题目内容
D
When I was one year old,because of my illness my parents made their decision and my life began as how it is now. My right leg was cut off by doctors.
After the operation,I learned to walk with an artificial limb. I had no personal memory of this as I was too young,but my mother told me all of that. Then I learned to run with my artificial limb. I used to walk around,play on the playground and get stand in my artificial limb. In the kindergarten,my classmates felt strange. I was often asked why I wore a “wooden leg”. And I always asked my mother why my leg was as such and why I was different But all that didn’t stop me from taking part in Sports Day!In Primary 2,I took part in an egg balancing race. After the race and,I ran to my mom and proudly said I won 3rd place!She asked me ,“How many students took part in that race,Mark?” I said
,“Three!”
根据短文内容,回答下面的问题。
1. When was the writer's right leg cut off by doctors?
2. Why didn't the writer remember what happened to his leg?
3. How did the writer's kindergarten classmates feel about him?
4. How many students took part in the egg balancing race?
5. How did the writer feel about the result of the race?
D 阅读提示:当“我”1岁时,因为疾病,“我”的右腿被截肢了。“我”不得不安上假肢。可是“我”勇敢地面对生活。上小学二年级时,“我”参加了鸡蛋平衡比赛,荣获第三名的成绩。虽然“我”是最后一名,但是感到既高兴又自豪。
1. When he was one year old.根据短文第一段第一句话“When I was one year old,because of my illness my parents made their decision and my life began as how it is now. ”可知,当他 1. 岁时,他 的右腿被医生截掉了。
2. Because he was too young.根据短文第二段第二句话“I had no personal memory of this as I was too young,but my mother told me all of that. ”可知,因为作者太小了,所以他不记得……。
3. Strange.根据短文第二段第五句话“In the kindergarten,my classmates felt strange. ”可知,作者的幼儿园同学感到很奇怪。
4. Three.根据短文第二段最后一句话“I said, ‘Three!’”可知,三 个学生参加了鸡蛋平衡比赛。
5. Happy and proud.根据短文第二段第十句话“After the race,I ran to my mom and proudly said I won 3rd place!”可推知,作者对 比赛的结果感到髙兴和自豪。
D
When we talk about how teenagers are getting worse and worse now,most young people don't agree.Teenagers always say they are growing up. They can have part-time jobs. They can drive cars. And they can even get married when they’re a little bit older.
Their parents say ,“Our children are very good. They like pop music,but they play it in their own rooms. They help in the house. You know they feel bored sometimes because there nothing interesting in the neighborhood,no clubs and no sports. They have nothing to do. ”
A teacher says that he believes most young people are very kind. He thinks that it’S not bad for young people to like loud music because it can give them lots of energy and make them feel excited. Also,a lot of young people work very hard at school,and they can get good jobs later.
Lewis,a sixteen-year-old boy said ,“I have passed all my examinations,but I can't get a part-time job because older people always think Tm lazy.”
In my opinion,a lot of teenagers are very kind. They belong to community work groups. They help old people,and they also volunteer in local hospitals or primary schools to help look after the sick people and younger students.
根据短文内容,完成下面的表格,词数不限。
Things teenagers can do | They can have 1. and drive a car. |
The reason why they feel bored | There’s 2. in the neighbourhood. |
The view of one of their teachers | Most young people are very 3. |
The reason why young people like loud music | It can give them lots of energy and make them 4. |
Volunteer work that teenagers do | They help 5. patients or younger students. |
D
Let's learn about manners for an English tea party.
◆For the Host:
Most importantly,the tea should be served in a friendly way and the action of serving tea has to be well-mannered.
Prepare some milk and hot water so that the guests can have their tea in the way they like.
Prepare more tea and cakes than guests will need,so they will feel comfortable,drinking and eating as much as they want. If possible,prepare the food by yourself.
◆For the Guest:
If you are invited to a tea party and would like to bring something for the party,food that you have made by yourself or flowers will be most welcomed. It may be a good idea to discuss it with the people who have been invited to such a party.
At the party,you may drink as much tea as you want. However,you need to finish the cup of tea before passing it to the host for more.
If the tea is too dark or bitter,you can use hot water to make it weaker.
根据短文内容,补全表格中所缺的信息。
1. | |
For the host | Serve the tea in a friendly way and the action should be well-mannered. |
Prepare some milk and hot water. | |
Prepare 2. than guests will need and try your best to make them comfortable. | |
For 3. | Bring some food made by yourself and discuss what to bring with the people who have been invited to such a party. |
4. before passing it to the host for more. | |
Use hot water to make the dark tea or bitter tea weaker. | |
Take onlv one sandwich or cookie 5. ,and then pass them to the next person. Don’t break a cookie into small pieces. | |