题目内容
take, alone, pass, must, unless, to, license, drive, oldest, school
In Britain you aren’t allowed to drive a car until you are seventeen. You have to get a special driving license before you can 1..When you are learning, someone with a full 2.always has to be in the car with you.You aren’t allowed to drive the car on the road 3. .
You don’t have to go to a driving 4. .A friend can teach you. The person who teaches you isn’t allowed to take money for the lesson 5. he has got a teacher’s license.
You have to take a driving test 6. have a full license. If you don’t pass the test, you are allowed to 7. it again a few weeks later if you want to.In 1970,a woman passed her fortieth test after 212 driving lessons! When you have 8. your test,you are allowed to go on driving as long as you like,if you are healthy.Britain’s 9. driver was a man who drove in 1974 at the age of 100.Before 1904,everyone was allowed to drive,even children.Then from 1904 car drivers 10. have licenses.
1.drive 2.license 3.alone 4.school 5.unless 6.to 7.take 8.passed 9.oldest 10.must 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述英国驾驶的一些事宜,例如17岁以上才能开车、考驾照的相关事宜以及英国最老的驾驶员等。 1.句意“在你能开车之前,你必须有一个驾照”。根据...