题目内容

Jack usually chats _______ the phone _______ his friends for a long time.

A. with; on B. on; at C. at ; on D. on; with

D 【解析】句意:杰克通常在手机上和朋友聊天很长时间。on the phone在手机上;chat with sb和某人聊天;故选D
练习册系列答案
相关题目

In almost every big university in the U.S.A, football is a favorite sport. American football is not like soccer. Players sometimes kick (踢)the ball, but they also throw(丢,投) the ball and run with it. They try to take it to the other end of the field. They have four chances to move the ball ten yards(码). They can carry it or throw it. If they move it to the other end of the field, They have got six points. This is called a touch-down.(底线得分)

It is difficult to move the ball. Eleven men on the team try to stop the man who has the ball. If the man does not move the ball ten yards, his team kicks the ball to the other team.

Every university wants its team to win. A lot of people come to watch. They all yell(喊加油) for their favorite team. Young men and women called cheerleaders(拉拉队长) to come to help the people to yell more.

Every team plays ten or eleven games each season which begins in September and ends in November. If a team is very good, it may play another game after the season ends. The best teams play again on January 1, the first day of the new year. Many people go to see these games and many others watch them on TV.

1.In American football players can ______

A. only kick the ball B. only throw the ball C. only carry the ball D. kick, throw and carry the ball

2.If a team wants to get points, it has to move the ball ______

A. 10 yards B. 40 yards

C. away from its own end D. to the other end

3.Most teams play games in _______.

A. spring B. summer C. autumn D. winter

4.When do the best team play again? _____

A. At Christmas B. Before the season ends

C. On New Year’s Day D. On the last day of the season

1.D 2.D 3.C 4.C 【解析】文章讲述了关于美国足球的事情 1.根据American football is not like soccer. Players sometimes kick (踢)the ball, but they also throw(丢,投) the ball and run with it.故选D 2.根据If they mov...

In today's world many people seem to be hungry for money.Some of them even lose their lives for it.Money does have its most useful effect(影响)on the poor,but once a person has a rich life,a lot more money doesn't mean more happiness.

If money was everything,all millionaires would have true love,true friendship,good health and a long life.However,this is not always true.

Nothing else is more pleasant than the three words which are "I love you".But can love be bought?I'm afraid not.Love means to give,not to take.To every person,health and long life are probably the most precious(宝贵的)things.Well,can health and a long life be bought with money?The answer is "No".

Of all the longest living people in the world,few of them are millionaires.True friendship can't be bought either.In a word,Where money is worshiped(崇拜),money can cause brothers to quarrel(争吵),lovers to hate,strangers to fight and so on.No matter how much money you have,it is still not enough to make you a happy person if you have no one to laugh with,no one to cry for.

1.According to the passage,which of the following do you think is right?

A. Money is everything.

B. Money isn't necessary.

C. Money is important,but not the most important.

D. With no money,with no success.

2.What's the most important thing for every person according to the writer?

A. Only money. B. Health and a long life.

C. Only friendship. D. A,B and C.

3.In fact,many millionaires .

A. have true friendship B. die earlier

C. have good health D. have true love

4.Which sentence of the following is TRUE according to the passage?

A. If you haven't much money,you can't get more happiness.

B. You may live a long life even if you are poor.

C. Every year many people die in the world because their family is poor.

D. If you are rich,you will have less friendship.

1.C 2.B 3.B 4.B 【解析】试题分析:这篇短文论述了金钱和幸福的关系,指出更多的钱并不意味着更多的幸福。 1.题意:根据文章,你认为下列哪一个是正确的?考查细节理解题。A. Money is everything.钱就是一切。B. Money isn't necessary.钱是不必要的。C. Money is important,but not the ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网