题目内容

【题目】根据句意,用所给单词的适当形式填空。

1Tony made many mistakes because of ____________________________ (careless).

2Mrs Rainbow would rather _________________ (creative) different feelings for us.

3Mr Wu tries to make his class __________________ (live) and interesting.

4Red is the colour of ______________________ (hot).

5Which colour do you prefer? It depends on __________________ (person) taste.

6The young people finish the work __________ (succeed) .

7He has no _______ (choose) but to go home.

8Not only I but also Tom ________ (like) music.

9It is said that yellow is the color of ________ (wise). Do you think so?

10Don’t be ________ (patient) with him. He is only a child.

【答案】

1carelessness

2create

3lively

4heat

5personal

6successfully

7choice

8likes

9wisdom

10impatient

【解析】

1句意托尼因为粗心犯了很多错误。根据because of因为可知,of是介词后加名词/动名词故把形容词careless变成名词,故填carelessness

2句意虹女士宁愿给我们创造不同的感受。根据would rather宁愿可知相当于情态动词的用法,后加动词原形,故把形容词creative变形动词,故填create

3句意吴老师尽力让自己的课堂生动有趣。根据句子结构可知动词make sb加形容词,让某人处于某种状态,故把动词live变成形容词,故填lively

4句意红色是热情的颜色。根据句子结构可知,of是介词,后加名词/动名词故把形容词hot变成名词,故填heat

5句意你更喜欢哪种颜色?取决于个人品味。根据句子结构可知横线处修饰名词taste品味,用形容词,故把名词person个人变成形容词,故填personal

6句意那群年轻人成功的完成了工作。根据句子结构可知横线处修饰动词finish,用副词,故把动词succeed成功,变成副词,故填successfully

7句意他出来回家别无选择。根据句子结构可知横线处位于形容词no后面,用名词,故把动词choose挑选变成名词,choice,没有选择用单数形式,故填choice

8句意不但我而且 汤姆喜欢音乐。根据句子结构可知,not only…but also…不但……而且……,用就近原则,前面的主语是Tom是人名,故动词要变成第三人称单数故填likes

9句意据说黄色是明智的象征。根据句子结构可知,of是介词后加名词/动名词故把形容词wise变成名词故填wisdom

10句意不要对他没有耐心他还是个孩子。根据句子结构可知,be动词后加形容词,结合句意,是不要没有耐心,故把patient有耐心的变成反义词,故填impatient

练习册系列答案
相关题目

【题目】Charli and Ashlee began making YouTube videos when Charli was 6 years old and Ashlee was 3 years old. They were the first young kids on YouTube to upload(上传) weekly baking videos, and they do the baking without the help of an adult. Now the two mini-baker(小面包师) have made over 100 videos and the videos have had more than 50 million views worldwide.

Charli is 8 years old and lives in Australia. She is outgoing and always shows a positive attitude to everything. She loves art, craft and baking. She loves playing games on her iPad, too.

Ashlee is Charli’s sister and she’s 5 years old. Ashlee’s favourite part of making videos is the taste test! She loves making people laugh and she wants to be a doctor one day. She also loves animals, books and toys.

1How long have the two sisters made YouTube videos?

A. For 2 years. B. For 3years. C. For 5 years. D. For 8 years.

2How often do they upload the baking videos?

A. Every day. B. Every week. C. Every year. D. Every month

3What is Charli’s hobby?

A. She loves toys, craft and baking.

B. She loves art, craft and reading books.

C. She loves baking, art and computer games.

D. She loves craft, baking and keeping animals.

4What does Ashlee want to be one day?

A. A worker B. An engineer C. A scientist D. A doctor

5Which of the following is NOT mentioned in the passage?

A. The two sisters from Australia can make videos on their own.

B. The two sisters can make bread without adults’ help.

C. The younger sister loves tasting what they have made best.

D. The videos they have uploaded to YouTube are popular now.

【题目】阅读下面短文根据短文内容在下面的表格中填入与文章意思最符合的单词。每空一词。

The Mid Autumn Festival is celebrated in most East Asian countries. The festival takes place on the 15th day of the 8th lunar month. It is a harvest(收获) festival.

