题目内容

Summer Programs at Museums

The Postal Museum

Date July 17-23

Age 11-13

Would you like to join us this summer vacation You can create a stamp with your own design, write and mail a postcard, and learn about the history of stamps.

Tel 965-0400

The Air and Space Museum

Date July 29-30

Age 8-11

If you enjoy programs about air and space, please come here. It’s a good place to make and fly your own paper airplane, watch an IMAX movie, and climb into a real airplane.

Tel 654-0930

The Science Museum

Date August 7-20

Age 9-12

You can experience video arts and computer technology, play VR games to explore(探索) a future city, and ask the robots questions about science. It will be wonderful! Have fun!

Tel 357-3030

The Building Museum

Date August 21-27

Age 13-15

Want to enjoy design challenges? Come and join us. You can also go on field trips to some famous buildings, and build small houses with soft blocks. All the programs are free.

Tel:272-0560

1.When can you join in the programs at the Postal Museum?

A. From July 17 to 23. B. From July 29 to 30.

C. From August 7 to 20. D. From August 21 to 27.

2.Which number can you phone if you are interested in the program about video arts?

A. 965-0400. B. 654-0930.

C. 357-3030. D. 272-0560.

3.A 15-year-old student can take part in the programs at .

A. the Building Museum B. the Postal Museum

C. the Air and Space Museum D. the Science Museum

4.In the Air and Space Museum, you can .

A. create a stamp B. build a house

C. make a paper airplane D. explore a future city

1.A 2.C 3.A 4.C 【解析】试题短文是邮票博物馆、航空航天博物馆、科学博物馆和建筑博物馆等四个博物馆的暑期活动广告。 1.题意:你什么时候能参加邮政博物馆的节目?考查细节理解题。根据The Postal Museum的信息Date July 17-23,可知选A。 2.题意:如果你对视频艺术节目感兴趣,你可以打哪个号码?考查细节理解题。根据The S...
练习册系列答案
相关题目

In some science fiction movies, evil robots refuse to die, no matter how hard people fight back.

Now science fiction has become science fact. For the first time, scientists have made a robot that can take a beating (挨打) and keep on going. Scientists from Cornell University made the robot, which looks like a spider with four legs.

Until now, even the most advanced (先进的) robot was almost certain to break down when it was damaged. That is because its computer inside simply doesn’t know how to make the machine work after its shape has changed.

To deal with this problem, the scientists put eight motors (发动机) and two sensors (传感器) that read how the machine is working. They all give signals to the machine’s software. Using this information, the computer can then figure out the machine’s shape at any moment.

The new technology is a big advance in robot-making, scientists say, and it’s far from scary. It may someday help scientists create better artificial (假的) arms and legs and give new freedom to people who losethem. It might also help scientists understand how people and animals figure out their own sense of place in space.

“It has been difficult to design robots that can work well when the environment changes or when it’s damaged,” says Olaf Sporns of Indiana University in US. “With this work, we are nearer to solving this problem.”

1.Why do robots easily break down when they are damaged?

A. They cannot repair themselves.

B. The computer has changed a lot.

C. They have no computers inside.

D. The computer cannot work if the robot changes.

2.The new technology allows the robot to _________.

A. do house work for humans

B. keep working after being damaged

C. remember a lot of information

D. tell people where it is

3.The underlined word “them” in Paragraph 5 refers to ________.

A. sensors B. robots

C. arms and legs D. scientists

4.How do the sensors in the robot work?

A. They can replace the computer when it’s broken.

B. They can find out where the damage comes from.

C. They help the computer learn the robot’s condition.

D. They can send signals to the person who uses the robot.

5.The passage is probably from_____________.

A. a newspaper B. an advertisement

C. a tour guide D. an application

1. D 2. B 3. C 4. C 5. A 【解析】 试题短文大意:这篇短文主要讲述了一种新型的机器人,一种新技术将使得机器人在损坏后也能继续工作. 1. 2. 3. 4. 5.

Do you want to know any funny stories about Halloween? Let me tell you.

Long ago, people thought black cats were symbols (象征) of bad luck. In the Dark Ages (欧洲中世纪) witches were very common. And they had evil magic power. When they went out, they would take cats with them. So people believed that black cats meant bad luck. However, nowadays, in most parts of the UK, people think it’s actually good luck for a black cat to cross your path. Fortunately, through centuries, those poor little things probably don’t even care about it.

The tradition of the Jack o’ Lantern comes from a story about a boy called Jack. He made the devil (恶魔) angry, so he had to live forever in the hell (地狱). But he didn’t give up. He tried to use the turnip (萝卜) to make a lantern and guide himself out of the hell.

People believe that, on Halloween, the gap between our world and the ghost (鬼) world is thinnest, so the ghosts of the dead could mingle(混合) with the living. In order to fool them and make them believe we’re one of them, we put on all kinds of scary costumes. So the ghosts won’t take our souls away, and we can protect ourselves. But nowadays, “Trick or treat” is a modern custom and children like it very much. They will dress up in costumes and go from house to house to ask for treats like candies or toys. If they can’t get any treats, they might play a trick on the owners of the house.

1.People thought long ago.

A. black cats meant good luck

B. black cats meant bad luck

C. witches were kind

D. witches weren’t common

2.Why did Jack have to live forever in the hell?

