题目内容

19.Now I have been in college for seventeen days and already got used to the new life here.As for the new school.I feel so happy and surprised.It is bigger than the school where I studied before.It takes me more than 20minutes to go to the classroom from my dormitory(宿舍).I can see a great many students almost everywhere.Maybe it will take me some time to get familiar with every place here.
As for the teachers,their teaching ways are really special.For the first time I communicate with the teacher on the Internet.And teachers here pay much attention to training students'ability of learning.We have to do much work ahead of time by ourselves.Maybe it is a little difficult for us but it can also make us work harder and learn better.
As for the classmates,there is a big"!"in my mind.Some of them are so hard-working that they make me really surprised.They have excellent spoken English,and some get a wide vocabulary.
In a word,I feel happy to study in this school with these excellent teachers and classmates.And I hope I can improve a lot in the following years.
61.What's the writer?He is a college student.
62.How long does the writer have to walk from the classroom to the dormitory?For more than 20 minutes.
63.What do the teachers here pay much attention to?Training students'ability of learning.
64.What does the writer think about his classmates?They are so harding-working.
65.Does the writer enjoy studying in this college?Yes,he does..

分析 短文讲了作者上大学的一些事情,作者认为大学里的老师很优秀,学生很勤奋,希望自己不断的提高.

解答 答案:61.He is a college student.细节理解题.根据第一段第一句Now I have been in college for seventeen days and already got used to the new life here.现在我已经上大学十七天了,已经习惯了这里的新生活.可知作者是大学生.故答案为He is a college student.
62.For more than 20 minutes.细节理解题.根据第一段第二行句子It takes me more than 20minutes to go to the classroom from my dormitory(宿舍).从我的宿舍到教室要花20多分钟的时间.可知要花20多分钟的时间.故答案为For more than 20 minutes.
63.Training students'ability of learning.细节理解题.根据第二段第一行句子And teachers here pay much attention to training students'ability of learning.这里的老师们非常重视培养学生的学习能力.可知培养学生的学习能力.故答案为Training students'ability of learning.
64.They are so harding-working.细节理解题.根据第三段句子Some of them are so hard-working that they make me really surprised.他们中的一些人如此勤奋,使我感到非常惊讶.可知作者认为他们很勤劳.故答案为They are so harding-working.
65.Yes,he does.细节理解题.根据最后一段句子In a word,I feel happy to study in this school with these excellent teachers and classmates.总之,我很高兴能和这些优秀的老师和同学一起在这所学校学习.可知作者很喜欢这个大学.故答案为Yes,he does.

点评 做题时首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意.其次,细读题材,各个击破.掌握全文的大意之后,细细阅读材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原文中去寻找、捕获有关信息.

练习册系列答案
相关题目
7.We can find ads(广告)everywhere.Here are four ads.Please read them carefully.
1.WAITER WANTED
Are you hard-working?Do you like to work in the restaurant?If your answer is"Yes",then we have a job for you as a waiter.Call AL Hotel at 8556779.
2.REPORTER WANTED
Do you like to talk with people?Do you like to write stories?If you want to work for our magazine as a reporter,please call Karen at 8558366.
3.HELP WANTED
Do you like babies?Can you look after one baby for two days?If you are sure to take good care of the baby,please call us at 8766588.
4.CLEANER WANTED
Can you make a large house clean and tidy?If you hope to get the job paid at  20once a day,call us this evening 18:00-20:00.
Tel:8633800.
根据广告内容,选择最佳答案,并将其字母标号在答题卡上涂黑.
56.A are wanted in AL Hotel.
A.Waiters
B.Reporters   
C.Cleaners        
D.Manager
57.If you can look after one baby for two days,you can call atB for a job.
A.8556779     
B.8558336    
C.8766588       
D.8633800
58.If you tidy a large house once a day,how much will you get for four days?B
A.20.
B.80.
C.100.
D.120
59.If you enjoy writing,maybe you will be more interested in the job inB.
A.Ad 1      
B.Ad 2       
C.Ad 3
D.Ad 4
60.These job ads are probably fromD.
A.a dictionary    
B.a story book
C.a cartoon book     
D.a newspaper.
9.Have you ever thought of why dogs are human's best friends?What's the bond(紧密关系) between human and dogs?A new study by Japanese scientist Miho Nagasawa seems to have found the answer,and it has to do with something named the cuddle(拥抱)chemical.
The cuddle chemical has another,more scientific name oxytocin(催产素).Oxytocin is something in the blood that encourages bonding.Levels of oxytocin increase,for example,when a mother feeds her newborn baby.According to Nagasawa's study,levels of oxytocin can also go up when we look deeply into the eyes of a dog.
Humans and dogs have been working together for nearly 30,000years.In order to better understand how the cuddle chemical worked between dogs and humans,Nagasawa and his team did an experiment.They tested levels of oxytocin in dogs and humans,and then put them in a room to interact(交流)with each other.While in the room,the humans pet(抚摸)the dogs,spoke to the dogs,and looked into the dogs eyes.Then the scientists tested their levels of oxytocin again.
The researchers found that levels of oxytocin were higher in both humans and dogs after they interacted.However,levels were the highest in the humans and dogs that simply looked into each others eyes,without touch petting or talking.The longer the humans looked into the eyes of the dogs,the more cuddle chemical was let out.Nagasawa did the same experiment with humans and wolves(狼),but it did not give the same results.
30.The underlined word"it"in Paragraph refers toB.
A.something         
B.the answer         
C.a new study     
D.the cuddle chemical
31.Nagasawa did the experiment of humans and dogs to knowA.
A.how oxytocin worked                 
B.how oxytocin was divided
C.how they helped each other            
D.how they interacted with each other
32.Oxytocin levels reached the highest in the humans and dogsC.
A.if the dogs cuddled the humans         
B.when they talked with each other
C.when they looked into each other's eyes  
D.if the humans pet the dogs
33.What can we infer(推断)from the last sentence of the text?D
A.More experiments are expected to help wolves produce oxytocin.
B.The cuddle chemical in human blood protects us against wolves.
C.It makes sense that humans and wolves are naturally best friends.
D.It's generally impossible to have the bond between humans and wolves.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网