题目内容

I could speak any English when I first came to England.

A. even B. hardly

C. finally D. ever

B 【解析】句意:我第一次到英国时几乎不会说英语。A. even副词,甚至;B. hardly副词,几乎不,否定含义;C. finally副词,最后; D. ever副词,曾经。根据语义可知,本句是否定含义,hardly是否定副词。故选:B。
练习册系列答案
相关题目

Everyone needs friends. There is an old saying, “Friends are God’s way of taking care of us.” But how do you find real friendship and keep it?

The American writer Sally Seamans tells young students some smart ways to find friends. Sally says finding friendship is just like planting a tree. You plant the seed and take care of it to make it grow.

First, you should choose a friend. What makes a good friend? It is not because a person has money or good looks. A good friend should be kind and patient. For example ,if you have a bad day, a good friend should listen to your complaints and do his or her best to help you.①To make a friend,you can’t be too shy.You should make each other happy and share your lives

But things can’t always be happy. Even the best friends have fights. What should you do when you have a fight with your friend? You have to talk to him or her. When there is no one around, have an honest talk, or you could write a letter.

There are three steps to be friends again:

Tell him or her how you are feeling; say what your friend has done wrong, and explain why you did this or that.②记住友谊是你一生中最重要的东西

1.What kind of friend should we choose?

_____________________________________________________________________

2.How many steps can be done to be friends again?

______________________________________________________________________

3.把文中①处画线句子译成汉语:

_______________________________________________________________________

4.把文中②处画线句子译成英语:

________________________________________________________________________

5.给短文拟定一个合适的标题:

_________________________________________________________________________

1.A friend who is kind and patient. 2.Three. 3.为了交朋友,你不能太害羞,你们应该让彼此都开心,并且分享你们的生活。 4.Remember that friendship is the most important thing in your life. 5.How to find a real friendship and k...

(2017山东莱芜改编)

Charity Walk in 2017

Sunday 18th June 2017

10:00 am—Register(登记)

10:30 am—Walk Begins

Venue(场地):Baddesley

Clinton House B93 0DQ

By paying the registration fee you will be able to enter Baddesley Clinton house and grounds for free(normally $10.45-$11.50 for adults and $5.15-$5.70 for children)

Walk registration Fee(登记费用):

Adults:$5(on the day $7)

Children:$3(on the day $4)

under 5 years old free

Pets are welcome on the walk but they cannot enter the house and gardens.

If you are interested in taking part please call Michael at 0121 788 1143 or email us.You can also visit our website to register and pay online.

Registered Charity No:2092613

1.The poster is probably from .

A. a website B. a storybook

C. a novel D. a game show

2.The walk will begin .

A. on June 19th B. on June 24th

C. at 10:00 am D. at 10:30 am

3.If two kids above 5 years old register in advance(提前),and their mother registers on the day,they will pay .

A. $15 B. $13 C. $11 D. $7

4.After registration,a kid should pay to enter Baddesley Clinton house and grounds.

A. nothing B. $5.15

C. $5.70 D. $10.45

5.From the poster,we can learn the following EXCEPT .

A. the walk is 35 km in total

B. you can make a call to register

C. pets can enter the house and gardens

D. the charity walk is from June 18th to 24th

1.A 2.D 3.B 4.A 5.C 【解析】短文大意:本文是网站上的一则海报,介绍时间、地点、费用等事项。 1.根据表格最后一栏You can also visit our website to register and pay online.可知,本海报不可能出自“故事书”“小说”“游戏节目”,而是出自“网站 ”。故选:A。 2.采用“寻读”的阅读方...

As space science develops, man has learned more and more about space. Space is not only a1. but also dangerous. While working in space, spacemen are facing danger as well as s2..

Scientists have found out that the in radiation(辐射)is the greatest danger to spacemen. When spacemen are working in space, they are in d3. of the radiation from the sun and other stars, which is bad for their health. The h4. of the radiation won’t be found until their children even grandchildren are born. Some s5. medicine may work a little, but no really effective medicine has been found so far.

Space r6. is also thought to be a great danger to spacemen. It’s reported that there were 9,000 man-made things flying in space. About 30% of these are satellites, 10% are s7., and the rest are space rubbish. An explosion(爆炸)in space in 1999 made a cloud of 300,000 fragments (碎片), each at least 4mm in size. A small piece of these even knocked a spaceship window and c8. some damage(损 坏).

Scientists are watching and reporting any possible danger all the time. They are working to deal with space rubbish. A9. space is really dangerous, it interests many people on the Earth. In the near future, it may become possible for people to spend a few days in a space hotel. We may even choose to leave the earth and live in space in a few years. So we should do something to help i10. the space environment.

1.amazing 2.success 3.danger 4.harm 5.special 6.rubbish 7.spaceships 8.caused 9.Although 10.improve 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述太空既令人向往又充满了危险,并在最后呼吁我们改善太空环境。 1.句意“太空不仅令人惊喜,还充满危险”...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网