题目内容

【题目】 When did you last see a polar bear? On a trip to a zoo, perhaps? If you had attended a winter activity in New York a few years ago, you would have seen a whole polar bear club. These “Polar Bears” are people who meet frequently in the winter to swim in freezing cold water. That day, the air temperature was 3℃, and the water temperature was a little higher. The members of the Polar Bear Club at Coney Island, New York are usually about the age of 60. Members must satisfy two requirements. First, they must get along well with everyone else in the group. This is very important because there are so many different kinds of people in the club. Polar Bears must also agree to swim outdoors at least twice a month from November through February.

Doctors do not agree about the medical effects of cold-winter swimming. Some are worried about the dangers of a condition in which the body’s temperature drops so low that finally the heart stops. Other doctors, however, point out that there is more danger of a heart attack during summer swimming because the difference between the air temperature and water temperature is much greater in summer than in winter.

The Polar Bears themselves are satisfied with the benefits (or advantages) of cold-water swimming. They say that their favorite form of exercise is very good for the circulatory system(循环 because it forces the blood to move fast to keep the body warm. Cold-water swimmers usually turn bright red after a few minutes in the water. A person who turns blue probably has a very poor circulatory system and should not try cold-water swimming.

The main benefits (or advantages) of cold-water swimming are probably mental. The Polar Bears love to swim all year round. They find it fun and relaxing. As one 70-year-old woman says. “When I go into water, I pour my troubles into the ocean and let them float away.”

1The members of the Polar Bear Club must meet the following requirements EXCEPT that .

A.they must reach the age of 60

B.they should be easy to make friends with

C.they must swim outdoors at least 8 times in the four cold months

D.they must agree to swim outdoors from November through February

2According to the passage, some doctors believe it is true that .

A.you are healthy if cold-water swimming turns your skin color blue

B.cold-water swimming causes more heart attacks in summer than in winter

C.cold-water swimming can make the body temperature dangerously high

D.Polar Bears are bears swimming in freezing water

3The Polar Bears like to swim all the year round, for .

A.they can remain young

B.it is an easy way to keep the body warm in winter

C.they find it enjoyable and interesting

D.they might meet fewer troubles in life

【答案】

1A

2B

3C

【解析】

这篇短文主要介绍了北极熊俱乐部成员要求,医生对他们冬泳的看法及成员对冬泳的感受。

1细节理解题。根据“The members of the Polar Bear Club at Coney Island, New York are usually about the age of 60. ”“First, they must get along well with everyone else in the group.”“ Polar Bears must also agree to swim outdoors at least twice a month from November through February.”可知俱乐部成员必须满足年龄60岁左右,能和其他组员和睦相处,从11月到2月每月至少户外游泳两次,即四个月中至少八次。对于年龄没有必须达到60岁,故选A

2细节理解题。根据“Other doctors, however, point out that there is more danger of a heart attack during summer swimming because the difference between the air temperature and water temperature is much greater in summer than in winter.”可知一些医生认为因为夏季气温和水温的差异远大于冬季所以夏季游泳时心脏病发作的危险性更大,故选B

3细节理解题。根据“The Polar Bears love to swim all year round. They find it fun and relaxing.”及“As one 70-year-old woman says. “When I go into water, I pour my troubles into the ocean and let them float away.””可知北极熊俱乐部的成员喜欢游泳是因为他们发现游泳有趣而且令人放松,游泳使他们丢掉烦恼保持愉快,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 We are taught from childhood to be polite, civilized (有教养的) and kind, yet many of us ___________this as we grow up.

That’s not the case for Yang Yang, a 14-year-old from Changsha, Hunan province. She has moved many people by being ___________.

It was a day in April when Yang was getting ready to eat in a local restaurant. But then she ___________ dropped a plate full of food. She stood still and was at a loss. The ___________ manager (店长) was nice. She comforted (安慰) Yang, saying “It doesn’t matter. We can give you ___________ meal for free.”

