题目内容

【题目】

The English Club needs a weekend student helper for primary students. You must:

be a middle school student

be good at English speaking

be talented in English songs

be outgoing

Call English Club at 553-4329 for more information

or find us at www. englishclub.com

Email address: englishclub2019@163.com

1The English club wants to find a ________.

A.teacherB.runnerC.student helperD.child

2You must _______ to get the job.

A.be a primary school studentB.be good at Chinese study

C.sing and danceD.be talented in English songs

3You CAN’T _______ for more information.

A.call the English club at 553-4329B.search (搜索) on the Internet at www. Englishclub.com

C.email at englishclub2019@163.comD.write a letter to the English club

【答案】

1C

2D

3D

【解析】

这是一篇关于学校招聘一名学生助手的广告。

1细节理解。teacher老师; runner跑步者; student helper学生助手; child孩子。根据文中“The English Club needs a weekend student helper for primary students.”可知,英语俱乐部需要一个周末的学生帮手。故选C

2细节理解。be a primary school student做一名小学生;be good at Chinese study擅长汉语学习;sing and dance唱歌和跳舞; be talented in English songs在英语歌曲方面有天赋。根据文“You must: be a middle school studentbe good at English speaking be talented in English songs”可知,你必须在英文歌曲方面有才能。故选D

3细节理解。根据文中“Call English Club at 553-4329 for more information or find us at www. englishclub.com Email address: englishclub2019@163.com”可知,你可以给俱乐部打电话;你也可以通过网址联系;还可以发电子邮件。文中没有提到写信,选项D是错误的。故选D

做题时结合原文和题目有针对性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案,推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案。如第1小题,细节理解。teacher老师; runner跑步者; student helper学生助手; child孩子。根据文中“The English Club needs a weekend student helper for primary students.”可知,英语俱乐部需要一个周末的学生帮手。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 “What's the name of our neighbor? I can't remember right now.”Have you ever heard your grandparents ask questions like this? Usually, we think older people's memories become bad because their brains get weak. But a team of scientists at the University of Tubingen in Germany has a different idea.

“The human brain works slower in old age,” said lead scientist Michael Ramscar, “but only because they have stored more information over time.”

The findings are based on a series of computer simulations(模拟) of learning and memory.

Scientist let the computers read a certain amount of words and learn new things each day. When the computer “reads”only so much, its performance on cognitive 认知) tests is similar of a young adult. But if the computer learned the experiences we might encounter(经历) over a lifetime, its perfection is similar to that of an older adult.

Often it was slower because increased“experience” had caused the computer 's database(数据库) to grow, giving it more data to process - which takes time. This is similar to old people.

Imagine a person knows two people's birthdays. Another person knows the birthdays of 2,000 people, but can only match the right person to the right birthday nine times out of 10. Can you say the first person has a better memory than the second person? The basic idea is that“The larger the library you have in your head, the longer it usually takes to find a particular word,” Benedict Carey, a science reporter for The New York Times, wrote in an article about the study.

1The writer uses a question at the beginning to________.

A.encourage readers to think of their neighbors

B.make readers interested in the topic

C.prove that older people have bad memories

D.explain why older people like asking questions

2How did the scientists do their research?

A.They interviewed old people

B.They asked both young and old people the same questions

C.They used computers to simulate human learning and memory

D.They followed the experiences of a group of old people

3According to the research, why do old people forget other people's names easily?

A.Because they have a very poor memory

B.Because they are too old to remember things

C.Because their brains become weaker over time

D.Because there is too much information in their brains

4What does the underlined word“similar”in the passage mean in Chinese?

A.协调的B.相似的C.奇怪的D.迥异的

5What would be the best title for the story?

A.Why do old people have poor memories?

B.Why do old people's brains sore more information?

C.What is the human brain's processing ability?

D.Is it better to be old or young?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网