题目内容
【题目】
The English Club needs a weekend student helper for primary students. You must:
be a middle school student
be good at English speaking
be talented in English songs
be outgoing
Call English Club at 553-4329 for more information
or find us at www. englishclub.com
Email address: englishclub2019@163.com
【1】The English club wants to find a ________.
A.teacherB.runnerC.student helperD.child
【2】You must _______ to get the job.
A.be a primary school studentB.be good at Chinese study
C.sing and danceD.be talented in English songs
【3】You CAN’T _______ for more information.
A.call the English club at 553-4329B.search (搜索) on the Internet at www. Englishclub.com
C.email at englishclub2019@163.comD.write a letter to the English club
【答案】
【1】C
【2】D
【3】D
【解析】
这是一篇关于学校招聘一名学生助手的广告。
【1】细节理解。teacher老师; runner跑步者; student helper学生助手; child孩子。根据文中“The English Club needs a weekend student helper for primary students.”可知,英语俱乐部需要一个周末的学生帮手。故选C。
【2】细节理解。be a primary school student做一名小学生;be good at Chinese study擅长汉语学习;sing and dance唱歌和跳舞; be talented in English songs在英语歌曲方面有天赋。根据文“You must: be a middle school student;be good at English speaking ;be talented in English songs”可知,你必须在英文歌曲方面有才能。故选D。
【3】细节理解。根据文中“Call English Club at 553-4329 for more information or find us at www. englishclub.com ;Email address: englishclub2019@163.com”可知,你可以给俱乐部打电话;你也可以通过网址联系;还可以发电子邮件。文中没有提到写信,选项D是错误的。故选D。
做题时结合原文和题目有针对性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案,推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案。如第1小题,细节理解。teacher老师; runner跑步者; student helper学生助手; child孩子。根据文中“The English Club needs a weekend student helper for primary students.”可知,英语俱乐部需要一个周末的学生帮手。故选C。
【题目】将下列单词或词组填入空格。每空格限填一词,每词只能填一次
A. surprised B. supposed C. better D. myself E. human beings |
Why do I want to go to college? No one has ever asked me such a question. But many times I have asked . I have come up with a whole variety of reasons. The most important reason is that I want to be a better man.
Many things make different from or better than animals.
One of the most important things is education. If I fail to receive higher education, my education will not finish. As I want to be a fully developed man, I must get a well-rounded education. Good colleges and universities are to provide it. I know one can get educated in many ways, but colleges and universities are among the best places to teach me how to educate myself. When I am well-educated, I will be able to fit into society.
【题目】根据所提供的语篇内容,用方框中所给出的词的正确形式填空,使短文意思通顺。正确、连贯。方框中有两个词是多余的。
surprise,suppose,take,answer,be,time,child,real,school,I,get,happy |
Every day standing at my information desk, I have to lots of questions of the visitors coming from all over the world. People may ask the strange things sometimes, I'm often at the different questions that people ask.
I am to give information about bus and subway routes(路线) in the city. Of course, visitors always have questions about the best ways of to some interesting places. But quite often people are interested to know about museums, hospitals or . Once a man wants me care of his dog, and another a woman asked me to watch her seven !
I love my job though I am always busy.