题目内容

Over the years gardening has become a pleasant entertainment. For many people in the world, young and old, gardening is something they love. They enjoy making a perfect garden as well as getting their hands dirty while doing it. So why has it become millions of people’s favorite thing to do?

For many of us gardening is a good way to relax. Planting new flowers and vegetables along with many other gardening things allows you to keep active. It gives a pleasant garden for your home, so that you and others can enjoy your work together.

A well-kept garden can bring joy to your life. It’s a good place to spend sunny afternoons. With a cup of tea in one hand you can enjoy the relaxing sound of garden water nearby. How wonderful it is! As the sun slowly sets in the sky, you can enjoy the sunlight. What are you feeling? It’s so perfect!

It is true that gardening can take time and you need to work all year round. However, putting time into it as a hobby will give you unusual results, and this is why many people enjoy gardening.

1.This passage mainly tells us ______.

A. a well-kept garden can bring joy and sadness to your life

B. gardening can take up time and you need to work all year round

C. why many people like gardening so much

2.What is a good way to relax for many of us according to the passage?

A. Walking. B. Planting. C. Gardening

3.Where is a great place to spend sunny afternoons according to the passage?

A. Garden. B. Park. C. Home.

4.What can you enjoy when the sun slowly sets in the sky?

A. Flowers. B. Sunlight. C. Your work.

5.The best title for this passage might be “________”.

A. Enjoy Your Hobby B. Gardening, My Favorite

C. What Is Gardening?

1.C 2.C 3.A 4.B 5.B 【解析】试题本文作者分析了人们大多喜欢园艺的原因,指出园艺是一种放松的好方法,可以给我们的生活带来欢乐。 1.题意:这篇短文主要告诉我们 。考查文意理解题。根据So why has it become millions of people’s favorite thing to do?和短文内容,可知本文谈论的是很多人喜欢...
练习册系列答案
相关题目

When our son Bradley was ten, the new bicycle he had received earlier that year was stolen. Owning a bicycle was a big deal to our children when they were little. They spent hours and hours, day after day, on their bicycles, riding up and down the footpath, and at the front of the house. We also rode together as a family a lot. Bicycling was a great way to get the kids out of the house and into the fresh air without spending any money.

Bradley had discovered that his bicycle had been stolen from our backyard in Campbelltown, South Australia, when he and his sister went outside for a morning ride. He couldn't believe that someone would do this.

He got a large piece of cardboard, painted a sign begging for the bicycle to be returned, and tied the sign to the letterbox. The following morning, when I went out to collect the mail, I found a white envelope with the magical words, "Buy yourself a new bicycle", There was a $100 banknote inside.

We were very touched that someone had the heart to do this. We’ve never been able to thank the person but we suspect(猜想)that it may have been one of our wonderful neighbors, Bradley painted a big “____▲______!” on the sign and we left it outside for a couple of weeks afterwards, hoping the kind stranger would drive down our street.

A delighted Bradley was able to buy a new bicycle. As the years went on, the bicycles became bigger and more expensive but remained just as important for those family bicycle rides, Now Bradley is 25. Sometimes I miss the days when receiving a bicycle was the best thing in the world to them.

All these years later we are still thankful for the strangers kindness. We were a young family with three little children and it meant a lot to us. We still talk about it and, even now, wonder who the kind stranger was.

1.According to the passage, Bradley often______ when he was a child.

A. rode a bike B. made signs C. took a walk D. collected mail

2.Which of the following is the best to fill in the blank in Paragraph 4?

A. Come back B. Thank you C. A new bicycle D. A good boy

3.From the action of the stranger, we can learn that______.

A. love builds a warm family B. a special memory lasts long

C. happiness makes a better life D. a kindness helps others a lot

4.The best title for the passage can be_____.

A. A rich stranger B. A thankful mother

C. A bicycle for Bradley D. A banknote for the family

1.A 2.B 3.D 4.C 【解析】文章讲述了作者的小儿子的自行车被偷了,小男孩期待它能回来,于是写了一个牌子,第二天他们在信箱发现100元钱,让他自己买个新自行车,我们一直不知道这个好心的陌生人是谁,我们一直很感恩。 1.根据They spent hours and hours, day after day, on their bicycles, riding ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网