题目内容
【题目】Hello, I’m Norman Smith. I’m in No. 6 Middle School. This is my room. Look! Three nice pictures are on the desk. In the first picture, you can see two girls. The girl in purple is my sister Sandy. She likes to watch English films (看英文电影) in the evening. Can you see the girl in a yellow jacket? Oh, she is my cousin Selena. She has five nice hats. But she lost two hats in the library. If you find them, please call her at 98767867.
My aunt Diana and uncle Peter are in the next picture. Diana is an English teacher in my school. She is a good teacher. She is nice and always helps her students. Peter is a teacher, too. He is in Beijing now.
In the last picture, you can find a boy and a girl. They are my good friends Henry and Winnie. Henry is a tidy boy. His things are always in the right place (合适的地方). Winnie and I are in the same (相同的) school. I always go to school with her at 7:00 in the morning.
【1】Which is TRUE (哪一项是正确的) about Selena?
A. She has three nice hats now. B. Her telephone number is 98767876.
C. Her last name is Smith. D. She wears a purple jacket.
【2】Peter is _____.
A. a middle school teacher B. in Beijing
C. in No. 6 Middle School D. Selena’s uncle
【3】How many people are in the three pictures?
A. Four. B. Five. C. Six. D. Seven.
【4】From the passage, we can learn (从文章中,我们可以得知) _____.
A. five people are in Norman’s family
B. Diana is a teacher in Sandy’s school
C. Henry’s books are always on the desk
D. Winnie is a student in No. 6 Middle School
【5】The best title (最佳标题) for the passage can be ____.
A. My Family B. My Room
C. My Three Photos D. My Good Friends
【答案】
【1】 A
【2】 B
【3】 C
【4】 D
【5】 C
【解析】
本文介绍了第六中学的学生Norman Smith。在文中介绍了他的三张照片。及照片中的人物。
【1】细节理解题。由句子She has five nice hats. But she lost two hats in the library. 她有五顶漂亮的帽子。但是她在图书馆丢了两顶帽子。可知,现在Selena还有三顶帽子。因此A正确。
【2】细节理解题。由句子Peter is a teacher, too. He is in Beijing now. 彼得也是一位老师。他现在在北京。可知,彼得现在在北京。故选B。
【3】细节理解题。由句子In the first picture, you can see two girls.和句子My aunt Diana and uncle Peter are in the next picture.以及句子In the last picture, you can find a boy and a girl.可知,共有六个人。故选C。
【4】推理判断题。由句子I’m in No. 6 Middle School. 和Winnie and I are in the same (相同的) school.可知,温妮是6中学的一名学生。故选D。
【5】推理判断题。本文主要介绍了我的三张照片。以及照片中的人物和特点。因此最好的题目是我的三张照片。故选C。
【题目】你是Mike,15岁,中学生,爱好广泛。当你看到这则广告后想要应聘。请想出两项你能做的事情,发一封e-mail,介绍你的个人情况、兴趣爱好及能力。80词左右。
WANTED |
Students wanted for winter camp! |
Dear sir,
I want to go to your Winter Camp to help children with sports and music. ……I think I will be good with the children and I hope to get your letter soon.
Yours,
Mike
【题目】
kilometer | wide | amazing | symbol | large |
achievement | save | conditions | tourist | lovely |
The Great Country-China
China is one of the 【1】 countries in the world. It is in the east of Asia and in the west of the Pacific Ocean. The area of the country is about 9, 600, 000 square 【2】. The population is about 1.3 billion(十亿).
The Great Wall is a symbol of the country. It is in the north of China. It is almost 7,000 kilometers long, about 4-5 meters 【3】 and 6-7meters high. It is an 【4】 building which was built in ancient China. I wonder how people in ancient times finished the hard work under the poor 【5】. Luckily, nowadays the wall is protected very well. Many 【6】 from home and other countries visit the Great Wall every year. As a Chinese, I am proud (自豪的) of the great 【7】 of the old Chinese people.
The panda is another 【8】 of China. It lives only in China. People like it because it looks beautiful and 【9】. Pandas like eating bamboo and mainly live in the southwestern mountains of China. But the number of the pandas is much smaller than before. Our government is trying 【10】 the remaining pandas now. And the things are getting much better than before.