题目内容

【题目】根据对话的情景,从方框中选择适当的句子填在画线处,使对话完整通顺。

Jane: Tomorrow is Saturday. What do you often do on weekends?

Bill: 1 What about you?

Jane: I often go to the movies.

Bill: 2 How often do you go to the movies?

Jane: 3

Bill: What’s your favorite movie?

Jane: 4

Bill: Who do you often go with?

Jane: 5

Bill: Are you going there this weekend?

Jane: Yes, do you want to go with us?

Bill: Sorry, I have a lot of work to do.

A.Three times a month.

B.I like movies, too.

C.I usually do my homework.

D.My good friend, Kate.

E.Harry Potter.

【答案】

1C

2B

3A

4E

5D

【解析】

本段对话二人主要讨论周末的计划,喜欢的电影等内容。

1根据前句“What do you often do on weekends?”可知,前句在询问周末通常做什么,所以此处应回答周末做什么。结合选项,故选C

2根据前句“I often go to the movies.”可知,我通常去看电影,所以此处也应表示与电影相关。结合选项,故选B

3根据前句“How often do you go to the movies?”可知,前句在询问看电影的频率,所以此处应回答频率。结合选项,故选A

4根据前句“What’s your favorite movie?”可知,前句是在询问最喜欢的电影是什么,所以此处应回答电影名。结合选项,故选E

5根据前句“Who do you often go with?”可知,前句是在询问跟谁一起去看电影,所以此处应回答跟谁一起。结合选项,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】下面文章中有五处需要添加小标题。请从以下选项(ABCDEF)中选出符合各段意思的小标题,选项中有一项是多余选项。

A.Why might"friends"websites be dangerous? B.What do people do on"friends"websites?

C.How to use websites safely? D.How can I find"friends"websites?

E. Where do Lucy's friends live? F.Why are"friends"websites popular?

“ Friends” websites网页)

31________

Lucy lives in New York. She has 204 friends and she makes two or three more friends every week.

About 20 of her friends also live in New York, so she often sees them. The others live in somewhere else.She never meets these friends, but she talks to them on the Internet They are her"MySpace Friends”.

32 ________

Websites like MySpace, Yahoo and Weibo are very popular all over the world, especially with young people. People give information about themselves. They show photos and give opinions online.They also write about their favorite films, music.and TV programs.

33 ________

For many young people, the homepage is very important. It says, " This is me! I have something to say. These things and these people are important in my life. And these websites are also an easy way to talk to a lot of different people. That is why teenagers like these "friends"websites.

34 ________

But some people are worried that these websites aren't safe For example, it is impossible to know

that the information on a homepage is true. Maybe the 16-year-old girl you talk to online is really a 40-year-old man. So here is some advice.

35________

Do not put photos of yourself on your webpage. Do not meet people that you only know because of the website. And finally, remember that online friends are fun, but they are not the same as real friends

1________

2________

3________

4________

5________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网