题目内容

【题目】根据表格内容,回答问题。
(A)

Paul

I have been a volunteer as a French teacher for three months and it was a great experience to teach French. I really enjoyed it and I also improved my French.

Helen

During my college days, I joined a group called ROS (Reaching Out Society). We provide children and older people with food. It feels great to help other people. And now, I often give food to the homeless people in the street.

Mike

I'm volunteering at an animal shelter (动物收容所) that's just for cats. I feed the cats and play with them. It's very fun. I was also volunteer at a hospital for a little more than 2 years. I answered phone calls, looked after patients and helped nurses. I did some cleaning too.

Marian

I did volunteer work to graduate from high school. It was a requirement(资格). I volunteered at a school for disabled kids. I played basketball and other sports with them and served food and drinks. It was actually pretty cool. If I weren't so busy now, I'd do it again.


(1)Paul used to be a volunteer as a _______ for several months.
A.nurse
B.French teacher
C.doctor
(2)The group called ROS provides _______ for children and older people.
A.information
B.rooms
C.food
(3)Mike was a volunteer at a hospital for _______.
A.three months
B.a school year
C.over 2 years
(4)One requirement for Marian to graduate from high school was _______.
A.to do sports
B.to feed animals
C.to do volunteer work
(5)From the reading we can learn _______.
A.Marian is busy now
B.Helen often helps homeless animals now
C.Paul isn't very good at French

【答案】
(1)B
(2)C
(3)C
(4)C
(5)A
【解析】本文介绍了四个志愿者的工作。
(1)B 细节理解题。由第一栏中的 I have been a volunteer as a French teacher for three months可知。Paul做的是法语老师。
(2)C 细节理解题。由第二栏中 During my college days, I joined a group called ROS (Reaching Out Society). We provide children and older people with food.可知。
(3)C 细节理解题。由第三栏中 I was also volunteer at a hospital for a little more than 2 years.可知。
(4)C 细节理解题。由第四栏中 I did volunteer work to graduate from high school. It was a requirement(资格).可知。
(5)A 理解判断题。通过阅读短文中If I weren't so busy now, I'd do it again.可知Marian现在很忙,因此A项是正确的。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。
A

Come on! Get in Style!
Do you want to get some styling tips to look bright and pleasant?
Come and join us in the new Styling Club to make yourself different!
What will you learn?
★basic haircare and skincare tips
★make-up(化妆) and hair styling skills
★proper mix-and-match skills
★dressing tips for special occasions(场合)
Stylist Ms. Janice Smith will teach members the above skills. Not only will you become more confident with your look, you will also have the chance to help with the make-up and styling for school activities like fashion shows and New Year’s parties.
When and where do we meet?
Our club meets every Tuesday after school, from 3:30 pm to 5:30 pm, at Room TA01 in the Student Activity Centre.
Howcan you be a member?
Students who want to join the club should visit our website at www.kts.edu.au/stylingclub to sign up before 15th September. There are only 20 places. First come, first served!
What is the cost?
Each member needs to pay $50 for styling products.
Howcan you get more information?
For further information, you can email Karen Yung (karen.yung@kts.edu.au). She will be happy to answer all your questions.


(1)The members of the Styling Club will meet every week.
A.one hour
B.two hours
C.three hours
D.four hours
(2)The members will learn how to in the Styling Club.
A.dress properly
B.visit websites
C.make beautiful clothes
D.organize school activities
(3)will most probably join the Styling Club.
A.Kids who dream to be web designers
B.Teachers who expect to learn skin care
C.Students who hope to look fashionable
D.Parents who wish to improve make-up skills

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网