题目内容

【题目】根据下面对话中的情景,在每个空白处填入一个适当的语句,使对话恢复完整。

A: Can I help you ?

B: Yes, Please.81. 1.

A: A dress for your daughter? 82. 2.

B: Red.

A: How about this one?

B: It looks nice!83. 3.

A:240 yuan.

B: 84. 4.Can it be a little cheaper?

A: How about 200 yuan?

B: OK, 85. 5.

A: Here you are.

B: Thank you.

A: You are welcome.

【答案】

1I need/want/would like a dress for my daughter.

2What color does your daughter/she like? What color do you want/like?

3How much is it?

4That’s(a little) expensive.

5I’ll take it.

【解析】

这个对话是在服务员和顾客之间进行的,顾客想给女儿买条裙子,服务员给她进行了介绍,最后谈好了价格,并且买下了。

1句意:-我可以帮助你吗?-是的,我想给我的女儿买一条裙子。根据下文A dress for your daughter?可知,顾客想为女儿买一条裙子,故这里填I need/want/would like a dress for my daughter.

2句意:-你想要什么颜色的?-红色。根据下面的回答Red可知,这里应问的是“想要什么颜色”或者“你的女儿喜欢什么颜色”,故填What color does your daughter/she like? What color do you want/like?

3句意:-多少钱?-240元。根据下面的回答可知,这里问的是裙子的价格,故填How much is it?

4句意:-太贵了,能便宜点吗?-200元怎么样?根据下句话Can it be a little cheaper?可知,顾客觉得价格太贵了,故填That’s expensive.

5句意:-200元怎么样?-好的,我买了。根据回答OK可知,顾客觉得价格合适,所以要买下来,故填I’ll take it.

这个题目是补全对话,要求根据上下文的提示,填写适当的语句,使对话完整。做题时,应先快速浏览对话,理解对话中所谈论的话题;然后根据语境提示,尤其是上下句的提示,确定空格处应填写的意思,并用正确的英语表达出来。例如第1小题,根据下文A dress for your daughter?可知,顾客想为女儿买一条裙子,故这里填I need/want/would like a dress for my daughter. 再如第5小题,根据回答OK可知,顾客觉得价格合适,所以要买下来,故填I’ll take it.

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Have you had a headache during a test? Have you ever been so worried about something that you have a headache or even can’t sleep at night? If so, then you know what pressure is. Pressure is what you feel when you are worried about something.

This worry in your mind can make your body feel bad. You may feel angry, sad, scared, or afraidall of which can give you a stomachache or headache.

However, there are different kinds of pressure. Some kinds of pressure are good and others are bad. Good pressure might happen when you’re called to answer questions in class or when you have to give a speech. This kind of pressure can help you to get things better done. For example, you may do a better job on your test if the pressure pushes you to prepare better before the test.

On the other hand, bad pressure can happen if the pressure lasts too long. You may not feel well if your parents are fighting, if a family member is sick, if you’re having problems at school, or if anything else makes you unhappy every day. That kind of pressure isn’t going to help you. And it can really make you sick.

The best way to fight pressure is to have a balanced life. Make sure you keep yourself in mind: Sleep, Exercise, Relaxation, and Food. If you get enough sleep and eat properly, and if you exercise and leave time for fun, you’ll probably fight pressure.

根据短文内容,判断句子正(T)、误(F)。

1In the writer’s opinion, pressure is what you feel when you are excited about something.

2All kinds of pressure are bad for our health.

3When good pressure happens, it can help you to get things better done.

4You can really feel sick if the pressure lasts long.

5If you want to fight pressure, you’d better have a balanced life.

【题目】 China is a great country with more than 5,000 years of history. There are many places of interest. They attract(吸引)millions of tourists from all over the world every year.

Many mountains, such as Mount Tai, Mount Emei, Mount Hua are very famous. People like to go to Mount Tai to ____ the sun rise.

There are many rivers in China. The Yangtze River is the longest one and the second ____ one is the Yellow River. They are the ____ of Chinese culture because Chinese ancestors(祖先)were born in the areas.

____ the rivers in China, there are also a great number of lakes. One of the most famous lakes is the West Lake. Have you heard of the love story about Xu Xian and the White Snake? It is said that the story ____ on the West Lake. The West Lake is the best place that I have ever visited. It lies in Hangzhou, Zhejiang Province. The scenery is so attractive that visitors often lose ____ in it. The West Lake has become famous ____ not only its special scenery but some beautiful poems. The great poets Bai Juyi and Su Dongpo ____ plenty of poems. ____ the surrounding(周边)area of the West Lake is the home of the famous Dragon Well Tea. The tea is good for people’s health.

Have you ever been to the West Lake? If not, look for a ____ to go to the fantastic place!

1A. bringB. watchC. askD. help

2A. shortestB. highestC. longestD. widest

3A. lightsB. traditionsC. backgroundsD. birthplaces

4A. Thanks toB. Welcome toC. Compared toD. Next to

5A. finishedB. mentionedC. returnedD. happened

6A. itselfB. ourselvesC. themselvesD. himself

7A. forB. asC. withD. in

8A. gaveB. wroteC. madeD. expected

9A. SoB. ButC. AndD. Or

10A. wayB. projectC. strangerD. chance

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网