题目内容

【题目】Too much fast food is bad for us. But I only have it ________.

A.all the timeB.from now on

C.once in a whileD.at the moment

【答案】C

【解析】

句意:吃太多快餐对我们身体有害。但是我只是偶尔吃一次。

考查副词短语。all the time一直;from now on从现在起;once in a while偶尔;at the moment此刻,现在。根据but可知,前后文应为转折关系。上文是“吃太多快餐对身体不好”,所以下文应是“我只偶尔吃一次”,故此处应为once in a while偶尔。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】任务型阅读

“Without music, life would be a mistake, ” famous German philosopher(哲学家) Friendrich Nietzsche said over a century ago. Music is a (A) big part of our lives. But in recent years, some US schools have cut music classes to control budgets(预算).

For example, Chicago public schools hurt arts education when it fired (解雇) over 1, 000 teachers. Among (B) them, 10 percent of the teachers taught art or music, according to The Washington Times. In fact, this is not just a problem in the US. In other (C) ________, such as China and Britain, music class is not thought to be as important as classes like science, math and history. That's partly because music is not seen as a very important life skill, and it doesn't use an exam system (体系). (D) 许多学生忙于作业, so parents and students choose to focus on subjects that are tested more often.

However, learning music is beneficial (有益的) in many ways.

Playing music is not as (E) simple as it looks, according to Kenneth Guilmartin of Music Together, an early childhood music development program. (F)When making music, you need different abilities to work together. For example, when playing the piano, people see music notes and decode (解码) them in their brains. They also use their fingers to make sounds. You need to deal with all these things at the same time.

Music has a special connection with science as well. You can see that many (G) ________ are good at playing music: Einstein played the violin, and German physicist Max Planck was talented in playing the piano.

1写出文中画线部分(A)(E)的同义词或近义词:(A)__________, (E) _____________

2文中画线部分(B)指代的是:__________

3在文中(C)(G)的空白处填入适当的单词:(C)__________, (G) _____________

4将文中画线部分(D)译成英语:

__________________________________________________________

5将文中画线部分(F)改写为被动语态:

____________________________________________when you are making music.

【题目】 The world needs love and many people need our help. Several years agomy teachers asked me to take part in a program that helps those who are_____. Each week, I spend an hour in the classroom helping with schoolworkart projectsgames and other_____, including eating. My mother is a teacher, so I am used to helping childrenhowever, I found that working with children with special needs would_____my life forever.

At first, I thought it would be_____to be with the children who are so different, but gradually I found there' ssomething special about these students. So there was no need to worry about it. Each Thursday I was welcomed by the smiling faces of Thomas, Joey and Missy. Thomas has to sit on the wheelchair. He communicates with simple words_____yes or no. Joey, a deaf girl, always welcomed me with a big smile. Missy was born with a kind of_____and it makes her really small for her age. In a normal classroom, it would be common to hear a teacher comfort a child who is tapping his pencil, speaking_____, or making unnecessary noises. However, here, shouts, cries, and other noises are_____. They' re signs of excitement and different ways of communicating.

Working with children with special needs has changed my life. It has made me_____others' needs. One of my teachers believes that we should be part of something bigger than______. I never realized how true this was until I worked with these children. I believe everyone should get out and do something that makes a difference.

1A.uneducatedB.homelessC.disabled

2A.coursesB.competitionsC.activities

3A.changeB.wasteC.save

4A.nervousB.relaxingC.lively

5A.exceptB.likeC.against

6A.abilityB.illnessC.habit

7A.clearlyB.politelyC.loudly

8A.mentionedB.stoppedC.encouraged

9A.refuseB.noticeC.influence

10A.ourselvesB.yourselvesC.themselves

【题目】 There was a man. He had four sons. He wanted his sons to learn how to judge things, so he let them go and look at a pear tree that was far away.

The first son went in winter, the second in the spring, the third in the summer, the youngest son in the fall. When they had all gone and come back, he called them together to describe what they had seen.

The first son said the tree was ugly, bent and weak. The second son said no it was covered with green buds(新芽) and full of hope. The third son said it was filled with blossoms and they smelt so sweet and looked so beautiful. The last son disagreed with all of them, he said it was ripe and full of fruit, life and fulfillment(成就).

The man then said to his sons that they were all right, because they each had seen but only one season in the tree’s life. He told them that you cannot judge a tree or a person by only one season, and that essence of who they are — the pleasure, the joy and love from that — can only be measured at the end, when all the seasons are up.

If you give up when it’s winter, you’ll miss the hope of your spring, the beauty of your summer, the fulfillment of your fall. Don’t let the pain of one season destroy the joy of all the rest.

1When did the youngest son go to observe the pear tree?

A.In springB.In autumnC.In summerD.In winter

2The underlined word " blossoms " probably means

A.Colorful flowersB.Weak treesC.Green budsD.Ripe fruit

3What’s mainly discussed in the text?

A.Don’t judge something by one season.B.Autumn is the harvest season in a year.

C.Never give up until you get success.D.Spring is the best time to do the year’s work.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网