题目内容
19.Now I have been in college for seventeen days and already got used to the new life here.As for the new school.I feel so happy and surprised.It is bigger than the school where I studied before.It takes me more than 20minutes to go to the classroom from my dormitory(宿舍).I can see a great many students almost everywhere.Maybe it will take me some time to get familiar with every place here.As for the teachers,their teaching ways are really special.For the first time I communicate with the teacher on the Internet.And teachers here pay much attention to training students'ability of learning.We have to do much work ahead of time by ourselves.Maybe it is a little difficult for us but it can also make us work harder and learn better.
As for the classmates,there is a big"!"in my mind.Some of them are so hard-working that they make me really surprised.They have excellent spoken English,and some get a wide vocabulary.
In a word,I feel happy to study in this school with these excellent teachers and classmates.And I hope I can improve a lot in the following years.
61.What's the writer?He is a college student.
62.How long does the writer have to walk from the classroom to the dormitory?For more than 20 minutes.
63.What do the teachers here pay much attention to?Training students'ability of learning.
64.What does the writer think about his classmates?They are so harding-working.
65.Does the writer enjoy studying in this college?Yes,he does..
分析 短文讲了作者上大学的一些事情,作者认为大学里的老师很优秀,学生很勤奋,希望自己不断的提高.
解答 答案:61.He is a college student.细节理解题.根据第一段第一句Now I have been in college for seventeen days and already got used to the new life here.现在我已经上大学十七天了,已经习惯了这里的新生活.可知作者是大学生.故答案为He is a college student.
62.For more than 20 minutes.细节理解题.根据第一段第二行句子It takes me more than 20minutes to go to the classroom from my dormitory(宿舍).从我的宿舍到教室要花20多分钟的时间.可知要花20多分钟的时间.故答案为For more than 20 minutes.
63.Training students'ability of learning.细节理解题.根据第二段第一行句子And teachers here pay much attention to training students'ability of learning.这里的老师们非常重视培养学生的学习能力.可知培养学生的学习能力.故答案为Training students'ability of learning.
64.They are so harding-working.细节理解题.根据第三段句子Some of them are so hard-working that they make me really surprised.他们中的一些人如此勤奋,使我感到非常惊讶.可知作者认为他们很勤劳.故答案为They are so harding-working.
65.Yes,he does.细节理解题.根据最后一段句子In a word,I feel happy to study in this school with these excellent teachers and classmates.总之,我很高兴能和这些优秀的老师和同学一起在这所学校学习.可知作者很喜欢这个大学.故答案为Yes,he does.
点评 做题时首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意.其次,细读题材,各个击破.掌握全文的大意之后,细细阅读材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原文中去寻找、捕获有关信息.
| 1.WAITER WANTED Are you hard-working?Do you like to work in the restaurant?If your answer is"Yes",then we have a job for you as a waiter.Call AL Hotel at 8556779. | 2.REPORTER WANTED Do you like to talk with people?Do you like to write stories?If you want to work for our magazine as a reporter,please call Karen at 8558366. |
| 3.HELP WANTED Do you like babies?Can you look after one baby for two days?If you are sure to take good care of the baby,please call us at 8766588. | 4.CLEANER WANTED Can you make a large house clean and tidy?If you hope to get the job paid at 20once a day,call us this evening 18:00-20:00. Tel:8633800. |
56.A are wanted in AL Hotel.
A.Waiters
B.Reporters
C.Cleaners
D.Manager
57.If you can look after one baby for two days,you can call atB for a job.
A.8556779
B.8558336
C.8766588
D.8633800
58.If you tidy a large house once a day,how much will you get for four days?B
A.20.
B.80.
C.100.
D.120
59.If you enjoy writing,maybe you will be more interested in the job inB.
A.Ad 1
B.Ad 2
C.Ad 3
D.Ad 4
60.These job ads are probably fromD.
A.a dictionary
B.a story book
C.a cartoon book
D.a newspaper.
| hundred bored more they finish |
-It ended ________ March 16( )
| A. | in | B. | at | C. | on | D. | During |
| A. | failure | B. | success | C. | award | D. | progress |
-At 2:00p.m.I him as soon as he arrives at the airport.( )
| A. | .gets to;meet | B. | will get to;meet | ||
| C. | .will get to;will meet | D. | gets to;will meet |