题目内容

“Mum, I want to make you a bet,” I said. “If I go a whole year without TV, will you give me a hundred dollars?”  
“Well, if you can 1 do it, …”
“Of course I can,” I replied, trying to convince 2.
In fact, all this started from my 3 of a picture in the newspaper. I couldn’t bear to look at that boy. He said that he had 4 one year without TV for a hundred dollars, 5me with mocking eyes. It seemed he was saying, “I did it, 6 you can’t!”. I glared at the boy’s face.
That year I did a lot of things. For example, my father taught me to 7, which became my favorite sport. 8 winter afternoons snowball wars with my neighbors offered daily drama. I went on bike trips with my friends and swam as much as a fish.  
It was unbelievable how much 9 I had without TV. I learned so many new games. I guess the 10 thing I learnt, though, was self-motivation(上进心).  
I started to do my homework. I went from a D student to an A student within a couple of 11.  
I used to 12 reading if there were no 13, but now I began to read and enjoy it. I could arrange off all the pictures just the way I wanted them—my own little TV, right 14 my head!
I’m surprised what I did. I got a lot more from the 15 than just the 100 dollars!

  1. 1.
    1. A.
      really
    2. B.
      finally
    3. C.
      quickly
    4. D.
      clearly
  2. 2.
    1. A.
      herself
    2. B.
      myself
    3. C.
      himself
    4. D.
      ourselves
  3. 3.
    1. A.
      belief
    2. B.
      love
    3. C.
      joy
    4. D.
      anger
  4. 4.
    1. A.
      become
    2. B.
      gone
    3. C.
      arrived
    4. D.
      reached
  5. 5.
    1. A.
      picking up
    2. B.
      laughing at
    3. C.
      talking with
    4. D.
      looking after
  6. 6.
    1. A.
      but
    2. B.
      and
    3. C.
      or
    4. D.
      though
  7. 7.
    1. A.
      draw
    2. B.
      read
    3. C.
      act
    4. D.
      ski
  8. 8.
    1. A.
      Few
    2. B.
      Any
    3. C.
      Several
    4. D.
      Many
  9. 9.
    1. A.
      difficulty
    2. B.
      trouble
    3. C.
      fun
    4. D.
      knowledge
  10. 10.
    1. A.
      smallest
    2. B.
      biggest
    3. C.
      first
    4. D.
      last
  11. 11.
    1. A.
      years
    2. B.
      days
    3. C.
      weeks
    4. D.
      hours
  12. 12.
    1. A.
      hate
    2. B.
      enjoy
    3. C.
      interest
    4. D.
      prefer
  13. 13.
    1. A.
      stories
    2. B.
      words
    3. C.
      pictures
    4. D.
      plots
  14. 14.
    1. A.
      on
    2. B.
      with
    3. C.
      inside
    4. D.
      outside
  15. 15.
    1. A.
      TV
    2. B.
      reading
    3. C.
      trip
    4. D.
      experience
ABDBB ADDCB CACCD
1.根据文章的意思可选A,表示母亲对于他的确定。
2.convince oneself 为对自己深信不已,为固定搭配,故选B
3.通过后文“I couldn’t bear to look at that boy”可知本题答案为D
4.本题表示已经达到,用过去完成时,选B,符合题意。
5.根据后文的意思,可知,是嘲笑的意思,在此符合题意。
6.根据后文的描述,可知答案为A
7.通过后文的内容可知答案为D
8.根据后文的描述可知本题答案为D。
9.根据句子的要求意思可知答案为C表示作者不敢相信自己会有如此多的趣味。
10.根据上下文的意思,可知选答案为B
11.本题利用排除法,可知答案为C
12.表示过去厌恶读书,但是现在不是了,通过后文可知,故选A
13.根据后文的内容“I could arrange off all the pictures just the way I wanted them—my own little TV”可知答案为C
14.根据上文的描述,可知答案为C,表示在作者的脑海里。
15.根据对于全文的理解,可知答案为D
练习册系列答案
相关题目


