题目内容

【题目】根据对短文的理解,选择正确的答案。
In England, afternoon tea is the most informal (非正式的) meal of a day. People usually take it between (在…之间) four and five. If you are a friend of the family, you may come for tea at any time. Very often people don't take it at a table. They take tea in the sitting room. Each person has a cup and a saucer (茶盘), a spoon and a small plate for bread and butter (黄油面包) and cake. By the way, do not help yourself to (自便吃) cake first (首先); bread and butter first, and then cake. Do remember: Though (尽管) you can eat as much as you want, do not put more than (超过) one piece of bread or cake on your plate each time.
(1)In England, people usually take afternoon tea .
A.in the morning
B.in the middle (中间) of a day
C.early in the afternoon
D.between four and five in the afternoon
(2)A real (真正的) English afternoon tea has .
A.tea only
B.tea and food
C.tea, food and fruit
D.the same things as other meals
(3)Help yourself to .
A.cake first
B.bread-and-butter first
C.either (或者) bread first or cake first
D.only one piece of bread or cake

【答案】
(1)D
(2)B
(3)B
【解析】⑴细节理解。根据 People usually take it between (在…之间) four and five可知下午茶在4、5点钟之间,故选D。
⑵细节理解。 They take tea in the sitting room. Each person has acup and a saucer (茶盘), a spoon and a small plate for bread and butter (黄油面包) and cake.可知他们在客厅吃东西,除了茶外还有面包加黄油和蛋糕。故选B。
⑶细节理解。根据donot help yourself to (自便吃) cake first (首先); bread and butter first, and thencake. 可知应先吃面包加黄油,然后吃蛋糕。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】完形填空 (10分)

Time passes quickly and never returns. Our three years of junior high school life will come to an end soon. We’ll have to say ________o each other-to our best friends and to our beloved teachers. I have all the ________ and sad memories of the three years in my heart.

Three years ago, three boys came to a school ________different places. They were my best friends. At that time, we were young and shy with each other.

However, as time went by, we became ________. We studied hard together, played sports together and ________ out with each other. When we failed exams, we ________each other. We faced challenges together, and solved ________ together. We shared happiness and sadness, and grew up together.

Now, as best friends, we have to face the future separately(分离). ________can change this fact. I believe that, ________we may end up in different high schools, our friendship will last.

I have a ________for my friends. I hope they will get good grades in the high school entrance (入学)exams.

【1】A.welcome B.hello C. goodbye D.sorry

【2】A.happy B.surprising C.lovely D.lively

【3】A.around B.in C.outside D.from

【4】A.stronger and stronger B.closer and closerC.better and betterD.taller and taller

【5】A.ran B.hung C.took D.handed

【6】A.greeted B.joined C.communicated D.encouraged

【7】A.questions B.ways C.problems D.answers

【8】A.Nothing B.Anything C.Everything D.Something

【9】A.since B.after C. although D.if

【10】A.hope B.wish C.idea D.dream

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网