题目内容

【题目】

1I found he _________ (explain) the problem to his students when I walked into his office.

2The local government promised that they _____ (stop) farmers from taking more land.

3Jerry, it’s the third time that you __________ (forget) to bring your math book.

【答案】

1was explaining

2would stop

3have forgotten

【解析】

1句意:当我走进他的办公室时,我发现他正在向他的学生解释这个问题。此句是省略that的宾语从句,主句中的谓语foundfind的过去式,从句要用过去式的相应形式,根据时间状语从句when I walked into his office.判断,当我走进办公室时,explain这一动词正在发生,故时态为过去进行时,答案为was explaining。

2句意:当地政府承诺他们将阻止农民获得更多的土地。promisedpromise的过去式,承诺的事情是还没有发生的事情,要用将来时态来表达,受主句时态的影响,从句的时态为过去将来时,故答案为would stop。

3句意:杰瑞,这是你第三次忘记带数学书了。在“it is first/second...time that...表示某人第几次做某事”结构中,that从句常用现在完成时态,其构成为have/has+过去分词。主语是you,助动词用have,故答案为have forgotten。如果前面是was,that从句则用过去完成时态。

练习册系列答案
相关题目

【题目】For parents,how to set rules for their children is one of the hardest things.They are often afraid that if they set bad rules,their children will hate them.So,many parents set fewer rules for their children and allow them to do whatever they like.

However,this always causes a lot of trouble for parents.So,it is important to set rules for children in the right way.Here are some helpful suggestions.

Discuss feelings with children.

It is important to discuss feelings with children while setting rules for them.This helps them to understand and agree with the rules.At the same time,remember to listen to children's ideas.Their ideas may help to improve the rules.

Tell children about the results of their actions.

It__is__necessary__to__tell__children__the__results__of__their__actions.They need to know that if they do something wrong,they should make up for it.The results should be reasonable.For example,if they miss classes,they won't be given money for that month.Then they can't buy their favorite things.

以不正确的方式制定规则会为父母引起很多麻烦。However,by following the above suggestions,you can set some good rules.

1How does the writer think about setting rules for children in the right way?

_____________________________

2Is it necessary to discuss feelings with children while setting rules for them?

_____________________________

3Why should parents listen to children's ideas according to the passage?

_____________________________

4将划线①译成汉语。

_____________________________

5将划线②译成英语。

_____________________________

【题目】Every hour spent watching TV, DVDs and videos as an adult reduces life by almost 22 minutes, a study suggests. And watching TV for an average of six hours a day can cut short your life by five years.

The researchers say they only want to tell people how dangerous watching TV for long time is. And they want to find out the relationship between watching TV and life.

Writing in the British Journal of Sports Medicine, they concluded(得出结论): TV watching time may have something to do with a loss of life.

The researchers, from the University of Queensland, used information from the Australian illnesses and lifestyle study, together with population and death rate data. But they said, “While we used Australian data, the effects in other countries are likely to be comparable(可比较的). In the UK, the average amount of time spent watching TV is four hours a day compared with five hours in the United States.

Some American researchers said that watching TV for long time can lead premature(过早的)death. Other study suggests that sitting for long can cause overweight and it can also make people take more junk foods.

England’s Chief Medical Officer, Sally Davies, says, “Physical activity offers huge benefits. We hope these studies will help more people realize that there are many ways to get exercise.” Her study shows that exercising for just 15 minutes a day can increase your life by up to three years.

Stop watching TV, sit up and take more exercise!

1Watching TV for ___________ a week can make a loss of five’s years’ life.

A. 154 minutes B. 42 hours C. 70 hours D. 154 hours

2The researchers want the public to know ____________.

A. the usage of watching TV. B. the advantages of watching TV.

C. the importance of watching TV. D. the danger of watching TV.

3The research data comes from___________.

A. the U.K. B. the U.S. C. Australia D. France

4The underlined word “overweight” in the passage means “__________” in Chinese.

A. 失重 B. 暴食 C. 超重 D. 厌食

5Sally Davies suggests us ___________.

A. to take exercise as much as possible. B. to watch TV as much as possible.

C. to stay at home as long as possible. D. to play games when having time.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网