题目内容

【题目】选词填空 从方框中选择恰当的词,并用其恰当的形式填空,每词只限用一次。

present, because, dessert, excite, spread

present, because, dessert, excite, spread

It was the day after Thanksgiving. Bobby Bear was so 1. His grandparents were visiting from Florida. They took Bobby Bear to go shopping for Christmas.

Christmas is Bobby Bear’s favorite time of year, 2 he loves the holiday decorations. Bobby Bear’s grandparents took him to three stores. He bought some 3 for his parents. Next, Bobby Bear’s grandparents took him to eat pizza for lunch. Bobby ate pepperoni pizza. For4, he had ice cream. After lunch, they got ready to get home. During the subway ride home, His grandparents told him that the true spirit of Christmas was 5 love everywhere he went. Bobby Bear would remember this day forever.

【答案】

1excited

2because

3presents

4dessert

5spreading

【解析】

文章讲述了Bobby Bear的祖父母来看他,带他去商店买礼物,去吃披萨,在回家的路上,爷爷奶奶告诉他圣诞节真正的含义是在你去过的每一个地方传播爱Bobby Bear永远记住了这一天。

1句意:Bobby Bear是如此的激动。根据His grandparents were visiting from Florida.和选词,可知是激动的;故填excited

2句意:因为他喜欢节日装饰。根据Christmas is Bobby Bear’s favorite time of year和选词,可知是因为;故填because

3句意:他给父母买了一些礼物。根据Bobby Bear’s grandparents took him to three stores和选词,可知是礼物,根据some可知是复数;故填presents

4句意:甜点,他吃冰激凌。根据ice cream和选词,可知是甜点;故填dessert

5句意:爷爷奶奶告诉他圣诞节真正的含义是在你去过的每一个地方传播爱。根据句意和选词可知是传播,动词在从句中主语用doing形式;故填spreading

练习册系列答案
相关题目

【题目】When you hear the word “scientist”,what do you think of?Many people think scientists are people in clean white coats who work in labs.And some scientists do work in labs.But there are ______ scientists who work in woods and jungles.These scientists are called “animal behaviour (行为) scientists”,and they study animals as they live in nature.

Why don't these scientists catch animals and study them in zoos?The ______ is in the world “behaviour”.Animals behaviour scientists want to learn ______ animals behave in their wild homes.When animals live in cages or in zoos,they do not act the same as they do when they are ______.They may fight ______ each other,or they may not eat,or they may not raise their babies as they usually would.To see real animal behaviour,scientists must go where the animals ______

So animal behaviour scientists go into the jungles,the woods or the desert.There, their most important ______ are their eyes and ears.They watch and listen to the animals very ______.They write down everything that happened in notebooks.______ they live near the animals,the scientists are careful not to frighten them.If the scientists are lucky,the animals will ______ no attention to them.Then the scientists can see how the animals really live.

The behaviour scientists hope what they've learned about animal behaviour can provide clues (提供线索) to help people learn to live together more happily.

1A. another B. other C. others D. the other

2A. answer B. question C. problem D. text

3A. when B. where C. how D. why

4A. happy B. free C. sad D. angry

5A. of B. among C. for D. with

6A. live B. run C. play D. eat

7A. machines B. tools C. thoughts D. ways

8A. truly B. carefully C. wonderfully D. nicely

9A. But B. Unless C. Though D. As if

10A. pay B. spend C. take D. cost

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网