题目内容

【题目】We didn’t learn __________in this lesson.

A. something new B. new something

C. anything new D. new anything

【答案】C

【解析】试题分析:句意:在这节课上我们没有学任何新的东西。anything为不定代词,用于否定句中;且其定语new要后置。据题意故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 A Day in the Life of a Firefighter

Rob Elliot has worked as a firefighter for eight years. Rob’s day starts at 9 a.m. Rob and other firefighters meet in front of the fire station to get their instructions for the day. “Every day is different,” says Rob. “On some days, I drive the fire engine. On other days, I wear the breathing equipment (呼吸装备) and go to the scenes on fire. I enjoy every part of my job.”

Firefighters rescue people from all kinds of situations (情况).” People call us to road accidents, heavy rain, railroad stops and chemical spills (化学品泄漏),” says Rob.

But firefighters do more than rescuing people. They give first aid (紧急救护), and they clean up and check scenes after an accident. They often work together with the police and doctors. They also teach people about fire safety.

Today, Rob and Jenny, another firefighter, were busy checking the equipment. But suddenly, there was a call. A house was on fire and there were two people trapped (被困) in an upstairs bedroom. The firefighters jumped into the fire engines and raced to the house. Rob and Jenny ran upstairs while the rest of the team used hoses to put out the fire. Rob and Jenny found a mother and a daughter in one of the bedrooms. They opened a window and helped the mother and her little girl to climb down a ladder. Soon the fire was out and everyone was safe. “And it’s still only eleven o’clock!” said Rob.

1Where do Rob and other firefighters meet to get their instructions for the day?

___________________________________________________.

2Does Rob drive the fire engine every day?

_______________, _______________________________.

3Which sentence in the passage shows Rob Elliot loves his job?

____________________________________________________.

4Besides (……之外) rescuing people, what else do firefighters do? (List two things)

They _________________ and _____________________.

5Do you want to be a firefighter? Why or why not?

___________________________________________________.

【题目】阅读短文,根据短文内容回答问题。

Amy goes back to school on Monday, August 26th. She finished primary school last year, and this year she will be starting the sixth grade.

Amy and her mother need to get some school things like pencils and notebooks for her. So they get in their car and go shopping. First, they go to an office supply store to buy the school things. Then they stop at a shop and buy some food for dinner.

Amy's teacher this year will be Mr. Roberts. Mr. Roberts is kind. Amy is happy to have a kind teacher. Amy is also happy to see her friends again, especially her best friend, Sarah. Sarah was her classmate in her primary school.

Amy and her mother carefully prepare her clothes, food, and school things the night before school. She has to wake up tomorrow morning at 6:45 to get ready for school.

On the first day of school, Amy and her mother are waiting for the school bus. When the bus comes, Amy sees Sarah on the bus. Amy says goodbye to her mother and gets on the school bus. She sits next to Sarah. She thinks to herself, "This is going to be a great year!"

1When does Amy go back to school?

___________________________________________________________________________

2What does Amy need to buy for school?

__________________________________________________________________________

3Who will be Amy's teacher this year?

___________________________________________________________________________

4Does Amy know Sarah?

____________________________________________________________________________

5How does Amy feel on her first day of school?

__________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网