题目内容

【题目】—What’s this in English?

—__________ a ruler.

A. This is B. It’s C. She’s D. He’s

【答案】B

【解析】

试题分析:句意:--这个用英语怎么说?--它是尺子。因为问句的主语是this,所以答语用it来回答。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

I'm sure you all know how important recycling is. Recycling is when you take old things and turn them into new things. It sounds like magic. But it's actually very scientific.

Material

The first thing you have to do is to collect items that can be recycled. Only certain materials can be recycled. These include things made out of paper, metal, glass and plastic.

Daily things

Can you think of everyday items made of these materials? Soda cans are good example. They are made out of metal. Magazines and newspaper are made out of paper. So are cereal boxes. Some bottles of juice are made out of glass. Bags and yogurt containers are made out of plastic. There are many things that can be recycled.

Loop

These things are usually stamped with the recycling loop. It has 3 arrows that go in a triangular( 三角形) circle. This shows that cycle(循环) continues. Items are thrown away but continue their lives as something else.

Process

Let’s go back to the process of recycling. The items are put in a recycling bin.A truck carries the items to a recycling plant. The materials are separated and squashed(被压扁成) into square cubes. Companies buy and turn them into new products.

1What is “recycling” according to the passage?

A. It's a magic performance.B. It's a way of burning old things.

C. It's a way to make old things useful.D. It's a scientific research.

2Which material is not mentioned in the passage?

A. Rubber.B. MetalC. Glass.D. Plastic.

3You can put your old things into a recycling bin except _______.

A. soda cansB. magazinesC. cereal boxesD. all bottles

4The “3 arrows” shows that the items .

A. have some valuable stampsB. are in a triangle circle

C. are recycled and reusedD. are thrown away

5The passage is mainly about .

A. recyclable materialsB. recyclable daily things

C. the recycling processD. recycling in a scientific way

【题目】Passage 1 根据短文内容回答问题,并将答案写在答题卡的相应位置。

What foods are successful? Hamburgers and pizzas are popular. But instant noodles(方便面) have also become a world success. Now instant noodles are celebrating their 61st birthday!

Instant noodles were invented by a Japanese named Momofuku Ando. To find a way to make noodles last longer, Ando began experimenting(实验) in 1955 and three years later, he made the first bag of instant noodles. Now, 61 years on, they’re eaten all over the world. In fact, they’re so popular that Japanese consider instant noodles as their best invention!

Each year, 95 billion packets of instant noodles are eaten around the world. In the UK, people call instant noodles “pot noodles”. University students like them a lot. During the first term at college, you may be given a gift bag that includes instant noodles. Instant noodles are cheap and easy to eat. But watch out! People may think you are lazy if you are an instant noodle lover.

The UN often sends instant noodles as part of its food aid. This is because of their long life and high fat, which makes people feel full for longer time.

However, instant noodles aren’t totally innocent(无辜的). They are high in fat and salt. Health experts say they are bad for us and we shouldn’t eat them too often.

1How many years did Ando spend inventing instant noodles?

_______________________________________________________________

2What are instant noodles called in England?

_______________________________________________________________

3Why do people think instant noodle lovers are lazy?

_______________________________________________________________

4Are instant noodles high in fat and salt?

_______________________________________________________________

5What do you think of instant noodles?

_______________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网