A. Because he liked crying.

B. Because he broke a lantern.

C. Because he liked the turnip.

D. Because he made the devil angry.

3.What does the underlined word “costumes” probably mean?

A. 想法 B. 服装 C. 咒语 D. 传说

4. is especially liked by children.

A. Playing with white cats

B. Making a lantern

C. “Trick or treat”

D. Playing with black cats

5.What’s the best title for the passage?

A. Funny Stories about Halloween

B. Christmas Day

C. Scary Stories about My School Day

D. Easter Day

1.B 2.D 3.B 4.C 5.A 【解析】试题短文介绍的是关于万圣节的有趣故事,包括文化背景、万圣节的起源和当前的状况。 1.题意:很久以前人们就认为黑猫代表坏运气。考查细节理解题。根据Long ago, people thought black cats were symbols of bad luck.,可知人们认为黑猫是坏运气的象征,故选B。 ...

Waiter Waitress Wanted

A restaurant is looking for an experienced waiter waitress. Knowledge of wines and experience in dining are necessary. Must work well under pressure and understand the basics of fine dining and customer service.

If you’re interested, please contact us at [email protected] craigslist.org to apply. This is a part-time job.

Office Manager Wanted

Our company is looking for a full-time experienced manager to run the business. Strong skills in organization and business management are required for this position. The office manager will be responsible for keeping financial records, so he or she should be familiar with computers.

Reply to [email protected] or call 800-6978 to apply.

Babysitter Wanted

I am seeking(寻找) a babysitter for my 6-month-old son. A few hours on Saturdays and Sundays to help me and then other times as needed. He or she should be over 18, responsible, loving, warm-hearted, and have some experience in caring for babies. This position also suits a college student with experience looking for a part-time job.

Pay $10 an hour. Reply to [email protected] or call 800-4964.

Office Cleaner Wanted

Looking for a Part-time job A position in the Mississauga area needs an office cleaner! Part-time 4 hours a day from 1000 am-200 pm.

Duties include

Cleaning the washrooms

Cleaning the furniture

Sweeping the floors

Other general cleaning experience is necessary.

Pay $15 per hour.

Reply to [email protected] or call 800-8197.

1.Which of the following is not the necessary quality for waiter?

A. Having some knowledge of wines.

B. Working well under pressure.

C. Having experience of cleaning.

D. Knowing the basics of fine dining and customer service.

2.A college girl can send an e-mail to to apply for the job of babysitter.

A. [email protected]

B. [email protected]

C. [email protected]

D. [email protected]

3.Which job is suitable if a man wants to find a full-time job?

A. Waiter. B. Office manager.

C. Babysitter. D. Office cleaner.

4.What can we learn from the passage?

A. The office cleaner has to work three hours each day.

B. One can apply for a waiter or waitress by telephone.

C. The office manager should be good at communicating.

D. Experience is necessary for all these four jobs.

1.C 2.D 3.B 4.D 【解析】试题本文提供了四份职位申请信息,分别是:餐馆服务员、办公室经理、家庭保姆和办公室清洁工。 1.题意:下列哪一项不是侍者必备的素质?考查细节理解题。根据店员招聘广告Knowledge of wines and experience in dining are necessary. Must work well under pres...

We spoke to three students from around the world about different national holidays. There are different customs for each festival.

Tan Xiaodong, 15, Hong Kong, China

“It’ll soon be Chinese New Year. Before it, We’ll clean the house and decorate(装饰) it for good luck. Every shop is going to close for a few days and we’ll go out a lot to celebrate in the streets. We might go and see the lion and dragon dances in the city center. I love this festival.”

Wendy, 16, Sydney, Australia

“Australia Day is on 26th January and it’s an important holiday here. We always have a Monday off, so we celebrate for three days. My parents and I go to the countryside for a picnic and friends always come over. Many people go to beach parties or street parties and there are lots of music and dancing. What fun!”

Amy, 14, New York, USA

“The first Thanksgiving Day was hundreds of years ago when Europeans who came to America thanked God for his help. It’s still a very important day for families to be together. This year we’re going to visit my grandparents and we’ll eat a delicious meal of turkey. Thanksgiving Day is on the fourth Thursday in November every year.”

1.How many festivals are mentioned in the passage?

A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.

2.During the Chinese New Year, tourists might according to the passage.

A. do a lot of shopping

B. eat turkey

C. go to beach parties

D. see lion and dragon dances

3.On Australia day, Wendy and her parents often .

A. have a picnic in the countryside

B. go to a swimming pool

C. have a party at school

D. clean the house and dance

4.What do you think “turkey” is in this passage?

A. A country. B. A festival.

C. A kind of food. D. A kind of drink.

5.What can we learn from the passage?

A. Amy is from Sydney, Australia.

B. Different festivals have different customs.

C. Many people go out for a picnic with friends before Chinese New Year.

D. Thanksgiving Day is on 26th January in USA.

1.B 2.D 3.A 4.C 5.B 【解析】试题这篇说明文通过三个学生介绍了三个国家不同的节日:谭晓东介绍了中国的春节,温迪介绍了澳大利亚日,艾米介绍了美国的感恩节,说明不同的节日都有不同的习俗。 1.题意:文章中提到了多少节日?考查数字理解和细节理解题。根据短文内容,谭晓东介绍了中国的春节,温迪介绍了澳大利亚日,艾米介绍了美国的感恩节,可知是三个,故选B。...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网