It is the second most important festival in China after Chinese New Year. To the Chinese, the festival means family reunion(团圆) and peace.

Chinese people celebrate the Mid Autumn festival with many traditional and meaningful activities, such as eating dinner with family and admiring the moon.

Mooncakes are a kind of traditional Chinese sweet. Chinese people regard the round shape of mooncakes as a symbol of reunion and happiness. Other foods eaten during the festival are harvest foods, such as crabs(), pumpkins(南瓜), and grapes. People enjoy them at their freshest and most nutritious(有营养的) period of time.

And the custom of admiring the moon started in the Shang Dynasty. Chinese emperors admired the sun and the moon every year to pray for a good harvest. People believed admiring the moon and eating at a round table would bring them good luck and happiness.

In many other countries, the festival is widely celebrated. In Singapore, Malaysia, and the Philippines, celebrations are more than those in China, such as lighting lanterns and dragon dances.In Japan and Vietnam,there are also some new celebrations because Chinese culture has influenced them deeply.

Something about the MidAutumn Festival

How do the Chinese celebrate the Mid-Autumn Festival

Eating dinner with family and admiring the moon are the 41.1and meaningful activities during the Mid-Autumn Festival.

What do people eat on the Mid-Autumn Festival

Mooncakes are the traditional food as a 42.2 of reunion and happiness. Harvest foods, such as crabs and grapes are the freshest to eat.

When did people 43.3admiring the moon?

In the Shang Dynasty. People believed admiring the moon and eating together would bring themselves good 44.4,good harvest and happiness.

How is the Mid-Autumn Festival celebrated in other countries

There are some new 45.5 in other countries on the Mid-Autumn Festival because of the influence of Chinese culture on them.

【题目】(C)

Jack London was a famous writer. He was born on January 12, 1876, in San Francisco, California. His family was so poor that Jack had to leave school to make money at an early age. As a result, he had little education as a child. He worked hard in many different jobs--- working as a paper boy, a sailor, and a miller. Though he had to work long hours at these jobs, London spent all his free time on books, especially those travel and adventure books borrowed from the library. He travelled to Japan and Korea in 1893. These trips made London decide to educate himself and change his life. He returned to school, quickly completed high school and entered the University of California. After only one term, however, London gave up his studies and travelled to Alaska in 1897 in search of gold, but he failed as a gold miner.

Though unsuccessful, the trip to Alaska provided ideas for his career as a writer. Once back in California, London decided to work as a writer. He bought a typewriter and worked up to fifteen hours a day, changing his Alaskan adventures into short stories and novels.

In 1903, he became famous all over the country after he published the popular novel The Call of the Wild. He soon became the highest paid writer in the US. During his career, he wrote more than fifty books and got more than a million dollars. Several of his novels, including The Call of the Wild (1903), The Sea Wolf (1904), The White Fang (1906), have become American most famous novels. People can always get encouragement and ideas about life from his works. To Build a Fire, for example, tells the story of a man who fought against the extreme cold to live through the Alaskan winter.

Jack London was a great writer in the history of literature. His works have been translated into different languages and are still popular all over the world. However, he was not a happy man. In poor health, he killed himself in 1916.

1Why didn’t Jack London get much education when he was young?

A. Because he could learn from his jobs.

B. Because he spent all his time travelling.

C. Because his family couldn’t afford his schooling.

D. Because he could teach himself by reading books.

2Which of the following jobs didn’t Jack do in his life?

A. A miller. B. A sailor. C. A writer. D. A waiter.

3What made Jack London start writing?

A. The trip to Alaska.

B. The books he read.

C. The university education.

D. The trip to Japan and Korea.

4Which of the followings is in the right order?

a. He travelled to Japan and Korea.

b. He went to Alaska in search of gold.

c. He published the book the White Fang.

d. He became famous all over the country.

e. He returned to school and entered the university.

A. a-e-b-d-c B. a-b-e-c-d C. e-a-b-d-c D. e-d-c-a-b

5According to the passage, Jack London’s books are _______________.

A. surprising B. humourous C. encouraging D. sympathetic

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网