Everyone thought that this small episode (插曲) would end like that. But, when Yang left after eating, the waiter found 75 yuan in cash and a ___________on the table. It said, “I’m sorry that the money might not be enough to ___________ for your loss, but that’s all I have. Thank you for your kindness.” The manager was deeply touched after reading the note. The money was probably a ___________ worth of pocket money for the girl.

The manager posted about this on social media and called for a search for this young girl. Many newspapers, including People’s Daily, re-posted it and joined the search. Finally, Yang was found ____________ her teacher heard about the story.

People’s Daily commented (评论) on the story, saying that it showed the good in people. The manager was considerate and cared about Yang’s situation___________ Yang was grateful and responsible.

1A.rememberB.forgetC.follow

2A.honestB.hopefulC.humorous

3A.graduallyB.quicklyC.accidentally

4A.hotelB.restaurantC.office

5A.otherB.anotherC.others

6A.noteB.messageC.letter

7A.take upB.put upC.make up

8A.week’sB.month’sC.year’s

9A.beforeB.asC.after

10A.althoughB.ifC.while

【题目】阅读对话,从每题 ABCD 四个选项中,选出一个最佳答案完成对话。

Miss Wu: You look worried, Paul.

Paul: I am, Miss Wu.__________

Miss Wu: How come? You said she cared about you.

Paul: She did. But she always tries to manage my life.__________ She chooses TV programs for me.

Miss Wu: Well, actually that's not a big deal, is it? It's her way to take care of you.

Paul: I don't feel good. I know she cares about me, but I can't stand that she stops me from playing

with my friends.__________

Miss Wu: Maybe you should have a talk with her.

Paul: I guess I should.__________

Miss Wu: And you could invite her when you do something interesting with your friends.

Paul: Oh, yes.__________ Because she likes skating as much as my friends and I do.

Miss Wu: Sounds great. You've got it.

Paul: Thank you so much, Miss Wu.

Miss Wu: No problem.

1

A.I don't like getting up early in the morning.B.My bike was broken on the way to school.

C.My sister and I both study English hard.D.I am having trouble getting on with my elder sister.

2

A.She helps mom do many chores.B.She decides what books I need to read.

C.She likes action movies instead of comedies.D.She left her homework at home today.

3

A.What should I do?B.When is the best time to watch TV?

C.How can I ride a bicycle?D.Where is my sister going?

4

A.My friends have very bad habits.B.I don't think my sister is good at painting.

C.She hasn't known much about my friends.D.My father has a meeting this afternoon.

5

A.No one can play with her.B.We can do nothing together.

C.I wouldn't like to skate.D.We can skate together.

【题目】 International Pillow(枕头)Fight Day is held every April around the world-from Amsterdam(阿姆斯特丹),Budapest (布达佩斯),to New York. It has been celebrated since 2008.

Hundreds of people go out with their pillows hitting each other's face, back and chest. People dress up as superheroes and animals, laughing and fighting.

The festival used to be a game to release (释放)energy and stress. Nowadays the festival has several advantages. Making people relaxed comes first, besides this, it has also become a way to quickly collect pillows for the poor in Bronx and Brooklyn.

If you want to take part in this festival, you should bring your own pillows and don't hit anyone without a pillow or with a camera. The latest record of the largest pillow fight was set on the tenth month in 2013 in Chicago, with 4,500 pillows and 3,813 people. In fact, the biggest advantages of International Pillow Fight Day nowadays is that you can make different friends from different areas!

1阅读短文,根据英文释义及首字母提示拼写单词。

c________ to show an event is important by doing something special

2阅读短文,根据英文释义及首字母提示拼写单词。

e________ the physical and mental strength that makes you be able to do things

3任务3:阅读短文,进行同义句转换,每空一词。

If you want to take part in this festival, you should bring your own pillows and don't hit anyone without a pillow or with a camera.

If you _______ ______taking part in this festival, you should bring your own pillows and don't hit anyone without a pillow or with a camera.

4根据短文,内容回答问题。

When is International Pillow Day held?

_________________________________________________________

5根据短文,内容回答问题。

What do people dress up as?

________________________________________________________

6根据短文,内容回答问题。

How many advantages of International Pillow Fight Day nowadays are mentions in the passage?

________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网