题目内容

【题目】—Is that your mother ?

—_________________

A. Yes, she is. B. No, it is.

C. Yes, it is D. No ,it not.

【答案】C

【解析】

试题分析:句意-那是你的妈妈吗?-是的,它是。Yes, she is.是的,她是;No, it is.形式不对,No 是否定回答,后面应跟否定形式;Yes, it is.是的,它是;No, it not.形式不对。Is that …回答的时候,应该用it,故应选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。

Is it true that we British people have a different sense of humor from people in other 1? Let's have a look at what we laugh at in Britain

To us British people, powerful and important people often cause laughter. It's not 2 politicians who make us laugh, but anyone whose job is to tell other people what to do and who takes 3 too seriously.

We laugh at the power, but also, pitifully, at anyone who is4badly. We know they cannot win, but if they do win sometimes. It's even5. Our clowns are often silly people doing silly things, while in America, they are often clever people doing clever things-and 6at last.

The fact that we laugh 7other people might feel hopeless is one of the strangest things to learn about British humor. We do have a strong sense of irony. After some terrible experience, we might say, "Not very 8.” And we might say in the middle of a typhoon, "It’s a bit windy today, " or " There is a tiny problem." When something has gone 9wrong. We don't like to express strong feelings, but just "keep calm and carry on".

Another thing that can make it difficult to10British humor is that we don't always laugh or even smile when we say something funny. We often keep a straight face or use an unsmiling expression when we’re making a joke.

Do you think the British sense of humor is special?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网