题目内容

根据图画内容和提示词语完成一篇短文。

注意:1.词数60左右。

2.用所给提示词语把图中所示内容表达完整。其中问号部分可根据其他图画内容合理想像并进行表述。

3.短文第一句已给出,不计入总词数。

提示词语:pumpkin, decide, heavy, tired, Mr Panda, home

One day, Miss Rabbit went out to look for food.________

__________________

答案:
解析:

One day, Miss Rabbit went out to look for food.She found a big pumpkin.She was very happy and decided to carry it home.It was too heavy for her to carry and soon she got tired.Just then, Mr Panda came over on his bike.(1)Miss Rabbit saw the wheels of the bike and came up with a good idea.She turned the pumpkin over and rolled it as a wheel worked.It was much easier and soon she arrived home.How clever she was!(2)Mr Panda stopped and asked her what happened.Miss Rabbit told him about her trouble and asked him for help.Mr Panda helped her put the big pumpkin on the bike of his back.They soon arrived home.Miss Rabbit thanked Mr Panda again and again.


练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网