题目内容

【题目】阅读下面材料,在空白处填入适当的单词,或括号内单词的正确形式。

Money can make you happy only if you spend it in a clever way .

To start with ,1(buy) a new car makes you happy.However,you’ll “lose”

this happy feeling when the car2(get)old.But if you are made to spend a week traveling,it’s more possible that you’ll have the great experiences and the good feeling for a long time .A new study has3(find)that spending money on experiences rather than material things makes people happier.

For material things ,it’s possible that you don’t leave 4any little thing .If you buy a nice pen ,and someone else buys one with less money ,it’s possible that you may be unhappy that you spend so much money .It lets you down a lot.Oppositely, when it comes to experiences like5(go)on a trip ,you won’t think like that .If the trip can be nice ,you’ll happily pay for it even though 6(it) price may be very high. And the more ofen you go on trips,the7(happy)you’ll be.

Material things can be compared more easily.If you buy an Ipad and then see a more suitable one. you may regret buying the first one.And 8 will drive you mad as well ,9,if you just have a dinner at a good restaurant and then learn about a better one ,you’ll not regret the first meal.

It’s normal that material things can cause jealousy(嫉妒).For example ,you buy a new toy and find that your friend has a better one ,it may make you feel 10(comfortable).Instead, if you just travel to a beautiful place ,no matter where your friends have gone,it won’t make the memory of your trip less pleasant.

【答案】

1buying

2gets

3found

4out

5going

6its

7happier

8it

9however

10uncomfortable

【解析】如果你运用智慧使用金钱那么金钱将让你快乐一项新研究表明比起花钱购买物质花钱体验生活给人们带来更大的快乐感。购买物质的东西,由于有比较,可能会后悔,如果是体验生活的话就不会有这种想法,如果体验不错,会觉得价格很实惠。

1句意:首先,买一辆新车让你快乐。动名词或动名词短语作主语,故答案为buying。

2句意:然而,当汽车变旧的时候,你会“失去”这种快乐的感觉。when引导的时间状语从句,有时也会遵循“主将从现”的原则,因为主句you’ll “lose” this happy feeling是一般将来时态,故从句要用一般现在时态,主语the car是第三人称单数形式,动词要用三单形式,故答案为gets。

3句意:一项新研究表明比起花钱购买物质花钱体验生活给人们带来更大的快乐感。根据句子结构判断,句子为现在完成时态,此处缺少过去分词,答案为found。

4句意:对于物质的东西,你有可能不会忽略任何微小的东西。leave out遗漏忽略。根据句意可知,答案为out。

5句意:相反,如果是体验生活的话比如旅游你就不会那样想了。like为介词,后跟动词-ing形式,故答案为going。

6句意:即使价格很高,你也会很乐意付钱的。名词的前面要用形容词性物主代词,故答案为its。

7句意:旅行越多,你就会越快乐。此处是两个比较级的句子放在一起,表示“越……,越……”,故答案为happier。

8句意:这也会让你发疯此处缺少主语,用it代指“你会后悔买了之前那个”这件事情。故答案为it。

9句意:不过,如果你在餐厅大吃了一顿之后得知了另一家更棒的餐厅你不会感到遗憾。howeverbut 两者都做“但是然而”讲而且都引出并列句从语义上看,but所表示的是非常明显的对比,转折的意味比however要强从语序上看,but总是位于所引出的分句之首however却可位于句首、句中和句末同时从标点符号上看,but之后一般不得使用逗号however则必须用逗号与句子其它部分分开。故答案为however。

10句意:例如,你买了一个新玩具,发现你的朋友有一个更好的,它可能会让你觉得不舒服。结合语境,买了一个新玩具,发现朋友有一个更好的,可能会产生妒忌的心理,会感觉不舒服,故答案为uncomfortable。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Can one paper bag change the world? Sarah Murphy tries to do something about it.

The seventh grader from Massachusetts, in the United States, decorates (装饰) lunch bags for the homeless. She wants to bring hope to those people. The decorated bags, together with a lunch, will be given to homeless people in the town of Beverly, through a charity (慈善) program.

To attract the help of more children. she reached out to a local library and made a program. They set up a coloring station in the library. Children may take a bag, draw and write a message of hope and leave it on the front desk. They can also take it home and return it after coloring.

Murphy bought 100 brown lunch bags and put them in the library. Children at the library had colored them. She would happily buy more.

Murphy first heard about the charity program from her friends. She has great interest in charity. She once donated money to charities and made gift bags for seniors at her school.

1What is the passage mainly talk about?

A. Sarah Murphy tries to change the world with paper bags.

B. Murphy began a program to decorate the paper bags.

C. Sarah Murphy wants to do something for charity.

D. Sarah Murphy brought hope to the homeless people by decorating paper bags for them.

2What dose the word “them” refer to?

A. Children. B. Bags. C. Homeless people. D. Libraries.

3Surah Murphy set up a coloring station in the library to ______.

A. attract more children to give help B. attract more homeless people

C. color the paper bag D. give the bag to the homeless people

4Which is right according to the passage?

A. The decorated bags will be given to all homeless people in Beverly.

B. Murphy has great interest in charity and this is the first thing she has done for charity.

C. Children can only color the bags in the library.

D. Murphy once made gift bags for the students at her school.

5How many bags had been colored according to the passage?

A. 100. B. 150. C. 200. D. 300.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网