题目内容
7.★A great way for teens to cool off during the summer is at water parks.If you live near a water park,you might think about getting a season pass.This way you can go as often as you like.Check to see if there are any water parks around you.Many are indoor facilities (设施).So even if it isn't warm enough where you live to swim outdoors,you can enjoy swimming in a temperature
The prices are usually good.For example,one ticket to Water World,a water park,is only $5.
★Some teens like to get a part time job over the summer to make some pocket money.Older teens shouldn't have much trouble finding jobs.
An idea is to get some teens together to form your own summer job business.You can walk dogs,bring in the newspapers,feed the cats,collect rubbish and water flowers.Being that it's summer,many people go on vacation and could use someone to look after their houses while they're away.
★Teens love freedom.Surely you would like to get to such places as the supermarket,movie theaters,the zoo,the beach,picnic and local amusement park (游乐场) instead of staying home all summer.Then a summer bus pass will be helpful.Check to see if your area has one for you teens.
Such a pass costs only 10for the whole summer.The price is reasonable and also yourparents don't have to always drive.
56.Cwill be interested in this passage.
A.Teachers
B.Parents
C.Teens
D.Travelers
57.If Emily goes to Water World with two friends,they should payC.
A.5
B.10
C.15
D.20
58.Victoria can'tAto make some pocket money.
A.wash cars
B.feed cats
C.walk dogs
D.water flowers
59.A summer bus pass is helpful for teens toB.
A.find part time jobs
B.go out for fun
C.go to summer classes
D.do outdoor sports
60.The passage is mainly aboutD.
A.part time jobs
B.water park swimming
C.a summer pass
D.things to do in summer.
分析 本文是建议青年夏季可以做的事情.如果要凉爽可以去水上世界.有些青少年喜欢做兼职,你可以去遛狗、送报纸、喂猫、清理垃圾、浇花,看房子等.喜欢自由的青少年可以让夏季直通车帮忙去商场、电影院、动物园、海滩、野餐、保龄球场和游乐园玩.
解答 56-60:CCABD
56题答案:C 推理判断题.根据第二段A great way for teens to cool off during the summer is at water parks.可知本文在建议青少年在夏天去水上公园凉爽.故推断这是为青少年写的.故选C.
57题答案:C 细节理解题.根据第四段For example,one ticket to Water World,a water park,is only $5.可知去水上世界的门票是每人5美元,如果艾米丽和他的两个朋友去,共三个人,因此是5×3=15美元.故选C.
58题答案:A 推理判断题.根据倒数第三段You can walk dogs,bring in the newspapers,feed the cats,collect rubbish,water flowers,etc.可知青少年可以找的兼职有:遛狗、送报纸、喂猫、清理垃圾、浇花等.不包括洗车,故选A.
59题答案:B推理判断题.根据倒数第二段Sure you would like to get to such places as the small,movie theaters,the zoo,the beach,picnic,bowling and local amusement park instead of staying home all summer.Then a summer bus pass will be helpful.可知青少年在夏天想去商场、电影院、动物园、海滩、野餐、保龄球场和游乐园,这些户外娱乐方式,夏季直通车将会有帮助的.故选B.
60题答案:D 概括归纳题.本文主要围绕着青少年在夏天可以去水上世界玩,可以做兼职,可以到户外娱乐场所玩,故概括为青少年在夏季可以做的事情.故选D.
点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
I watched a little boy,about 2years old,running freely on the grass as his mother(57)Cfrom a short distance.The boy would fall to the grass,(58)Dand without looking back at his mother,run as fast as he could as if(好像)(59)Bhappened.
When kids fall down,they don't think of the fall as a(60)B.But they think of it as a learning experience.They try and try again(61)Dthey succeed.
I was moved by the(62)Bhe ran.Each time he got up,he looked so confident (自信的) and natural.His only aim(目的) was to run as(63)Bas he could.He was just being a child-just being himself-being completely in the moment.He was not worrying about(64)Csomeone was watching him or not.He only wanted to run and to feel the experience of running fully and freely.
I learned a lot from the boy on that afternoon.And I have successfully brought that(65)Bwith me in my life.
| 56.A.park | B.house | C.stadium | D.market |
| 57.A.saw | B.looked | C.watched | D.noticed |
| 58.A.set up | B.come up | C.climb up | D.get up |
| 59.A.everything | B.nothing | C.anything | D.something |
| 60.A.success | B.failure | C.effort | D.progress |
| 61.A.when | B.unless | C.after | D.until |
| 62.A.kind | B.way | C.form | D.idea |
| 63.A.faster | B.freely | C.more slowly | D.quietly |
| 64.A.if | B.what | C.whether | D.why |
| 65.A.course | B.lesson | C.message | D.suggestion |
| A. | To keep | B. | Keep | C. | Kept | D. | Keeping |
--Because it makes me feel really good when I succeed in solving a difficult problem.( )
| A. | fill…with | B. | like…better than | ||
| C. | add…to |