题目内容

听一段对话,回答以下小题。

1.What does Louis often do in his free time?

A. Reading and writing. B. Reading and traveling. C. Writing and traveling.

2.What does Louis’s father do?

A. A scientist. B. A policeman. C. A pilot.

1.B 2.A 【解析】W: Hi, Louis. What do you usually do in your spare time? M: I enjoy reading and traveling. I think they’re good for my study and health. W: That’s right. By the way, what are y...
练习册系列答案
相关题目

Are you a positive person? If so, you are always hopeful and think of good points of a situation instead of bad ones. The power of positive thinking has been widely researched. It’s funny that some of us accept this power quickly while others are doubtful. Do you know the reason? Our opinions about positive thinking might explain its point.

________

When facing a problem, we weigh success or failure against the problem itself. We might think that positive thinking always leads us to expect success. Actually, it’s more important to realize that positive thinking results in acceptance of our situation. If we think positively, we may predict success or ways to move on when we are in difficulties. There’s a difference between blind positivity and seeing things in a positive way.

Results from positive thinking

Does research see any real value in positive thinking? Many studies show that a positive attitude leads to less stress and sadness. Physically, positive thinking also leads to a longer life and quicker recovery(恢复) from sickness. Positive people with a family history of heart problems are even less likely to experience heart attacks.

Positive VS Negative(消极)

It seems strange to think that a state of mind can have such effects. But there are several reasons why a positive attitude is better than a negative one. Negative feelings are good for making us focus on tasks, such as running from danger, for example. However, positive feelings open us up to a world of kinds of possibilities and bring us helpful ways. The more results of positive thinking naturally last longer as well.

Strategies for positivity

A positive attitude comes easier for some people than others because it’s a born character. Still, anyone can try a few things to bring out the positive.

a. Rebuilding: See positives through negatives, such as being glad the subway is cheap even when crowded.

b. Distance: When making a big decision, act like you’re giving a friend advice.

c. Smile: Real or not, smiles are shown to decrease (降低) heart rate and blood pressure.

In the end, a positive attitude requires not only positive thinking but also positive action.

1.The passage may come from ________.

A. a notice B. a survey C. a diary D. a magazine

2.The best subtitle for the second paragraph is “________”

A. What is blind positivity? B. What is positive thinking?

C. How is success predicted? D. What leads to success?

3.The underlined word “effects” means ________.

A. reasons B. feelings C. results D. dangers

4.According to the passage, ________ is an example of positive thinking.

A. thinking of cheap tickets instead of crowded train

B. staying at home when you have a heart problem

C. laughing at your high blood pressure in hospital

D. helping your friend to make an important decision

5.From the passage, we know that ________.

A. negative thinking might lead to more possibilities

B. positive feelings can make us focus on difficult tasks

C. it’s easier for positive people to recover from illness

D. positive people will not die of serious heart problems

1.D 2.B 3.C 4.A 5.C 【解析】本文介绍了积极的人的表现。积极的人总是充满希望,并想到好的情况而不是坏的情况。在文中介绍了盲目乐观和积极看待事物的区别。积极思考的结果是积极的态度会导致更少的压力和悲伤;积极和消极的区别;策略性等几个方面来论述。 1.推理判断题。A. a notice通知;B. a survey调查;C. a diary日记;D....

阅读下面短文,根据短文内容完成下列各题。

In the UK, buses are often convenient(便利的)for the people who live or work in the city center. But taking the bus is boring. They get on the bus, pay for it and sit down or find a place to stand when there are too many people on the bus.

In Latin America, however, taking the bus is interesting. There are films on some buses for people to have fun. If there are no films, drivers usually turn on the radio. It's great for people to listen to songs and get relaxed. From the windows of the buses, people can see shops and many interesting people or things.

The luggage(行李)on the bus is also interesting. You can see animals on the buses. Sometimes, you can see a happy dog's head getting out of somebody's bag or a lovely chicken“speaking cheerfully”under somebody's arm. Isn't that fun?

1.In the UK, taking the bus is________________.

2.In Latin America, taking the bus is__________.

3.In Latin America, people can see films or listen to__________ on the radio to have fun.

4.The writer thinks in Latin America, the luggage on the buses is also interesting because sometimes you can see some ________ on the buses.

5.The passage(文章)mainly tells us about ____________________ in Latin America.

A. taking the bus

B. the people

1.boring 2.interesting 3.songs 4.animals 5.A 【解析】本文主要讲述了在拉丁美洲的公交。 1.句意:在英国,乘公共汽车很无聊。由句子“But taking the bus is boring.”可知,但是坐公共汽车很无聊。所以答案为:boring。 2.句意:在美国,乘公共汽车很有趣。由句子“In Latin Am...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网