题目内容

【题目】 In Canada you can find dogs, cats, horses etc. in almost every family. These are their pets. 1 Before they keep them at their houses, they take them to animal hospitals to give them needles(针)so that they won't carry disease(疾病). They have special animal food stores, though they can get animal food in almost every store. 2 When you visit people's homes, they would be very glad to show you their pets and they are very proud of them. You will also find almost every family has a bird feeder in their garden. All kinds of birds are welcomed to come and have a good meal. 3 Nobody is allowed to kill any animals in Canada.4If you killed an animal, you would be punished(处罚). If an animal happened to get run over by a car, people would be very sad about it.

5 One of them might be: When children grow up, they leave their parents and start their own career(生涯). Then the seniors(老人)will feel lonely. But pets can solve this problem. They can be good friends and never leave them alone.

根据短文内容,从短文后的七个选项中选出五个能填入空白处的最佳选项,并将选项的字母标号填写在对应的横线上。

A. They are free to come and go.

B. Why don't people kill animals?

C. People in Canada have many reasons to like animals.

D. They have a law(法律)against killing wild animals.

E. People usually use cages(笼子)to keep them at home.

F. People love these pets and regard(把……看作)them as their good friends.

G. Some people spend around two hundred Canadian dollars a month on animal food.

【答案】

1F

2G

3A

4D

5C

【解析】

文章大意:短文主要介绍了在加拿大几乎每个家庭都有狗、猫、马等,它们是加拿大人的宠物。人们喜欢这些宠物,宠物是它们的好朋友。

1承接上句“These are their pets. ”这些是他们的宠物可知,下句应为“加拿大人怎样对待他们的宠物”,故答案为F

2根据上句“They have special animal food stores, though they can get animal food in almost every store.”他们有特殊的动物食物商店,尽管在几乎每一个商店里都能买到动物食物可知,下句应是说明他们在动物食物方面的花费情况,故答案为G

3根据下句“Nobody is allowed to kill any animals in Canada.”在加拿大没有人被允许杀死任何动物可知,上句应为“它们来去自由”,故答案为A

4下句“If you killed an animal, you would be punished(处罚).”如果你杀死了动物,你将受到处罚可知,动物是有法律保护的,故答案为D

5根据下文“One of them might be: When children grow up, they leave their parents and start their own career(生涯). Then the seniors(老人)will feel lonely. But pets can solve this problem. They can be good friends and never leave them alone.”可知,说明了加拿大人饲养动物的一个理由,推测出上句应是“加拿大人喜欢动物有许多理由”,故答案为C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 It was 1815. Rob waited outside the cinema impatiently. His friend, Steve, was supposed to meet him in five minutes.

Both of them really liked movies and tried to see one almost every week, but lately Steve had been arriving later and later. If he didn't arrive soon, they wouldn't have time to get popcorn and drinks before the movie started. They might even miss the previews(预告)!Rob grumbled(发牢骚)while he waited.

He watched cars arriving at the parking lot, trying to find Steve's blue car. However, watching cars made him more irritated(恼怒的).He was almost sure Steve would be late.

Rob checked his watch one more time. There was only one minute left…Then he heard a voice. "Rob, I made it!”

Rob turned around and saw his friend Steve. He looked at his watch again. Steve was on time.

"Well, let's go then,”Rob suggested. He reached for his wallet then, so he could buy a ticket. Where was his wallet? He looked around worriedly.

"What's wrong?" Steve asked.

"I don't have my wallet.”

"Go and check in your car.”

Rob ran across the parking lot. By the time he got his wallet from his car and bought a ticket, he'd already missed the previews and he didn't have time to get popcorn or a drink. Steve shared his popcorn, but Rob could hardly eat it.

When the movie was over, Rob said to Steve, "I'm sorry, Steve. I was grumbling about you being late, but then I was the one who was late.”

"Don' t worry. It happens to all of us.”

"I see now. Thanks for understanding.”

"That's what friends are for,”Steve said.

1When was Steve supposed to meet Rob?

A.At 1800.B.At 1810.C.At 1815.D.At 1820.

2How many times did Rob check his watch?

A.Once.B.Twice.C.Three times.D.Four times.

3Rob ran to the parking lot to

A.get his ticketB.check his car

C.get his walletD.find his friend

4Rob felt sorry because he __________.

A.was late himselfB.missed the previews

C.didn't like the movieD.had no time to buy a drink

【题目】 How can you change negative thoughts? Many people suggest changing your attitude by thinking of something bright and happy.

However, scientists from Queen’s University in Canada said that there might be another way: by walking like a happy person.

