题目内容

【题目】Do you ever wish you were as thin as a model(模特)or as strong as your favourite football player? Maybe you wish you were taller or just thinner a little. Those thoughts are a natural part of growing up.

But learning what you can and can't change about your body is part of growing up, too. It can be hard to do. But when people accept the way they look, they often feel happier.

Some children worry that they're not growing and developing as fast as their friends. It's important to know that puberty(青春期) doesn’t happen at the same time for every child. And there are no special medicines that can make it happen sooner!

Eating healthy food and exercising more can make all children feel better. Why? Because they will help you feel energetic(精力充沛的) and keep your body working just the way it should be.

Watching TV and playing computer games can be fun, but they don't do much for your body because you sit when you do them. But when you move your body -- by playing, dancing, taking part in sports, or even cleaning your room--you exercise your muscles(肌肉). When you exercise the muscle, it gets stronger. And when you have strong muscles you can do whatever you want to do.

1When do people often feel happier about their bodies according to the passage(答题不超过10词)

_______________________________________________________________________

2What can make all children feel better?(答题不相过10词)

_______________________________________________________________________

3How does your muscle become when you exercise it?(不超过5词)

_______________________________________________________________________

【答案】

1When they accept the way they look.

2Eating healthy food and exercising more.

3It gets stronger.

【解析】

这篇短文讲述的是孩子们都希望自己的身体又瘦又强壮,但有时候身体的变化是我们不能改变的,我们要学会接受自己的样子。而为了使身体健康,孩子们应该吃健康的食物,并且要多锻炼。

1根据短文第二段But when people accept the way they look, they often feel happier可知,当人们接受自己的外表时,他们往往会感觉更快乐。由此可知答案为When they accept the way they look.

2根据短文第四段Eating healthy food and exercising more can make all children feel better.可知,吃健康的食物、多锻炼可以使孩子们感觉更好。由此可知答案为Eating healthy food and exercising more.

3根据短文最后一段When you exercise the muscle, it gets stronger.可知,当你锻炼你的肌肉时,它会变得更加强壮,由此可知答案为It gets stronger

这篇短文介绍了如何让孩子们对自己的身体感到满意,短文主题明确,内容贴近学生们的日常生活,比较容易理解。题型是任务型阅读,要求根据文意回答问题,考查学生们对文章细节的理解。做题时,应先通读短文,了解大意;然后根据题目所问,或利用题目中的关键词,定位到原文相关段落或语句作答,注意每个题目的答语有字数的限制。例如第2小题,根据题干中make all children feel better可以定位到短文第四段的开头第一句话,根据Eating healthy food and exercising more can make all children feel better.可知,吃健康的食物、多锻炼可以使孩子们感觉更好。由此可知答案为Eating healthy food and exercising more.

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面的短文,并根据短文内容回答所提问题。

Antarctica(南极洲)is the coldest place on the earth, but every year thousands of tourists go there. Why do they go? There are no famous buildings, no hotels and no restaurants. There are some beaches, but nobody wants to go swimming. Why do people want to take a vacation in Antarctica?

Most people go to see the birds, the animals and the amazing scenery. There are seals(海豹)lying on the ice. There are whales swimming in the ocean. You can also watch penguins jumping into water from icebergs(冰山). It’s one of the last untouched places on the planet.

It’s possible to visit Antarctica by plane, but most people go there by ship. That’s because the ships are comfortable places to stay, and the journey (by sea) is part of the vacation. All tourists visit Antarctica in the summer. In the winter it’s too cold for visitors, but in the summerfrom November to Marchit’s warmer than many people think. In some parts of Antarctica in January, it’s about 0℃. So it can be warmer there than it is in Beijing in January. When you visit there, you don’t need to bring a lot of special clothes. Instead, you need to bring sunglasses. The sunshine on the snow and ice is very bright.

Tourists are not the only people who go to Antarctica. In the summer months there are about 4,000 scientists and other people living and working there, and a few of them stay for the long, drink winters. Tourists can visit some of these people and learn about their work in this amazing place.

1Why do most tourists visit Antarctica?

_________________________________________________________

2How can people go to Antarctica?

_________________________________________________________

3When is the best time for people to visit Antarctica?

_________________________________________________________

4It’s warm in Antarctica in July, isn’t it?

_________________________________________________________

5Who also go to Antarctica besides the tourists?

________________________________________________________

【题目】 Fans of basketball all know who LeBron James is. His fans like to call him King James. The 33-year-old basketball star was again the best player in the last season of the NBA. The most popular American sports magazine Sports Illustrated also named him the best player for the fourth season in a row (连续).

King James was born on December 30 in Ohio, the USA. He is 203cm tall and weighs 113kg. He is the perfect combination (结合)of strength, size and speed. Some people see him as the best physical specimen (体格范本)in sport.

