题目内容

Many people found to see the sunset by the sea.

A. it’s a pleasure B. it’s pleasant C. it pleasant D. that pleasant

C 【解析】句意:许多人觉得在海边看日落很愉快。本题考查形式宾语it的用法,it做found的宾语,后面直接加宾语补足语pleasant,不定式结构做真正意义的宾语;故答案选C。
练习册系列答案
相关题目

(2016江苏盐城)All living things need energy to live and grow. This energy comes first from the sun. Plants use water and sunlight to make their own food. Animals can not make their own food, and they eat plants. Other animals then eat the plant eaters.

A food chain shows what eats what. It might show that zebras eat grass and then lions eat zebras.

Lions also eat other animals. Zebras eat other kinds of plants. So it takes more than one food chain to show how lions and zebras get their energy.

A food web shows how food chains work together. From it we can see how energy moves from plants to animals.

Plants and animals that live in hot, dry deserts depend on water as well as food. Creosote bushes have small leaves that hold water. Their seeds provide food and water for kangaroo rats. Kangaroo rats don’t need to drink water. They get all the water they need from the plants they eat. Kangaroo rats keep cool by coming out only at night to look for food. Ringtail cats also come out only at night. Ringtail cats hunt and eat kangaroo rats. Coyotes eat both the kangaroo rats and the ringtail cats.

Nothing is wasted in a food wed. Vultures eat dead animals. Vultures are scavengers. Scavengers do not hunt and kill other animals to get food. They eat animals that are already dead. When a ringtail cat or a coyote dies, it makes a meal for the vultures. Scavengers do an important job in keeping the environment clean.

1.Where does the energy that living things need first come from?

A. Animals. B. Plants. C. The sun. D. Plant eaters.

2.Why do ringtail cats come out only at night?

A. Because they are afraid of coyotes. B. Because they are shy animals.

C. Because it is very hot in the daytime. D. Because they can eat kangaroo rats.

3.What kind of animal can be placed in the empty box of the picture?

A. Kangaroo. B. Vulture. C. Cat. D. Zebra.

4.Which of the following is NOT TRUE according to the passage?

A. Lions eat different kinds of animals. B. Plants are on the top of the food chain.

C. Scavengers can keep the environment clean. D. Some animals get water from the plants they eat.

5.What’s the best title of the passage?

A. Web of life B. Things that we eat

C. Food in the desert D. The place where food is from

1.C 2.D 3.B 4.B 5.A 【解析】这是一篇科普说明文,短文中给我们介绍了自然界中的食物链和食物网,并通过举例介绍了食物链是如何运作的。 1.细节理解题。根据短文的开头All living things need energy to live and grow. This energy comes first from the sun.可知,所有的生...

Each summer, you hear news that some sports players are sent to hospitals because it is too hot. Our bodies can’t be outside in the sun for a long time. So in hot summers, be careful about playing sports outside.

Firstly, to play sports safely in hot weather, you must drink water. Sports drinks are great for athletes, but they have so much sugar that they’ll dehydrate(使脱水)you more. However, drinking a

few bottles of sports drinks will be good for you.

Secondly, be sure to take enough breaks to let your body rest. If your coach doesn’t let you do so in the heat, don’t wait until you feel uncomfortable. Just be honest with your coach when you need breaks.

Thirdly, when you have a break, don’t sit in the sun. With the sun beating down on you, you’ll only heat up and sweat(冒汗)more. Take a seat under a tree, or even better, go indoors for a little while.

Cooling yourself down can help you stay active longer.

Fourthly, remember that the earlier in the day you start your exercise, the cooler it will be. If you can start practice before the sun comes up, you have a few good hours to practice in the cool hours of the morning. Also, the earlier you practice, the earlier you can finish the exercise. If you need more practice time, come back to the field later in the evening when the sun is setting.

Last but not least, you should watch your food. Eat food which is high in water, starch(淀粉)and

carbohydrate(糖类), but be sure to get a good balance in your diet.

As long as you pay attention to the above, playing sports safely in the heat isn’t a difficult thing.

How to keep 1.when playing sports in summer

Facts

? Some people do exercise 2. in the sun for long in hot summer.

? Some sports players are sent to hospitals because the3.is too high.

4.

? Drink water and play sports safely. But too many bottles of sports drinks may do

5.to you.

? Take enough 6. during summer exercise. When you feel uncomfortable, let your coach know right now.

7.sit in the sun when you have a rest. You’d better sit under a tree or go indoors for a while, which may help you keep active longer.

? Choose a proper time for practice. Remember to exercise as8. as possible to enjoy exercising on cool summer mornings. Sunset is a good choice as well.

? Be careful with your9.and have a balanced diet.

Conclusion

The more you pay attention to the10. , the safer you will be while playing outside in the heat!

1.safe 2.outside 3.temperature 4.Suggestions/ Advice/ Tips 5.harm 6.breaks 7.Don’t 8.early 9.food 10.above 【解析】短文介绍了在炎热的夏天,一定要注意户外运动。文中共介绍了五点建议。首先,必须多喝水。其次,注意足够的休息。第三,不要坐...

The weather is getting hotter. You are thirsty playing basketball or riding home from school. A cold drink may be just the thing. But be careful what you are drinking. Something that looks cool may not be good for your health.

There are plenty of "energy drinks" on the market. Most of them have beautiful colors and cool names. The lists on them tell you they are helpful to your health. Sounds great!

But after a careful check you may find that most energy drinks have lots of caffeine(咖啡因) in them. These drinks are especially aimed at young people, students, busy people and sports players. Makers sometimes say their drinks make you better at sports and can keep you awake. But be careful not to drink too much.

Caffeine makes your heart beat fast. Because of this, the International Olympic Committee has limited(限制) its use. Caffeine in most energy drinks is at least as strong as that in a cup of coffee or tea. Possible health dangers have something to do with energy drinks. Just one box of energy drink can make you nervous, have difficulty sleeping and can even cause heart problems. Scientists say that teenagers should be discouraged from taking drinks with a lot of caffeine in them.

1.Many people like drinking energy drinks because of the following EXCEPT that ________

A. they have beautiful colors and cool names

B. they have lots of caffeine

C. they can keep them awake and better at sports

D. they are said to be helpful to health

2.The main reason for people not to drink too much energy drinks is that they may cause________________.

A. heart problems B. nervousness

C. sleeping difficulty D. possible health dangers

3.The underlined word "discouraged" can be replaced(替换) with " ".

A. encouraged B. stopped C. helped D. disliked

4.From the passage we can know that .

A. advertisements are important in getting people to buy energy drinks

B. energy drinks are helpful to teenagers' study

C. sports players need to drink a lot of energy drinks

D. energy drinks are especially aimed at teenagers

5.Which of the following can be the best title(标题) of the passage?

A. What's the Use of Energy Drinks

B. Who Can Drink Energy Drinks

C. What's That in Energy Drinks

D. What Should We Drink

1.B 2.D 3.B 4.A 5.C 【解析】很多人都喜欢喝功能饮料,因为他们颜色丰富,名字很酷,据说还对健康有益。其实经过研究发现,功能饮料里含有大量的咖啡因,多喝的话对我们的健康是很不好的。 1.细节理解题。根据短文第二段中Most of them have beautiful colors and cool names. The lists on the...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网