题目内容
7. (2014 .江苏连云港)
一This book on idioms is interesting. Td like . Where did you buy it,Simon?
—In the Amazon Bookstore.
A. it B. this C. that D. one
7. D解析:句意:“这本关于谚语的书很有趣,我想买一本。西蒙•你在哪儿买的? ”“在亚马逊书店。”根据“西蒙,你在哪儿买的?”可推知是想买一本.为泛指,故答案选 D. 相当于a book。
it表示特指;B、C 两项不符合句意。
任务型阅读(5小题,共10分) (2015 •山东德州)
阅读短文,从短文下面方框中的六个句子中选择五个还原到短文中,使短文通顺完整、衔接自然。
"Homestay is a form of study-abroad programme. It allows the visitor to stay with a local family to better understand the local lifestyle. It also helps to improve the visitor^ language ability. If you wish to learn more about foreign cultures or to get foreign experience,you should join this kind of holiday. 1 ”said a teacher during a school meeting last term.
After this meeting,2 . At last,I had such a chance to go on such a holiday with some of my schoolmates last month. We went to London,a place where I had wanted to go since years ago.
After we got to London,we went to stay with different families. I was lucky that my host family (寄宿家庭) was a white couple who had a daughter about my age. 3 . They were interested in me and I learned a lot of things from them,too.
4 . After breakfast,a local teacher would come to take us in his car. Then we would have classes or go on a sight-seeing trip to ditferent places of interest like Big Ben,London Bridge,and Buckingham Palace. We would go back to our own homes after the activities.
The holiday was a valuable experience for me. I enjoyed every minute of it. 5 . Three weeks later,we had to leave “home” for Hong Kong.
A. Yes,time really flew fast B. I am sure you won’t be disappointed C. I always thought about this kind of holiday D. It took me 8 hours to fly to London E. They treated me as a daughter of their family F. The holiday was filled with activities every day |