“Mum, I want to make you a bet,” I said. “If I go a whole year without TV, will you give me a hundred dollars?”  
“Well, if you can   1  do it, …”
“Of course I can,” I replied, trying to convince   2 .
In fact, all this started from my   3  of a picture in the newspaper. I couldn’t bear to look at that boy. He said that he had   4  one year without TV for a hundred dollars,   5 me with mocking eyes. It seemed he was saying, “I did it,   6  you can’t!”. I glared at the boy’s face.
That year I did a lot of things. For example, my father taught me to   7 , which became my favorite sport.   8  winter afternoons snowball wars with my neighbors offered daily drama. I went on bike trips with my friends and swam as much as a fish.  
It was unbelievable how much   9  I had without TV. I learned so many new games. I guess the   10  thing I learnt, though, was self-motivation(上进心).  
I started to do my homework. I went from a D student to an A student within a couple of   11 .  
I used to   12  reading if there were no   13 , but now I began to read and enjoy it. I could arrange off all the pictures just the way I wanted them—my own little TV, right   14  my head!
I’m surprised what I did. I got a lot more from the   15  than just the 100 dollars!

【小题1】
A.reallyB.finallyC.quicklyD.clearly
【小题2】
A.herselfB.myselfC.himselfD.ourselves
【小题3】
A.beliefB.loveC.joyD.anger
【小题4】
A.becomeB.goneC.arrivedD.reached
【小题5】
A.picking upB.laughing atC.talking withD.looking after
【小题6】
A.butB.andC.orD.though
【小题7】
A.drawB.readC.actD.ski
【小题8】
A.FewB.AnyC.SeveralD.Many
【小题9】
A.difficultyB.troubleC.funD.knowledge
【小题10】
A.smallestB.biggestC.firstD.last
【小题11】
A.yearsB.daysC.weeksD.hours
【小题12】
A.hateB.enjoyC.interestD.prefer
【小题13】
A.storiesB.wordsC.picturesD.plots
【小题14】
A.onB.withC.insideD.outside
【小题15】
A.TVB.readingC.tripD.experience


It’s Sunday. Children don’t go to school on Sundays. But Kate gets up early in the morning,“It’s my birthday. I’m eight years old today.” she thinks, “Where are Dad and Mum? I want to know what they can give me for my birthday.”
Her father and mother are not at home. They are going shopping. And now they are talking about what to buy for Kate.?
Dad: How about the doll(布娃娃)? It looks nice. I think Kate would like the doll.?
Mom: I don’t think so. I think she likes a new dress. Girls often like new dresses very much.?
Dad: But she has a few new dresses and some new blouses(女衬衫). Oh, I think she must be very happy to have a box of colorful pencils and some picture books. Do you think so?
Mom: Yes. Let’s go over there and buy them.
阅读短文,选择最佳答案。
【小题1】        often like new dresses.?
A. Boys                    B. The girl        C. Girls 
【小题2】 Kate has         new dresses.?
A. many                    B. a lot of        C. some  
【小题3】        doesn’t want to buy the doll.?
A. Kate                   
B. Kate’s father     
C. Kate’s mother         
【小题4】From the passage, we can know Kate is        .?
A. in the school          
B. a school girl     
C. going to school        
【小题5】From the passage, we can know Kate          .?
A. doesn’t know what her parents buy for her  
B. wants to buy something for her parents   
C. doesn’t like a doll

 

It’s Sunday. Children don’t go to school on Sundays. But Kate gets up early in the morning,“It’s my birthday. I’m eight years old today.” she thinks, “Where are Dad and Mum? I want to know what they can give me for my birthday.”

Her father and mother are not at home. They are going shopping. And now they are talking about what to buy for Kate.?

Dad: How about the doll(布娃娃)? It looks nice. I think Kate would like the doll.?

Mom: I don’t think so. I think she likes a new dress. Girls often like new dresses very much.?

Dad: But she has a few new dresses and some new blouses(女衬衫). Oh, I think she must be very happy to have a box of colorful pencils and some picture books. Do you think so?

Mom: Yes. Let’s go over there and buy them.

阅读短文,选择最佳答案。

1.        often like new dresses.?

A. Boys                    B. The girl        C. Girls 

2. Kate has         new dresses.?

A. many                    B. a lot of        C. some  

3.        doesn’t want to buy the doll.?

A. Kate                   

B. Kate’s father     

C. Kate’s mother         

4.From the passage, we can know Kate is        .?

A. in the school          

B. a school girl     

C. going to school        

5.From the passage, we can know Kate          .?

A. doesn’t know what her parents buy for her  

B. wants to buy something for her parents   

C. doesn’t like a doll

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网