题目内容

【题目】根据句意,用括号内所给动词的适当形式填空。

1She ________ (watch) TV last night.

2Mr Green enjoys ________ (work) in China.

3He wants ________ (be) an English teacher in the future (将来).

4He ______(look)like his father.

5I like________(play)chess..

6Listen! Who ________ (sing) in the room?

7Tom usually ________ (get) up at six o'clock in the morning.

8She ________ (have) two pictures.

9Mrs Li ________ (live) in China last year.

10Look! The boys ________ (play) football over there.

【答案】

1watched

2working

3to be

4looks

5playing

6is singing

7gets

8has

9lived

10are playing

【解析】

1句意:昨天晚上,她看电视了。watch TV看电视。 last night昨天晚上,一般过去时态的标志。watch的过去式watched。故答案是watched。

2句意:Green先生喜欢在中国工作。Enjoy doing sth喜欢做某事。故答案是working。

3句意:将来他想成为一名英语老师。in the future 将来;be an English teacher成为一名英语老师.want to do sth想要做某事。故答案是to be

4句意:他看上去像他的爸爸。Look like 看上去像。主语he是单数第三人称。故答案是. looks

5句意:我喜欢下棋。Play chess下棋;like doing sth喜欢做某事。故答案是playing。

6句意:听!谁在房间里唱歌?in the room在房间里;Listen!现在进行时的标志。Who作主语一般是用单数,故答案是is singing。

7句意:Tom通常早晨六点起床。Get up起床。分析句子知该句是一般现在时,主语是Tom,属但属地三人称,故答案是gets。

8句意:她有两幅画。Have拥有,本句为一般现在时,主语是单数第三人称she,故答案是has .

9句意:李女士去年住在中国live in China住在中国,last year去年,一般过去时的标志。故答案是lived

10句意:看!两个男孩正在那边踢足球。over there那边,play football踢足球,Look!现在进行时的标志。主语是The boys,故答案是are playing。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。(每空一词)
In a tree in a jungle, there once lived many birds. They were h in their small nests(鸟巢) and sang every day. Before therainy season arrived, all the animals in the jungle repaired their homes. The birds amade their homes safer.
Many birds brought twigs (细枝) and leaves and others wove(编织) their nests."We salso store some food for our children," said one of the birds. And they collected food until they had enough to see them through the rainy season. They kept tbusy getting ready for the bad times.
Soon the rain came. It was fby thunder and lightning. All the animals and birds stayed at their homes. It kept raining for many days. One day, a monkey wet in the rain came into the jungle. He sat on a branch(树枝), shaking wcold.
The poor monkey tried his best to get a place, but f. The leaves were not enough to save him from the rain."Brrr! Itis so cold!" said the monkey. The birds were watching all this. They felt sorry for the monkey, bthere was little they could do for him. One of them said. "Brother! Our small nests are not big enough to give you shelter." Another bird said, "All ofus prepared for the rainy season. If you had, you would not be in this difficult s".
"How dare you tell me what to do?" said the monkey, shouting at the "bird. The monkey ahit the bird's nest and threw it on the ground. The bird and her babies were helpless.
The poor birds thought, "Fool never value(重视) good advice. It is better not to advise them ".

【题目】阅读理解
His name was Fleming, and he was a poor Scottish farmer. One day late in the afternoon, while working to support hisfamily, he heard a cry for help coming from a nearby pond(池塘). He dropped his tools and ran to the pond. There, up to his neck in the water, was a terrified boy, crying and struggling to free himself. Obviously the boy did not know how to swim. Fleming jumped into the pond and quickly swam toward the boy. He saved the boy who could have been a terrible death.
The next day, a very cool carriage pulled up to the Scotsman's house. A well-dressed noble man stepped out and introduced himself as the father of the boy Fleming saved the day before.
“I want to repay you,” said the nobleman. “You saved my son's life.”
“No, I can't accept any payment for what I did,” the Scottish farmer replied, waving off the offer.
At that moment, the farmer's own son came to the door of the farm house, confused by who was visiting them.
“Is that your son?” the nobleman asked.
“Yes,” the farmer replied proudly.
“I'll make you a deal. Let me take him with me. I promise you that I will give him a good education. If the boy is anything like his father, he'll grow up to be a man you can be proud of.”
And he did. In time, Fleming's son graduated from St. Mary's Hospital Medical School in London and went on to become a famous doctor.
Years later, the nobleman's son becameseriously ill. Who saved him? The farmer's son did.
It's important to help people no matter how successful you are in life. You never know when you are going to be the one who needs the help.
(1)What happened to Fleming one afternoon?
A.He fell into a pond by accident.
B.He fell asleep near a pond.
C.He made a lot money from his job.
D.He saved a boy out of a pond.
(2)According to the story, Fleming ________.
A.accepted the nobleman's payment
B.didn't accept money for helping others
C.hoped to get more money by refusing
D.asked the nobleman to support his son's education
(3)Which of the following about Fleming's son is NOT true?
A.He took the place of the nobleman's son.
B.He got a college education.
C.He became a famous doctor.
D.He cured the nobleman's son.
(4)What can we learn from the story?
A.A friend in need is a friend indeed
B.Don't try to get payment for helping others.
C.An act of kindness always helps.
D.You can get a lot more by helping the rich.

【题目】阅读填空 先通读下面的短文,然后根据短文内容,在文章后表格的空格内填入一个最恰当的单词。所填单词必须写在答题卡对应题号的横线上。每个空格只能填一个单词。
Politeness(礼貌) is a mark of civilization. The sooner children learn this, the better. In any case, a lotcan be completed by a smile and good manners.
Like it or not, our adult lives will be consumed(消费,消耗) by the struggle for money, but we don't make an effort to teach children how to manage it. So our schools have a duty to teach them this ability from the beginning.
If we agree that the use of education is to prepare us for life, then there is very little time to waste. So, while we can, we ought to try our best to teach children something really useful. Here is what our schools should teach.
We're likely to accept something we are told, but that's not what educated people do. Educated people are reasonable (理性的) and they look at facts. If our schools teach nothing else, they should at least teach critical(批判性的) thinking.
Children should learn to take care of their health. They should know that if they eat junk food(垃圾食品), they will become fat and unhealthy. They should be very clear about what happens to their bodies when they drink or smoke.
All of us are part of society. We have rights and duties. We ought to understand what they are. We have to know a little bit of our history and geography, because we need to have an environment in which to connect to the people around us.
How will we test students on these? We can't. But that's not a reason to avoid teaching what is important. Our schools should spend every moment they have telling thisto our children: “This is life, this is what you are going to face, and this ishow you deal with it.”

Title

Very Useful

Introduction

Education should be a preparation for life.

Advice

Important things should be taught in .

Teaching
topics

How to behave politely
The basic skill of managing money
How to in a critical way
How to keep healthy/fit
The rights and responsibilities one has in

Conclusion

Children should be taught what is and how to deal with it.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网