butterfly caught in a bush. No matter how hard it tried to free itself, it failed every time. The little girl was very sorry for it. She ran to set it free at once. 【2】________________. And it changed into a beautiful fairy(仙女) instead.
The beautiful fairy said to the girl, “I must die without your help. Because of your kindness, you can get whatever you want from me.” You may not believe that the girl wanted neither gold nor houses. She just wanted to be happy most. The fairy said something in a low voice in her ear. 【3】_______________________.
From then on, the little girl was happy every day. She was kind to everyone around her. When other people asked her the secret of her happiness, she smiled and said, “【4】______________________.”
【5】____________________, all her neighbors stood around her bed and asked her why she was so happy. They were afraid that the secret would die with her. The lovely old lady smiled and said, “The good fairy told me that you needed me, no matter who you are.”
A. Then she disappeared
B. The secret of my happiness is that I listened to a good fairy
C. But to her great surprise, the butterfly didn't fly away.
D. So she wanted to be loved very much
E. When she was very old and dying
【答案】
【1】D
【2】C
【3】A
【4】B
【5】E
【解析】
试题分析:短文讲诉了一个小女孩从小失去双亲,感到非常的悲伤和孤独,因此她非常想被别人关爱。后来她遇到了一位蝴蝶变成的仙女,仙女的话让小女孩从此快乐起来。人们纷纷询问小女孩福、快乐的秘诀。
【1】D句意:所以她非常想被别人关爱。上文中提到小女孩已经没有了亲人,感到悲伤和孤独,缺少关爱。故答案为D。
【2】C句意:但让她大为吃惊的是,蝴蝶没有飞走。下文提到蝴蝶变成了一个漂亮的仙女,依据句意,答案为C。
【3】A句意:然后她消失了。依据上句句意,仙女在她耳边低声说了些什么。此句是:然后她消失了。切合题意。故答案为A。
【4】B句意:我快乐的秘决是我听从了一个漂亮的仙女的话。上句提到许多人问小女孩幸福、快乐的秘诀是什么,此句是对上个问题进行的回答。故答案为B。
【5】E句意:当她非常老将要死亡的时候。依据下文语境理解,多年后,小女孩已经变成了老太太,快要死了。故答案为E。
【题目】根据短文内容,从方框中选择恰当的词语填空,有的需要变换形式
begin,shock,complete,true,suddenly, realize,silence,fall asleep |
Venezia is always crowded with visitors from other countries.And in summer it is full.
My husband and I traveled to Venezia by train.I was so excited that I couldn't
the night before arriving there.
The train arrived in Venezia at 8:00 a.m.For one second(秒)I thought I was dreaming, because I couldn't believe that I was really in one of the oldest cities in the world.But it was the .
When we left the train station, I found that l was in a different world.I was . Around us,there were no cars or buses.I only found gondolas(威尼斯小划船)in the canals(运河).I stood outside the train station in , looking at the city.
My husband and I to enjoy a wonderful panorama(全景)of Venezia by gondola after breakfast.Just at that time Ithat there was no other place in the world like Venezia.It was really wonderful!
【题目】
Welcome to My Villa Beautiful farm house offering comfortable rooms for visitors from all over the world. This is a wonderful farm house offering big beds, with its own swimming pool and lovely little church with beautiful paintings. 5 bedrooms , 4 bathrooms Sleeps up to 10 guests Swimming pools 11m by 5 m Dates : Saturday arriving and leaving . ( For a week ) Weekly Price : For 10 guests . March / April / May / June 2016 3,000 July / August 2016 3,500 September / October 2016 3,000 Christmas 2016 , New Year 2017 3,500 Services included : · electricity , gas and hot water · swimming pool only for you in summer and weekly cleaning of pool · The services of a cook or for more cleaning can be planned. The services of a babysitter or going shopping can also be planned but with proper price. Contact Information Melinda Kilkenny , Owner Telephone : (0044) 7798 527152 |
【1】This Villa is a __________ .
A. a restaurant B. a hotel
C. a hospital D. a market
【2】During Christmas time , staying in the house for a week costs 10 guests about __________ .
A. 3,500 B. 3,000 C. 300 D. 350
【3】You should pay some more money if you __________ .
A. ask for a babysitter B. take a shower
C. swim in the pool D. ask for a cook