James beat Golden State Warriors’ player Stephen Curry, 29, to the number one place, even though Curry had a great season. Last season (2015-2016), the two top players led their teams to the highest rank of the NBA. So people had different ideas about who might be the best player. James finally won the award because he helped his team Cleveland Cavaliers beat Curry’s team in the NBA Finals.

To his fans all over the world, James is the king. He is also a hero to many sports fans in the United Sates, especially in his hometown Cleveland. At a celebration in the city after he won the NBA Finals, James made a short speech and thanked everybody in his team. He said that he could not have won the award without them. He even bought each of them a gold headphone as a gift!

James also started The LeBron James Family Foundation. It raises money and helps people in need. By now, the foundation has spent $41 million sending poor children to universities in his hometown. Maybe that is another reason why his fans love him so much.

1When was LeBron James born?

A. On December 30, 1983.B. On December 30, 1984.

C. On December 3, 1985.D. On December 3, 1986.

2What does the underlined word “them” refer to?

A. Jamesteammates.B. James’ family.C. James’ fans.D. James’ friends.

3Which of the following is NOT true according to the passage?

A. LeBron James is four years older than Curry.

B. LeBron James is a member of Cleveland Cavaliers.

C. Curry didn’t win the award because he had a bad season.

D. The foundation helps poor children continue their education in James’ hometown.

4Why do so many people love James?

A. Because Sports Illustrated often names him the best player.

B. Because he always leads his team to beat Curry’s team.

C. Because he is willing to help others and plays basketball well.

D. Because he likes sending gold headphones to his fans.

【题目】 When I was five years, I was far away from my parents. I was just living with my aunt, uncle, grandma and my sister. Most of them said that I was stupid.

When I was six years old, I started the grade school. No matter what ___estimated(评估) my ability, I knew __ I should do. ____ my hard work, I got the top 3 at the end of the school year. No one was proud of it in my family. And still my parents were away. I hoped that they would be home soon to even just see my achievements. ___ I had no supports during these days, in the second grade I still kept my grades. I decided ___the things that made me best. I was not that smart but I had courage to do something great.

During my high school days I was a bit naughty, so I ___to belong to lower section of intelligence in our school. My teacher lost hope and so __ my mom. But I proved them that they were wrong. In the last year of high school, I made my name on the list of the Academic Awardee. Our school has a lot of excellent students, but I studied hard and got ____ fourth.

I’m a college student now. There are still some problems around that give __challenge. But as it has been in the past, I tell myself, “This is just a TEST OF LIFE. I ___get through this.” I have problems an weakness but it doesn’t mean I have no right to be better. Life is always a test on how strong we are to live.

1A. otherB. othersC. the otherD. the others

2A. howB. whyC. whenD. what

3A. ToB. ByC. WithD. In

4A. UnlessB. BecauseC. ThoughD. Until

5A. give upB. to give upC. continueD. to continue

6A. thinkB. am thoughtC. thoughtD. was thought

7A. wasB. wasn’tC. didD. didn’t

8A. aB. anC. theD. /

9A. myselfB. meC. myD. mine

10A. canB. have toC. myD. should

【题目】Friendship Restaurant

We have different kinds of Japanese food here. The food menu is in Japanese and Chinese. All the waiters or waitresses can speak at least one foreign language. Tel: 312-999746.

Volunteer Project

Maybe you want to help others but don’t know how to do it. Then Volunteer Project will help you. Here you will get the best idea of volunteering.

Call 822-5566 to join it. Email address: Lisa@hot-mail.com

Dream Corner

Do you want to improve your English? Do you want to practise your English with native speakers? If yes, why not join the Dream Comer? Come here on Friday afternoon every week. Tel: 846-3809

Red Bird club

Do you like dancing Do you want to show off your cool dance at parties? Join us and make your dream come true. Closed on Tuesday. Call 822-333 for information.

The Underwater World

Here you will find different kinds of fishes and even some kinds of sharks. You will feel you are in the sea but of course this is not true. If you like fishes, I suggest that you pay a visit to it.

Time: 9:30 am-5:30 pm.

1What kind of food can you eat in the Friendship Restaurant?

A. Chinese.B. Japanese.C. English.D. French.

2Sarah wants to do some volunteer work. She can call ________ to get some ideas.

A. 846-3809B. 312-9997

C. 822-3331D. 822-5566

3When is the Red Bird Club closed?

A. On Monday.B. On Tuesday.

C. On Thursday.D. On Saturday.

4You can see ________ in the Underwater World according to the ad.

A. volunteersB. excellent dancers

C. sea animalsD. waiters and waitresses

5What can you do if you want to practise English with native speakers?

A. Join the Dream Corner.B. Take part in the Volunteer Project.

C. Join the Red Bird Club.D. Visit the Underwater World.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网