题目内容

【题目】 If you are invited to an 1 (A. American; B. America) home, you can bring a small gift. Flowers or candy are good gifts. You might have to take your shoes off at the door. When it's time for dinner, the hostess will tell you where 2 (A. to sit; B. sit) at the table. Take some of everything. At the end of the meal, guests can offer to clear the table and help with the dishes.

【答案】

1A

2A

【解析】

文章大意:如果你被邀请到一个美国家庭,你可以带一个小礼物。你可能得在门口脱鞋。晚餐时间到了,女主人会告诉你在桌边的位置。用餐结束时,客人可以主动提出清理桌子和帮忙洗碗。

1句意:如果你被邀请到一个美国的家庭,你可以带一个小礼物。

根据空前不定冠词an和空后home可知,此空应填形容词,此空应填American美国的,故选A

2句意:晚餐时间到了,女主人会告诉你在桌边的位置。

根据空前the hostess will tell you where可知,考查疑问副词where与动词不定式连用,故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下列材料,然后从A、B、C、D四个选项中选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳选项。
D
One year, a college in the United States announced that it would offer a lot of money for the pure white marigold(金盏花). The high reward attracted so many people, but in the nature, besides golden, the marigold is brown, and it is not easy to get the white one. So after they were excited for a time, many people had forgotten the announcement.
One normal day after 20 years, the college received a letter and 100 seeds of pure white marigold. It was an old woman of over 70 years old. Some experts in the college doubted it, but in order not to let her down, those seeds finally took root (根)in the earth. The miracle appeared after one year; the field was covered by pure white marigold.
Therefore, the old woman who was always unknown to the public became a new focus.
The old woman was a flower-lover. When she read the announcement 20 years ago, she got very excited like others. But her eight children were totally against her decision. After all, a woman who never knew the seed genetics(遗传学) couldn't complete what the experts could never do, so her thought was only a day dream.
Still, the old woman didn't change her mind and went on working. She planted some of the most common seeds and took good care of them. A year later, when the marigold came out, she chose one faintest(最暗淡的) from those golden and brown flowers and got the best seed. The next year, she again grew them and chose ...Day after day, year after year, through many seasons, the old woman's husband died, her children flew far, a lot of things happened in her life, but only the wish to grow the pure white marigold took root in her heart.
Finally, after 20 years on the day we all know, in the garden she saw a marigold, which was nearly white, but as white as silver or snow.
A problem even experts couldn't deal with was solved by an old woman who didn't understand genetics. Was it a miracle (奇迹)?
To take root in the heart, even the most common seed, can grow into a miracle!
(1)According to the passage, _____ marigold is unusual.
A.white
B.purple
C.brown
D.golden
(2)It can be learned from the passage that ______.
A.the children didn't agree on their mother's decision
B.the woman needed the great reward for her big family
C.the experts also succeeded in growing the white marigold
D.the woman took good care of the flowers instead of her family
(3)The woman successfully grew the white marigold at last because she______.
A.was luckier than experts
B.put her heart into flowers
C.got support from her family
D.studied the seed genetics well
(4)The passage mainly talks about_______.
A.the difficulties of getting the white marigold
B.the possibility of going beyond experts
C.the unforgettable development of marigold
D.the importance of holding on to dreams

【题目】阅读理解
The road in front of my school is not very wide. Every afternoon when school is over, the road becomes very crowded as children, bicycles, cars and buses fill the road. Sometimes a policeman is there to help control the traffic. However, we still have to be careful enough to stop accidents from happening.
I am always careful when I cross the road because I ever witnessed (目击) a terrible accident. It happened just after school .As usual, the road was full of traffic. Children were running across the road to get to their cars and buses. When the traffic lights turned red, I stopped to wait, but I saw a little boy running across the road .At this moment, a car came and hit him. The boy fell and lay on the ground. Fortunately, the car was not moving very fast and the driver successfully stopped the car before it could run over the fallen boy.
At that time all the traffic stopped. I ran to the boy and saw some blood on the road. His head was hurt . A woman came and examined the boy. Then she lifted him and carried him to her car. They hurried to the hospital. Many people crowded around the driver who looked perplexed (糊涂的),and his face turned white. Later a policeman came and calmed the situation downAs there was nothing I could do, I left the place where the accident happened and walked down the road carefully.
It's terrible to witness an accident. I don't think I can forget it. Certainly, I would not like to get into one. So I have to be more careful in the future.
(1)Which of the following is NOT true about the road?
A.It is crowded in the afternoon.
B.There were not policemen coming.
C.It is a little narrow.
D.It is in front of a school.
(2)How did the accident happen?
A.The boy broke the traffic rules and ran across the road.
B.The car was broken and the driver couldn't stop it.
C.The car driver drove very fast and didn't see the boy.
D.The driver was very sleepy when he drove the car.
(3)What does the underlined phrase “calmed ... down” mean?
A.Found... out.
B.Copied... down.
C.Made ... still.
D.Set... off.
(4)What can we know from the passage?
A.It's impolite to crowd around the driver.
B.We should always obey the traffic rules.
C.Don't drive a car when the road is crowded.
D.It's exciting to witness a traffic accident.

【题目】 语篇翻译 阅读下面的短文,将划线部分译成英文或中文。
Reading anEnglish newspaper is a good way to improve a student's language ability. Asthere are many useful and common words in an English newspaper, it may helpstudents increase their vocabulary(词汇量)as well as improve their reading skills. (1)他们可以从报纸上学到新的知识。 But what is theproper way to read an English newspaper? Do students need to look over all thecontent(内容)ofthe newspaper?
The first step is to choose a right newspaper with good language. Then turn to thefront page and read the headlines(标题)to know what has happened. As the most importantthings are put on the front page, it's easy to find out what you're interestedin and then turn to the page to read it completely.(2)Thereis no need to go through all the articles.
Secondly,read newspapers every day. Remember words through context(上下文), in which these words may appearrepeatedly. (3)Oncethey appear several times, you will remember them easily.Don't look up every unknown wor d in your dictionary. You can try to guess the meaning between sentences. (4)如果你的猜测错了,不要放弃。 Keep reading, and you will become familiarwith the words after reading them several times in different texts.
ReadingEnglish newspapers makes us knowledgeable.(5)Itcan not only help us know what is happening in the world but also improve ourlanguage.
(1)他们可以从报纸上学到新的知识。
(2)Thereis no need to go through all the articles.
(3)Once they appear several times, you will remember them easily.
(4)如果你的猜测错了,不要放弃。
(5)It can not only help us know what is happening in the world but also improve our language.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网