题目内容

【题目】

A. across B. succeed C. rough D. distances E. success

It wasn’t a long journey, only about 3 miles but the engineers hope to use it for longer 1. Drones could make these deliveries safer and quicker than other vehicles. As they are unmanned, they might even be cheaper to operate.

The operation was a 2 and the patient is now getting better in a hospital in the USA. “This whole thing is amazing,” she said. Drones are already being used 3 the world to help people and save lives. In Africa, drones are often used to deliver medicine to remote or hard-to-reach places. They’ve also been used in Australia to help find people caught in 4 seas and even deliver safety devices to people in danger. As this new technology develops, who knows what other uses we could find for drones?

【答案】

1D

2E

3A

4C

【解析】

这是一篇记叙文,主要讲述无人机使运输安全而且更快速,无人操作所以更便宜。介绍了手术的成功,并讲述了无人机的广泛使用。

1

句意:这不是很长的旅程,只有大约3英里,但是工程师希望使用它来飞行更长的距离。

longer后面缺名词,根据“It wasn’t a long journey, only about 3 miles”可知此处指的是距离,用复数名词distances。故选D

2

句意:手术很成功,病人现在在美国的一家医院逐渐好转。

不定冠词a后面用单数名词,根据“the patient is now getting better”可知手术很成功,此处用名词success。故选E

3

句意:飞行器已经被用来在全世界使用来帮助人们挽救生命。

根据“the world”可知此处缺介词,用across the world表示在全世界。故选A

4

句意:它们也已经在澳大利亚被使用来帮助找到困在风大浪急的海里的人们,甚至给那些在危险中的人们传递安全设备。

名词seas前用形容词修饰,根据“people caught in”可知此处用rough seas表示风大浪急的海里。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 The 18-year-old deliveryman(快递员) Mao Zhaomu first hit the headlines(头条) in March after sending a text message in English to one of his customers, a student in Sichuan International Studies University.

“Hello, your phone was power off when I called you. Your meal have been put by me on the vending machine(自动售货机). Please carry it home after you see the message. Thank you. Have a pleasant meal.” Surprised to receive a message in English from a deliveryman, the student posted a screenshot(屏幕截图) of it on Weibo. The post soon was viral, and more and more people got to know him.

Mao later explained he just wanted to practice his language skills at that time, and was sure that all SISU students would understand.

One year ago, after dropping out of school, Mao worked as a deliveryman for a restaurant near the SISU. He also got a job at a nearby restaurant to “talk with foreigners”. In order to keep his dream of learning English alive, Mao chatted in English-language groups online every day after finishing work.

He was inspired to continue his language education by his former English teacher. “My English teacher was also a self-taught exam student,” Mao said, “I believed I can do that, too.”

Early last month, Mao stopped delivering food and concentrated(专心) on preparations for the examination and college application(申请).

Finally, his efforts paid off. He received his admission(录取) letter from SISU on August 10. “Now, when I walk in SISU, I am not a deliveryman, but a student.” Mao said.

1The underlined word “viral” in paragraph 2 can be replaced by _____.

A.surprisingB.commonC.popular

2Why did Mao Zhaomu send a short message to his customer in English?

A.To show off his English.

B.To finish his work.

C.To practice his English.

3Which is NOT the way Mao Zhaomu kept alive his dream of learning English?

A.Working near SISU.

B.Delivering meals.

C.Chatting in English-language groups online.

4Who inspired Mao Zhaomu most?

A.His parents.B.His study buddy.C.His former English teacher.

5Which of the following can be the best title of this passage?

A.Mao Zhaomu and his dream of learning English.

B.The ways to learn English.

C.The importance of learning English

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网