题目内容
【题目】Reading for pleasure(消遣) is the easiest way to become a better reader in English. It is also the most important way.
Some students say they don’t want to read for pleasure. They say they want to use their time to learn the rules of the language and new words. They say that pleasure reading is too busy.
Many experts(专家)say pleasure reading is very important for learning English. Dr Stephen Krashen, a famous expert on learning languages, says that pleasure reading helps you learn many important things about English. Students learn more grammar and more words when they read for pleasure. They also learn more about good writing.
Dr Krashen tells us that pleasure reading helps each student in a different way. Each student needs to learn something different. Pleasure reading makes it possible for each student to learn what he or she needs.
Reading for pleasure is not the same as studying. When you read for pleasure, you choose your own books, and you don’t have to remember everything. There are no tests on your pleasure reading books. Pleasure reading will help you:
·learn how English speakers use English
·read faster in English
·find examples of good writing in English
·learn new words
·learn about the culture of English speakers
【1】 Many experts say students learn more ___________when they read for pleasure.
A. grammar and listening
B. listening and spelling
C. listening and speaking
D. grammar and words
【2】Each student needs to learn ___________by pleasure reading.
A. something difficult
B. something different
C. something easy
D. something important
【3】From the passage, we know pleasure reading makes it the most impossible for each student to___________________.
A. find examples of good writing in English
B. learn new words
C. learn how English writers use English
D. read faster in English
【4】The passage is mainly about _____________.
A. pleasure reading in a different way
B. pleasure reading in the same way
C. pleasure reading in an easy way
D. pleasure reading in an important way
【答案】
【1】D
【2】B
【3】C
【4】D
【解析】
试题分析:这篇短文告诉我们:对于学英语来说,快乐阅读很重要。成为一个更好的读者快乐阅读是更容易的方式。快乐阅读将在5个方面帮助你:用英语读得更快,学习新单词,了解讲英语人们的文化等。
【1】D细节理解题。根据文中第三自然段描述Students learn more grammar and more words when they read for pleasure.可知此题答案是D。
【2】B细节理解题。根据第四自然段描述 Each student needs to learn something different. 可知此题选B。
【3】C细节理解题。根据文中描述在快乐阅读中学生们学习英语作家怎样用英语,故选C。
【4】D主旨大意题。这篇文章主要是说对于学英语来说,快乐阅读很重要。故选D。
【题目】从方框中选择最佳选项完成对话。
A. Which leg? |
A: What's the matter, Emma? Are you hurt?
B: I slipped on the stairs and fell down.
A: Oh, I hope not.
B: The left one.
A:
B: It hurts right here.
A: I think you'd better go to see the doctor and take an X-ray picture to see if there is something wrong with the bones.
B:
A: Of course. Let's go at once.
B:
A: Let's go by taxi.
B: All right.