题目内容

【题目】Ⅰ.基本词汇

1好的________________________

2早晨;上午________________________

3你好;喂________________________

4下午________________________

5晚上;傍晚________________________

6怎样;如何________________________

7你;你们________________________

8谢谢________________________

9________________________

10健康的;美好的________________________

【答案】

1good

2morning

3hello

4afternoon

5evening

6how

7you

8thanks

9I

10fine

【解析】

1根据汉语意思,可知填good。

2根据汉语意思,可知填morning。

3根据汉语意思,可知填hello。

4根据汉语意思,可知填afternoon。

5根据汉语意思,可知填evening。

6根据汉语意思,可知填how。

7根据汉语意思,可知填you。

8根据汉语意思,可知填thanks。

9根据汉语意思,可知填I。

10根据汉语意思,可知填fine。

练习册系列答案
相关题目

【题目】It is very important to stay healthy. I have a neighbor. She is______old lady. She can do all the housework,read newspapers, watch TV and use the Internet by herself.She wants______new things.I often see______do taijiquan in the morning . She looks young and beautiful though she is over seventy. Last week a reporter from a magazine interviewed her and asked________she kept so young and healthy. She replied with a smile.

I have a secret of staying young and healthy. It is quite________. Keep your mind active, take an interest in the world _______you, and learn at least one new thing every day. Try to do different kinds of housework and do sports as ______ as you can. Don’t think you are too old to go back to school . I know a man who entered a medical college_______he was 70 years old. He________there for 6 years and now he is a doctor. Another man went to a tennis school at the age of 71 and now he is good at playing tennis. Some people _____say staying young is easy only for those who live in the future. In fact, no matter how old you are, you can make it.

Please tell the story to your family. It would be a good start to follow the lady’s example. I hope all people will stay young and healthy.

1A. a B. an C. the D. /

2A. learn B. to learn C. learned D. learns

3A. she B. hers C. her D. herself

4A. which B. who C. what D. how

5A. easy B. easily C. slow D. slowly

6A. in B. at C. with D. around

7A. soon B. never C. often D. hardly

8A. if B. when C. after D. before

9A. study B. am studying C. studies D. studied

10A. may B. can C. need D. should

【题目】 阅读简答 阅读短文,根据短文内容简要回答下列问题。

When Sarah was a teenager, she used to fight over almost everything with her family. But five years ago, while she was studying abroad in England, she heard a song of feelings about returning home on the radio. It made Sarah think about her family and friends back in the US. She came to realize how much she actually missed all of them. Ever since then, she has been a fan of American country music.

Country is a traditional kind of music from the southern states of America. Nashville, Tennessee is the home of country music. Many songs these days are just about modern life in the US, such as the importance of money and success, but not about belonging to a group. However, country music brings us back to the"good old days"when people were kind to each other and trusted one another. It reminds us that the best things in life are free-- laughter, friends, family, and the beauty of nature and the countryside

Sarah hasn’t been to Nashville yet, but it is her dream to go there one day. She has already read a lot about the place and done some research on it. She knows that there is a Country Music Hall of Fame Museum in Nashvile. There are also always a lot of great count y music concerts with famous musicians and singers, like Garth Brooks , Sarah has already listened to most of his songs. "Garth is one of the most successful musicians in American history. He's sold more than 120 million records. I hope to see him sing live one day!”

1Where is Sarah from? _____________________________________________________

2What does Sarah like? _____________________________________________________

3Which place in Nashville is the home of country music ? ___________________________

4What is Sarah’s dream? ______________________________________________________

5Who is Garth Brooks?

______________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网