题目内容
【题目】阅读理解
阅读下列短文,从每小题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,![]()
(1)Julia is at Roosevelt. She wants to go to Baseball Field. She should change lines at .
A.Grand
B.Cliton
C.Reno
D.Randolph
(2)Louis is going to Medical Centre from Damen. He should get off at the stop.
A.third
B.fourth
C.fifth
D.sixth
(3)To go to Airport from Youth Centre, you should take underground lines in this order .
A.Blue Line → Green Line → Red Line
B.Red Line → Green Line → Blue Line
C.Blue Line → Red Line → Green Line
D.Red Line → Blue Line → Green Lin
【答案】
(1)A
(2)C
(3)B
【解析】试题分析:本题要求看地图,完成各题。要找准图中各事物的位置及便捷的交通方式进行答题。
1.细节理解题。题意:茱丽叶在Roosevelt她想去Baseball Field (棒球场)。她应该在哪儿换乘?A. thirdB. fourthC. fifthD. sixthBaseball Field在Roosevelt的北方,从Roosevelt往北第一个十字路口是在grand.故选A。
2.细节理解题。题意:Louis要从Damen 到Medical Centre(医药中心)。他应该在第几个站下车?A. third第三;B. fourth第四;C. fifth第五;D. sixth第六。从Damen从发,要经过Chiago,Reno,Monroe, York, 最后到Medical Center。一共五站,故选C。
3细节理解题.从 Youth Centre (青年中心)到Airport (机场),你应该坐这样的地铁线A. Blue Line → Green Line → Red Line B. Red Line → Green Line → Blue Line C. Blue Line → Red Line → Green Line D. Red Line → Blue Line → Green Line根据图示:从Youth Centre出发,先坐到red line 到grand,换乘green line 到reno,最后坐blue line到机场站下车口故选B
【题目】
Dingding Clothes Shop | |||
| Brand(商标): Adidas Color: green, pink, black Price(价格): ¥98 each, but¥180 for two |
| Brand: Nike Color: white, black, brown Price: ¥178 each and get a hat for free(免费) |
| Brand: Li Ning Color: green, yellow, pink Price: ¥70 each and get a toy for free |
| Brand: Yao Ming Color: black, blue Price: ¥80 each, but¥150 for two |
【1】How much are two jackets?
A.¥180.B.¥150.C.¥196.D.¥140.
【2】If (如果)you buy a pair of shoes, you can get a _________ for free.
A.toyB.hatC.schoolbagD.T-shirt
【3】Your favorite color is black, and you just have ninety yuan. What can you buy?
A.Shoes.B.A T-shirt.C.A jacket.D.A pair of pants.
【题目】根据表格内容,回答问题。
(A)
Paul | I have been a volunteer as a French teacher for three months and it was a great experience to teach French. I really enjoyed it and I also improved my French. |
Helen | During my college days, I joined a group called ROS (Reaching Out Society). We provide children and older people with food. It feels great to help other people. And now, I often give food to the homeless people in the street. |
Mike | I'm volunteering at an animal shelter (动物收容所) that's just for cats. I feed the cats and play with them. It's very fun. I was also volunteer at a hospital for a little more than 2 years. I answered phone calls, looked after patients and helped nurses. I did some cleaning too. |
Marian | I did volunteer work to graduate from high school. It was a requirement(资格). I volunteered at a school for disabled kids. I played basketball and other sports with them and served food and drinks. It was actually pretty cool. If I weren't so busy now, I'd do it again. |
(1)Paul used to be a volunteer as a _______ for several months.
A.nurse
B.French teacher
C.doctor
(2)The group called ROS provides _______ for children and older people.
A.information
B.rooms
C.food
(3)Mike was a volunteer at a hospital for _______.
A.three months
B.a school year
C.over 2 years
(4)One requirement for Marian to graduate from high school was _______.
A.to do sports
B.to feed animals
C.to do volunteer work
(5)From the reading we can learn _______.
A.Marian is busy now
B.Helen often helps homeless animals now
C.Paul isn't very good at French