题目内容
Michael Essany is the young star of his own TV talk show. When he was 14, he bought some __________machines and asked a local television station to air (播放) his show. Michael contacted 500 famous people but only three of them __________ to be on his show. However, now many well?known people want to be on his show. In 2003, The Michael Essany Show became so __________ that even the E! network made a show about his show!
Michael's show is __________from the living room of his family's house. Before the show starts, his parents __________ the guests at the airport and make them comfortable. While the show is __________Michael tells jokes and interviews the guests, and his parents __________ the video machines. After Michael finishes the show, the guests eat dinner with Michael and his __________ in the dining room.
Michael's fame (名气) is __________but he still has plans and goals. “I would like to be the host of The Tonight Show. That is my __________and it's a dream I intend to realize one day.”
1.A. radio B. video C. Internet D. television
2.A. forgot B. refused C. agreed D. received
3.A. strange B. popular C. serious D. bad
4.A. recorded B. discovered C. introduced D. played
5.A. help out B. look after C. pick up D. ask for
6.A. on B. off C. up D. down
7.A. mend B. run C. sell D. buy
8.A. family B. audience C. boss D. friend
9.A. falling B. disappearing C. growing D. dropping
10.A. advice B. dream C. story D. example
1.B 2.C 3.B 4.A 5.C 6.A 7.B 8.A 9.C 10.B 【解析】Michael是一个普通人,他喜欢自己在家里制作节目。一开始很少有人喜欢上他的节目,但是后来他的节目变得受欢迎了,他的名气也大了。但是Michael仍然有自己的梦想,他还会为这个梦想继续努力。 1.句意:在他14岁的时候,他买了一些录影机,并请...Found: Watch Is this your watch? Call Cindy at 448-9012 |
|
Lost: My yellow ring My name is Linda. Phone number:203506 |
|
Found: Jacket Is this your jacket? It is a red jacket. Call Mona at 678-9921 |
|
1.Cindy finds a ________.
A. Watch B. Ring C. Jacket D. Telephone
2._______loses a ring.
A. Cindy B. Linda C. Mary D. Mona
3.What’s Mona’s telephone number?
A. 448-9012 B. 202-3506 C. 678-9921 D. 202-9012
4.What color is the jacket?
A. white B. Blue C. Yellow D. Red
5.This passage is probably a _________
A. diary B. travel magazine C. Lost-Found D. advertisement
1.A 2.B 3.C 4.D 5.C 【解析】本题是失物招领和寻物启事。 1.细节理解题。根据表格第一部分知Cindy发现了一块表。故选A。 2.细节理解题。根据表格第二部分知Linda 丢失了一个钻戒。故选B。 3.细节理解题。根据表格第三部分知Mona的电话号码是 678-9921,故选C. 4.细节理解题。根据表格第三部分知 the j...