题目内容

【题目】 What are you going to be when you grow up? A cook, a doctor, an engineer, a driver or a scientist? 1.每个人都有他/她自己的决心。

Sally wants to be a pilot. 2. 因此她许诺努力学习。She is going to a famous college first.

Henry’s hobby is to play the piano. 3. He took up playing the piano lesson when he was only five years old. He is going to be a pianist when he grows up.

Joe wants to be a reporter. He’s good at writing. 4. He’s going to write articles and send them to magazines. As for me, I’d like to improve my spoken English. 5. Now I often practice speaking English with foreign teachers. I am going to a university in London. I am sure about it.

1_____________________________________________________

2_____________________________________________________

3_____________________________________________________

4_____________________________________________________

5_____________________________________________________

【答案】

1Everyone has his/her own resolution.

2So she promises to study hard.

3当他仅仅五岁时他就学着上钢琴课。

4他打算写文章寄给杂志社。

5现在我经常跟外教练习说英语。

【解析】

文章大意:你长大后打算做什么?每个人都有他/她自己的决心。萨莉想成为一名飞行员。 因此她许诺努力学习。亨利的爱好是弹钢琴。他五岁时就开始学钢琴了。他长大后打算当钢琴家。乔想成为一名记者。

1

汉译英。根据句意可知,此句是一般现在时态的陈述句。主语是Everyone每个人;谓语是has有,主语是复合不定代词,要用第三人称单数形式;宾语是his/her own resolution/她自己的决心。故答案为:Everyone has his/her own resolution.

2

汉译英。根据句意可知,此句是一般现在时态的陈述句。主语是she,她;谓语是许诺promises ,要用第三人称单数形式;宾语是to study hard努力学习,动词不定式。句首,因此,要用连词so,首字母要大写,故答案为:So she promises to study hard.

3

英译汉。根据句子结构可知,此句是一般过去时态的时间状语从句。主句的主语He他;谓语 took up playing 学着上;宾语the piano lesson钢琴课;从句的引导词when,当……时;从句的主语他he;谓语是系表结构仅仅五岁时was only five years old。故答案为:当他仅仅五岁时他就学着上钢琴课。

4

英译汉。根据句子结构可知,此句是一般将来时态的陈述句。主语He他;谓语is going to writesend打算写和寄;宾语articlesthem文章和它们;介词短语to magazines,给杂志社,作宾补,故答案为:他打算写文章寄给杂志社。

5

英译汉。根据句子结构可知,此句是一般现在时态的陈述句。主语是I我;谓语practice练习;宾语speaking English说英语;宾补with foreign teachers.跟外教;时间状语Now现在,放在句首;频率副词often,经常。故答案为:现在我经常跟外教练习说英语。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Everyone knows that exercise is important. We need to exercise. Doctors say it is good for us. It keeps us healthy.

When the daytime comeswe must get up. This is the time for exercise. Exercise means doing things with the body.1There are many ways to exercise. You can walkrunswimskateor play ballgames. Make sure you exercise in the following ways: you have to like what you're doing. Exercise enough-but not too much. It is good to exercise twice each week. Thirty minutes each time is enough. Try all kinds of things until you find one sport that you feel right for you.

Exercise can be fun. Friends can exercise at fitness centeror they can play sports. How do you exercise?(2你多长时间锻炼一次?

任务一 请根据短文内容回答问题。

1Why should we exercise

______________________________________________________________________________

2How long should we exercise each time

_______________________________________________________________________________

任务二 请将文中(1)处画线句子译成中文。

3______________________________________________________________________________

任务三 请根据短文内容列举任意两种运动方式。

4_____________________________ ___________________________

任务四 请将文中(2)处画线句子译成英文。

5______________________________________________________________________________

任务五 请在文中找出与所给句子意思相同或相近的句子。

6Before you get one right kind of exerciseyou can try all kinds of sports.

____________________________________________________________________________________

【题目】选词填空根据短文内容,从下面方框中选择恰当的单词,并用其正确形式填空。每词只能用一次,有两个是多余项。

secret enjoy afford good gift see except share

Christmas Is for Love

Christmas is for joy, for giving and 1 , for reuniting with family and friends. But mostly, Christmas is for love. I didn't know this until I received a wonderful gift one Christmas.

Mark was an 11-year-old orphan(孤儿)who lived with his aunt. I hadn't noticed Mark until he began staying after class each day to help me clean our classroom. We didn't talk much, but 2 the quiet hours of the day. When we did talk, Mark spoke mostly of his mother. Though he was quite little when she died, he remembered her as a kind, gentle, loving woman who always spent a lot of time with him.

As Christmas drew near, Mark stopped staying after school. I had always looked forward to 3 him. One afternoon, as he was leaving our classroom, I stopped him and asked why he hadn't been staying around to help me clean. I told him how I had missed him and explained how he had been my best helper. "I was making you a surprise," he whispered 4. "It's for Christmas." After saying that, he became embarrassed and rushed out of the room. He didn't stay after school anymore after that.

Finally, the last school day before Christmas came. Mark gave me a tiny box. I opened the wooden box and found nothing in it. I held the empty box and asked gently, "What is this, Mark?"

"It's love," he whispered softly, "and mother always said it's the 5 when you give it away." And he turned and quietly left the room.

Yes, Christmas is for good and wonderful 6 . But mostly, Christmas is for love.

【题目】 One day, I took an underground to work, I saw something that made me very sad.

On the tubethe underground in London, a mother kept looking at her phone screen and playing a game with her daughter sitting beside her. The little girl, about 5 years old, was talking to her mother about her day, repeating the next stop's name cheerfully, praising her mother's long nails, trying to ______ her mother's attention. Her mother just nodded and mumbled (含糊地说)"Mm, hm" with her eyes glued to the screen, busy passing the levels of the game. I watched the girl give a final try to at least get her mum to ______ her, but it was no use. Then the little girl turned _____ , and was in low spirits. It was a shame the mother didn't notice that.

It broke my heart and got me wondering what kind of ______ would make the mother forget she has the most beautiful thing in the world, the human she created, the person she loves with all her heart? What it meant when she couldn't look into her daughter's eyes and even stop to listen to the girl?

Some parents are almost like the teenagers, always on their phones with mindless games or going through Facebook. Perhaps parents have many things to deal with, but sometimes they are ______ to their kids.

This is not an isolated example. I've seen too many such examples. I might not be a parent myself, and probably still have a long way ______ becoming one, but I know what I saw isn't right.

The scene used to be seen among teenagers very often when parents complained how their children were crazy about their mobile phones. Look how the situation has ____! The parents have become "technology slaves", that is to say, they can't ______ themselves while using mobile phones. Now some middle-aged parents hold their smart phones and play the simple games every day. I'm uncertain whether to laugh or to cry. But my hope is that this storm passes.

1A.giveB.payC.drawD.hold

2A.look atB.think aboutC.talk toD.care for

3A.excitedB.silentC.surprisedD.noisy

4A.programB.computerC.phoneD.game

5A.somethingB.nothingC.everythingD.anything

6A.beforeB.afterC.sinceD.until

7A.developedB.improvedC.changedD.monitored

8A.controlB.enjoyC.trustD.behave

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网