“It is not surprising that our mood and the way we feel affects(影响)how we walk, but we want to see whether the way we move also affects how we feel,” explained Nikolaus Troje, the lead scientist, to The Independent.

Scientists believed that the way we remember emotional(令人动情的)messages is affected by our mood. Those who feel sad remember negative information far more easily than active messages, especially when the information is about them.

In order to prove this, Troje and his team used cameras to observe 47 people walking on the treadmill(跑步机). Half of the people were encouraged to mimic(模仿)a depressive walking style, while the other half moved like a happy person. Walking speed was kept equal for both groups.

During the time on the treadmill, the scientists read out a list of active and negative words, asking people to decide whether or not each word described them well. Afterwards, people were asked to recite as many of the words as they could remember.

As expected, those who had been mimicking a depressed walk remembered more negative words than those that had been walking in a happy manner.

This finding means that our walk influences the way we treat information. And the scientists believe that using a happy walking style could help with treatment for depression.

1What does the underlined word “negative” mean in the first paragraph?

A.多变的B.冷漠的C.消极的D.易怒的

2What new way did scientists from Queen’s University possibly find to change negative thoughts?

A.Doing something happy.B.Thinking of something bright.

C.Walking like a happy person.D.Thinking about being a happy person.

3Which of the following is NOT true about Troje’s test?

A.The 47 people walked on the treadmill.B.Half of the people walked in a depressive walking style.

C.Another half walked in a happy walking style.D.The two groups walked at different speeds.

4What does the word “them” refer to?

A.The walking styles.B.The scientists.

C.The list of words.D.The 47 people.

5According to the story, the finding can help __________.

A.treat patients with depressionB.improve one’s acting skills

C.deal with people’s memory lossD.change a person’s exercise habit

【题目】 在初中两年多的英语学习中,同学们从课本中学习了有关 Family”、“Be polite to sb.”、“Protecting the environment”、“Volunteering”等话题和短语、词组。假定你是李磊,请参考这些话题和短语、词组,依据以下内容要点,写一篇题为“I’m Proud of My Family”的英语短文,向校报投稿,讲述你的家庭故事。

内容要点:

1.全家人相亲相爱,努力学习、工作;

2.邻里和睦,礼貌待人;

3.爱护环境,从我做起;

4.积极参加志愿活动,帮助贫困儿童。

参考词汇:(仅供参考)

1. work hard 2 be friendly to each other 3 get on well with

4. protect the environment 5. be volunteers

要求:

1.包括所有内容要点,不要逐句翻译,可以适当发挥。

2.80词左右,语法正确。(开头已给出,不计入总词数)

3.文中不得出现考生真实的姓名、地点和所在的学校名称。

I’m Proud of My Family

My name is Li Lei. I have a happy family. There are four people in my family: my parents, my sister and I____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

【题目】阅读下面短文,根据短文内容回答问题

Are you nearsighted (近视的)? Do you wear glasses? Many of you may say “yes”.

In fact, China’s young people have the highest rate () of nearsightedness in the world. More than 70 percent of middle school students in China are nearsighted.

In August, a plan to solve this problem was introduced. It aims to cut down the rate of nearsightedness for middle school students to less than 60 percent by 2030. Schools across the country are taking action to meet this goal.

Luoyang Experimental School in Henan started with its desks. It has designed (设计) desks with a board above the desktop (桌面). The board stops students from lowering (降低) their heads too close to their desktops. More than 400 students have used them so far. More students will use them soon. Similarly, the High School Affiliated (附属的) to Renmin University Chaoyang Branch School is now providing desks and chairs according to students’ heights. Studies have shown that proper desk height can prevent (预防) nearsightedness.

Spending more time outside can also reduce (减少) nearsightedness. The Yucai middle School makes sure that its students play outside for at least 80 minutes every day. We have a P.E. class and a 20-minute break in the morning and afternoon to do exercises, "said Sun Zihan, 14.

Staring at screens can also hurt our eyes. Beijing 101 Middle School has a solution to this problem. In its classrooms, there are special boxes for storing students’ cellphones. “We have to hand in our cellphones every morning and get them back after school,” said Huang Jiameng, 15.

1How many middle school students in China are nearsighted?

______________________________________________________________________

2Why are the desks designed with a board above the desktop?

______________________________________________________________________

3How do students reduce nearsightedness in the Yucai Middle School?

______________________________________________________________________

4Is it bad for our eyes when we stare at the cellphone screens?

______________________________________________________________________

5What does this passage mainly talk about?

______________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网