题目内容

【题目】根据句意完成句中已给出首字母的单词。

1It is p________ to say “please” when you ask for something.

2Last week we visited the Palace Museum and we enjoyed o________ a lot.

3Jack is an h________ boy, and he never tells lies.

4Our English teacher always e________ us to speak English in class.

5I don’t know the answer, so you can ask someone e________.

【答案】

1polite

2ourselves

3honest

4encourages

5else

【解析】

1句意:当你需要某物时,说“请”是礼貌的。

根据所给空前面的It is可知,应该填的是形容词作表语,由所给空后面的to say “please” when you ask for something可知,应该是礼貌的,polite意为“礼貌的”,故填polite

2句意:上周我们参观了故宫博物馆并玩得很开心。

根据固定搭配enjoy oneself意为“玩的开心”以及句子的主语是we,所以应该填的是we的反身代词ourselves,故填ourselves

3句意:Jack是一个诚实的男孩,他从不撒谎。

根据所给空前面的an和后面的boy可知,应该填的是形容词作定语,由后面的句子he never tells lies可知,应该是诚实的,honest意为“诚实的”,故填honest

4句意:我们的英语老师总是鼓励我们在课上说英语。

根据所给空后面的句子us to speak English in class和固定搭配encourage sb to do sth“鼓励某人做某事”可知,应该填的是鼓励,主语Our English teacher是第三人称单数,谓语动词encourage也要用第三人称单数形式encourages,故填encourages

5句意:我不知道答案,所以你可以问问其他人。

根据I don’t know the answer可知,应该是问问其他人,someone else意为“其他人”,故填else

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Jane Eyre written by Charlotte Bronte was published in 1847, but it is still hugely popular more than 170 years later.

However, Jane Eyre had a difficult early life. At that time it was difficult for women writers to be taken seriously. Jane, the main character, is a very independent(独立的)girl and woman. She does not keep to "her place" in the world.

In fact, Jane Eyre has become the main model for all modern romantic fiction. For a love story to be a love story, there has to be conflict(冲突)between the lovers. They have to be different to each other, so different that sparks(火花)fly. This is certainly the case with Jane Eyre and Mr Rochester.

Jane and Mr Rochester are from different social backgrounds. She is lowborn; he is highborn. He wants to control her, but she refuses to be controlled. In the novel this leads to furious(激烈的)scenes between the two, and all readers remember when Rochester asks Jane to run off. She says, "heart will not agree with it."

As a love story, there must be a coming together in the end in a romance. In Jane Eyre, Rochester is blinded in the fire that burns down his home, and so he is weaker than her. When she agrees to marry him, it is a kind of victory. This feature of the novel has been copied a thousand times by others.

Jane Eyre is a rebel(反抗者)in everything she does-as a poor servant, as a woman, as a lover. Why is the novel so popular? Quite simple, the world is full of people who can share the feelings of Jane Eyre.

1The underlined sentence in Paragraph 2 means________.

A.Jane isn't accepted by other people at that time

B.Jane fights for a woman's position in the world

C.Jane has to depend on men for a high position

D.Jane wants to win a victory over Rochester

2According to the passage, which of the following sentences is TRUE?

A.Jane agrees to run off with Mr. Rochester.

B.Mr. Rochester is blinded because of Jane Eyre.

C.Jane Eyre was a great success as soon as it was published.

D.The novel Jane Eyre is a model for all modern romantic fiction.

3Why is the novel Jane Eyre still popular now?

A.Because it has a good ending in a romance.

B.Because Charlotte Bronte was a woman writer.

C.Because there are some conflicts between the lovers.

D.Because the characters show real human feelings.

4What is the writer's main purpose in writing the article?

A.To introduce the writer Charlotte Bronte.B.To introduce a rebel Jane Eyre.

C.To introduce the book Jane Eyre.D.To introduce the writing methods.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网