题目内容

    ,please? 

—I think it’s about 5:30.

A. Where do you work B. What time is it

C. When is it D. Where’s your watch

B 【解析】句意:——请问现在几点了?——我想大概是5:30。考查特殊疑问句辨析。where用于问地点,what time问钟点,when问时间。根据答语I think it’s about 5:30.,回答的是钟点时间,可知用what time提问,故选B。
练习册系列答案
相关题目

Mary is a music teacher.She never gets up late.On weekdays,she usually gets up at five twenty in the morning.After she brushes her teeth,she often plays games with her sister.Then she eats her breakfast.After that,she often plays the guitar.At about half past seven she takes the No.7 bus to her school.

She has no lessons on Tuesday and Thursday.She usually goes to the guitar club.There she helps children with the guitar.On weekends,Mary never gets up late,either.She gets up at half past five in the morning.At five forty she runs.She has breakfast at about half past six.Then she goes to visit(拜访) her grandparents.Her grandparents are very healthy(健康的).They always take a walk after dinner.On Sundays Mary usually cleans her room because she doesn’t have time to clean it from Monday to Friday.

1.What does Mary often do after she gets up in the morning?

A. She plays the violin.

B. She plays games with her sister.

C. She reads books.

D. She takes a walk.

2.After breakfast Mary often    on weekdays.

A. plays baseball B. brushes her teeth

C. takes a shower D. plays the guitar

3.On Tuesday and Thursday,Mary usually    .

A. goes to the guitar club

B. has lessons at school

C. plays games with her students

D. sees a movie

4.What does Mary do on weekends?

A. She visits her grandparents and sees a movie.

B. She visits her grandparents and cleans her room.

C. She cleans her room and plays games.

D. She cleans her room and takes a walk.

1.B 2.D 3.A 4.B 【解析】试题分析:短文讲述了音乐教师玛丽的日常生活和周末活动。 1.题意:玛丽早上起床后经常做什么?考查细节理解题。根据On weekdays, she usually gets up at five twenty in the morning. … she often plays games with her sister.,可知是和...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网