题目内容

【题目】 Sarah is a twelve-year-old girl from London. Now she is on holiday with her family in New York. They are having a very good time.

It's Sunday and it's sunny and warm. Now it's ten in the morning and they are in Central Park. Sarah is sitting under a tree. She is listening to her radio and writing a postcard to her friend Joyce.

Sarah' s father is reading The New York Times, an American newspaper. Her mother is playing with her little brother Jimmy on the grass and they are eating popcorn.

Her Canadian cousin Rosemary is also with them. She is drawing flowers. She's very pretty. She's tall and slim and she has got long wavy brown hair. Her parents are in Toronto.

There are many people in the park. Some men are running, two girls are walking their dogs, and an old man is skating! And he can do that quite well.

Sarah's family often come to this fantastic park because they can relax here. They also visit many other interesting places: museums, shops, galleries etc. They think New York is a wonderful city.

1Who is Sarah writing a postcard to?

A.Her brother.B.Her friend.C.Her cousin.D.Her classmate.

2What is Sarah's mother doing?

A.She's drawing flowers.B.She's reading a newspaper.

C.She's playing with her son.D.She's listening to her radio.

3What do we know from the passage?

A.The family is from Toronto.B.Rosemary is walking her dog.

C.The family enjoys staying in New York.D.Rosemary is with her parents in the park.

【答案】

1B

2C

3C

【解析】

短文介绍了萨拉一家在公园里玩耍的场景。

1细节理解题,根据“She is listening to her radio and writing a postcard to her friend Joyce.她正在听收音机,给她的朋友乔伊斯写明信片。”,可知答案,故选B

2细节理解题,根据“Her mother is playing with her little brother Jimmy on the grass and they are eating popcorn.她的妈妈和她的小弟弟吉米在草地上玩耍,他们在吃爆米花。”,可知答案,故选C

3推理判断题,根据“Sarah is a twelve-year-old girl from London. Now she is on holiday with her family in New York.萨拉是一个来自伦敦的12岁女孩。现在她和家人在纽约度假。”可知选项A错误;根据“Her Canadian cousin Rosemary is also with them. She is drawing flowers.她的加拿大表妹罗斯玛丽也和他们在一起。她在画花。”,可知选项B错误;根据“They think New York is a wonderful city.他们认为纽约是一座美妙的城市。”和“Now she is on holiday with her family in New York. They are having a very good time.现在她和家人在纽约度假。他们玩得很开心。”可知选项C正确;根据“Her parents are in Toronto.她的父母在多伦多。”可知选项D错误,故选C

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网